![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Koje je bolje? Presudno Ballistix ili Kingston HyperX ili nesto drugo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sviđa mi se gusar Dominator RAM-a, ali je moje trenutne stvari OCZ reeper palicama jer su jeftinije i također su vrlo dobro.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Osobno moj izbor je brand OCZ, ali gusar, Kingston i presudno sve napraviti dobar ovna. Dovoljno je usporediti vrijeme i odabrati one koje najbolje odgovaraju svrsi.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Whatever's najjeftinije.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jedna točka u korist presudno je .... ako je prikazana kao kompatibilne na njihovim web lokacijama i kasnije Ispada da ne bude ..... da će povrat gotovine.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Izviješteno Memory ne odgovara Iznos Installed Memory | weedan_ash | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 13 siječanj 2009 17:18 |
| Koji je najbolji brand DVD burner? | Bandit4575 | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 1. prosinac 2008 06:44 |
| Brand New Macu treba pomoć | Black Magic | Općenito Software Chat | 1 | 15. Ruj 2008 10:38 |
| Koji je najbolji brand ram? | Gromovnik | CPU, Matične ploče i RAM | 18 | 11. Ruj 2008 13:56 |
| Je li to dobra marka? | Breaker3D | Cases & Power Supplies | 5 | 15. ožujak 2008 12:53 |
| Thread Tools | |
| |