![]() |
|
| |||
| |||
| וזה יותר טוב? חיוני Ballistix או קינגסטון HyperX או משהו אחר |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני אוהב את Corsair Dominator RAM, אבל הדברים הנוכחי שלי הוא OCZ reeper מקלות כי הם זול יותר והם גם מאוד טוב.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אישית שלי מותג של הבחירה OCZ, אבל Corsair, קינגסטון ו חיוני לעשות הכל טוב רם. רק להשוות את timings לקחת את אלו המתאימים את המטרה בצורה הטובה ביותר.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא משנה מה של הזול ביותר.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נקודה אחת לטובת חיוני הוא .... אם הוא מוצג כ תואמת באתר האינטרנט שלהם, וזה מאוחר יותר הסתבר שלא יהיה ..... הם את ההחזר במזומן.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מדווחים זיכרון לא תואם סכום של זיכרון מותקן | weedan_ash | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | 13 ינואר 2009 17:18 |
| מהו המותג הטוב ביותר של ה-DVD מבער? | Bandit4575 | כוננים & נשלפת | 3 | 1st דצמבר 2008 06:44 |
| מק חדש צריך עזרה | הקסם השחור | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | 15 ספטמבר 2008 10:38 |
| איזו מהן היא הטובה ביותר ראם המותג? | Thunderer | CPUs, Motherboards & RAM | 18 | 11th ספטמבר 2008 13:56 |
| האם זה מותג טוב? | Breaker3D | מקרים & ספקי כוח | 5 | 15 מרץ 2008 12:53 |
| שרשרת כלים | |
| |