![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kuris yra geresnis? Svarbi Ballistix ar Kingston HyperX ar kažkas kita |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man patinka Corsair Dominator RAM, bet mano dabartinis stuff is OCZ reeper lazdelės, nes buvo pigiau ir taip pat labai geras.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Asmeniškai mano rūšies pasirinkimas OCZ, tačiau Corsair, Kingston ir svarbiausia visus padaryti gerą RAM. Paprasčiausiai palyginkite laikus ir pasirinkti tuos, kurie atitiktų jūsų poreikius geriausiai.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Whatever's pigiausias.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vienas taškas už svarbiau .... jei jis rodomas kaip suderinama į savo svetainę ir vėliau paaiškėja, nėra ..... jie bus grąžinti savo pinigus.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Memory faktai neatitinka dydis Installed Memory | weedan_ash | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 13 sausis 2009 17:18 |
| Koks yra geriausias Gamintojas DVD Burner? | Bandit4575 | Drives & Removable Media | 3 | 1 gruodis 2008 06:44 |
| Brand New Macintosh reikia pagalbos | Black Magic | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 15 rugsėjis 2008 10:38 |
| Kuri yra geriausia RAM prekės? | Perkūnas | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 18 | 11 rugsėjis 2008 13:56 |
| Ar tai geras prekę? | Breaker3D | Cases & Power Supplies | 5 | Kovas 15, 2008 12:53 |
| Temos įrankiai | |
| |