![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ktorý je lepší? Rozhodujúci Ballistix alebo Kingston HyperX alebo niečo iné |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Páči sa mi, Corsair vládca RAM, ale môj súčasný obsah je OCZ reeper palice, pretože boli lacnejšie a sú tiež veľmi dobré.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Osobne moje značka voľby je OCZ, ale Corsair, Kingston a rozhodujúci všetko napraviť ram. Stačí porovnať načasovanie a vybrať tie, ktoré najlepšie vyhovujú vašim účel.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Či už to najlacnejšie.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeden bod v prospech Rozhodujúce je .... ak je zobrazené ako kompatibilné na svojich internetových stránkach a neskôr ukáže, nie je potrebné ..... budú náhrady vašej hotovosti.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Reportované Memory nezodpovedá Suma Inštalovaná pamäť | weedan_ash | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 13. január 2009 17:18 |
| Aký je najlepší značku DVD? | Bandit4575 | Drives & Removable Media | 3 | 1. decembra 2008 06:44 |
| Brand New Mac potrebujú pomoc | Black Magic | Všeobecné Software Chat | 1 | 15. September 2008 10:38 |
| Čo je najlepšie značku ram? | Hromobijca | Procesory, základné dosky & RAM | 18 | 11. September 2008 13:56 |
| Je to dobrá značka? | Breaker3D | Prípady & Napájacie zdroje | 5 | 15. marca 2008 12:53 |
| Thread Tools | |
| |