![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Яка краще? Crucial Ballistix або Kingston HyperX чи щось інше |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мені подобається оперативної пам'яті Corsair Dominator, але моє поточне Stuff є OCZ reeper палички, тому що вони були дешевші, а також дуже гарні.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Особисто мою марку вибору OCZ, але Corsair, Kingston і вирішальний все зробити хороший баран. Просто порівняйте таймінгів і вибрати ті, які підходять вашої мети краще.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Незалежно найдешевших.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Одна точка на користь важливим є .... якщо це сумісно як показано на їхньому сайті і вона виявляється потім не бути ..... вони повернемо Вам гроші.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Зазначені пам'яті не відповідає обсяг встановленої пам'яті | weedan_ash | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 13 січня 2009 17:18 |
| Який найкращий бренд DVD Burner?? | Bandit4575 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 1 грудня 2008 06:44 |
| Brand New Mac потрібна допомога | Чорна магія | General Software чат | 1 | 15 вересня 2008 10:38 |
| Яка марка пам'ять краще? | Громовержець | Процесори, материнські плати RAM & | 18 | 11 вересня 2008 13:56 |
| Це хороший бренд? | Breaker3D | Справа & блоки живлення | 5 | 15 березня 2008 12:53 |
| Різьба Інструменти | |
| |