![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Stavím počítač a slyšel jsem mnoho různých věcí o paměti! Základní deska kupuji bude hadle 8GB max, ale já jsem Ulttimate using Vista 32bit. Bylo mi řečeno, že 32bit OS bude číst pouze 4GB mem, a že 64bit OS je nutná pro vyšší částky pam. Jestli někdo ví, dejte mi prosím vědět. Chystám se koupit všechno, a potřebují vědět, jestli 8GB mem bude fungovat na 32bit OS. THANX |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 32bit neuzná více než cca 3 GB RAM, ale tvrdí, 4
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Reportované Memory neodpovídá Částka Instalovaná paměť | weedan_ash | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 13. leden 2009 17:18 |
| Když je všechny mé paměti? | CapnDazed | Drives & Removable Media | 9 | 12. ledna 2008 03:14 |
| USB paměti | robina80 | Drives & Removable Media | 10 | 20. prosinec 2007 10:46 |
| Které paměti? | cliveh | Procesory, základní desky & RAM | 7 | 14. říjen 2007 06:29 |
| Mapa paměti | bigfish | Obecné Software Chat | 1 | 7. září 2007 17:23 |
| Thread Nástroje | |
| |