![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam računalo i zgradi čuo sam razne stvari o memoriji! Matična ploča sam potražnja će hadle 8GB max, ali ja sam koristeći Vidik Ulttimate 32bit. Ja sam bio rekao da 32bit OS vam neće čitati 4GB mem i da 64bit OS je potrebno za veće iznose mem. Ako itko zna javite mi znamo. Uzimajući gotovs to kupiti sve, i trebaju to znati ako 8GB mem će raditi na 32bit OS. Nego |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 32bit neće priznati više od oko 3 GB RAM-a, ali tvrdi 4
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Izviješteno Memory ne odgovara Iznos Installed Memory | weedan_ash | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 13 siječanj 2009 17:18 |
| Kada je sva moja memorija? | CapnDazed | Drives & Izmjenjivi mediji | 9 | 12 siječanj 2008 03:14 |
| USB memorije | robina80 | Drives & Izmjenjivi mediji | 10 | 20. prosinac 2007 10:46 |
| Koja memorija? | cliveh | CPU, Matične ploče i RAM | 7 | 14. listopad 2007 06:29 |
| Memorijska karta | bigfish | Općenito Software Chat | 1 | 7. Sep 2007 17:23 |
| Thread Tools | |
| |