![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Építek egy számítógép és hallottam már sok különböző dolgot a memória! Az alaplap általam vásárolt lesz hadle 8GB max, de Én használ Ulttimate Vista 32bit. Hallottam, hogy a 32 bites operációs rendszer csak olvassa 4GB mem, és egy 64 bites operációs rendszer szükséges a nagyobb mennyiségű mem. Ha valaki tudja, legyen szíves hadd tudjam meg. Felkészülnek arra, hogy vásároljon, és akiknek mindent tudni, hogy 8GB mem dolgozik egy 32 bites operációs rendszereken. THANX |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 32bit nem ismeri de legfeljebb 3 GB RAM, de állítása 4
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Készült memória nem egyezik összege Installed Memory | weedan_ash | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 13. január 2009 17:18 |
| Amikor az összes memória? | CapnDazed | Drives & Removable Media | 9 | 12. január 2008 03:14 |
| USB memória | robina80 | Drives & Removable Media | 10 | 20. december 2007 10:46 |
| Milyen memória? | cliveh | Processzorok, alaplapok és RAM | 7 | 14. október 2007 06:29 |
| Memória térkép | bigfish | General Chat szoftver | 1 | 7. 2007 Szeptember 17:23 |
| Téma eszközök | |
| |