![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Stavím počítač a počul som veľa rôznych vecí o pamäti! Základná doska kupuji bude Hádl 8GB max, ale já jsem Ulttimate using Vista 32bit. Bolo mi povedané, že 32bit OS bude čítať iba 4GB mem, a že 64bit OS je potrebná pre vyššie sumy pam. Ak niekto vie, dajte mi prosím vedieť. Chystám sa kúpiť všetko, a potrebujú vedieť, či 8GB mem bude fungovať na 32bit OS. THANX |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 32bit neuzná viac ako cca 3 GB RAM, ale tvrdia, 4
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Reportované Memory nezodpovedá Suma Inštalovaná pamäť | weedan_ash | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 13. január 2009 17:18 |
| Keď sa všetky moje pamäte? | CapnDazed | Drives & Removable Media | 9 | 12. januára 2008 03:14 |
| USB pamäte | robina80 | Drives & Removable Media | 10 | 20. december 2007 10:46 |
| Ktoré pamäti? | cliveh | Procesory, základné dosky & RAM | 7 | 14. október 2007 06:29 |
| Mapa pamäte | bigfish | Všeobecné Software Chat | 1 | 7. septembra 2007 17:23 |
| Thread Tools | |
| |