![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я будую комп'ютер, і я чув багато різних речей про пам'ять! Материнська плата Я купую буде hadle 8GB Max, але я використовую Ulttimate Vista 32bit. Мені сказали, що 32bit ОС буде читати тільки 4 Гб Mem і 64-бітної ОС, необхідні для більш високий рівень Mem. Якщо хто знає, будь ласка, дайте мені знати. Початок готові купити все, і необхідність знати, якщо 8ГБ Mem буде працювати на 32-бітної операційної системи. ЧИМ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 32bit не будуть визнавати більше 3 ГБ оперативної пам'яті, але претендує на 4
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Зазначені пам'яті не відповідає обсяг встановленої пам'яті | weedan_ash | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 13 січня 2009 17:18 |
| Коли всю мою пам'ять? | CapnDazed | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 9 | 12 січня 2008 03:14 |
| Пристрій пам'яті | robina80 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 10 | 20 грудня 2007 10:46 |
| Яка пам'ять? | cliveh | Процесори, материнські плати RAM & | 7 | 14 жовтня 2007 06:29 |
| Карту пам'яті | Bigfish | General Software чат | 1 | 7 вересня 2007 17:23 |
| Різьба Інструменти | |
| |