![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Basiclly Im обновяване на моя сървър компютър .... BTW тя ще е 64 битова операционна система инсталирана Heres какво искам да отида ... Кажи ми какво си мислиш. Asus P5BV-C/4L дънната QuadCore, Intel3200, FSB1333, DDR2, SATA2, RAID, 4xGbLAN, ATX - $ 285 2x (Г. умения 4GB Kit (2x2Gb) 800MHz PC6400 DDR2 Рам CL6-6-6-18 1,8 ~ 1.9V -- $ 128) 8gigs Общо Intel Core2Quad 2.40GHz Q6600 CPU 2x4MB кеш, 1066FSB/LGA775 - $ 259 Всички предложения ще бъдат много оценявам ... Im по buget макар макс + - $ 800 AU ] BTW Im Getting всичко това от магазин в Пърт heres връзка http://www.mcgtech.com.au |
|
| |||
| |||
| LOL Бих казал, че е средата диапазон - причина горната гама е 2x Quad Xeons + 32 участия на овен ..... А WoW сървър + Website :).... www.contagiouswow.com |
|
| |||
| |||
| Logonserver + Core (заема много RAM) + MySQL + Apache и компилиране с Vb 2008 ... Подобни неща, които ... |
|
| |||
| |||
| LOL ... Hmmm наистина не знаеш Im повече от редактор ... Не и за голяма част от програмист като съм направил няколко програми, но този просто messing наоколо. Все пак учене .... Бих считат себе си пълен Noob по програмиране - да се каже по този начин .... А ти? |
|
| |||
| |||
| Kewl ... Я. Аз няма да си купя един компютър да не говорим за сървър, от Dell / HP или марка. Бих а изградят собствени компютри. изкупуването от маркови компанията по-голямата част от времето дава ниско качество хардуер като овен / дънната / PSU - продължава докато изтече гаранцията или компютърът е напълно нестабилна. Също тук, всичките ми приятели идват при мен, ако имат неприятности бр. като моя приятел той си взе компютър на ИТ човек и той не можа да определи това, каза той на симптомите и аз му казах, за да се определи, че по-малко. Я. в училище правела програмиране, но и за някои oddd причина бяха правиш като 10% практически и 90% теория .. така АЗ DONT научат много, така Im опитвам да науча сам ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добре, вие говорите за себе си? Или са тези, предназначени да бъдат PMs?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
не човекът е бил говоря беше spammer, така му постове са били премахнати, както и него.Той не става луд честен Моята система: Начало Build
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
Аз го мисля, че беше доста странна
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| FTP достъп проблем на Windows 2003 Server с ISA Server 2004 | steveballmer | Windows операционни системи | 0 | 12 Юни 2009 01:02 |
| Terminal Server не влезете в системата - Windows 2003 Server | gideon112 | Windows операционни системи | 0 | 5-и парламентарен Юни 2009 23:52 |
| Windows Server 2003 SP2 на Citrix PS 3.0 - Server се рестартира след последния потребител влиза изложени | степени DMB | Windows операционни системи | 0 | 20 май 2009 13:40 |
| Имам нужда от началото на гамата PC монитор | Гръмовержец | Графика на карти & Монитори | 5 | 3 октомври 2007 22:56 |
| Ценови диапазон | Рувим | Общи Хардуер Чат | 1 | 23rd Oct 2006 02:33 |
| Нишка Инструменти | |
| |