![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Basiclly im modernizace můj server počítače .... btw to bude 64 bit OS nainstalován Heres i to, co chtějí ... řekni mi, co si myslíte. Asus P5BV-C/4L Motherboard QuadCore, Intel3200, FSB1333, DDR2, SATA2, RAID, 4xGbLAN, ATX - $ 285 2x (G. Zručnost 4GB Kit (2x2Gb) 800MHz PC6400 DDR2 Ram CL6-6-6-18 1.8 ~ 1.9V -- $ 128) 8gigs celkem Intel Core2Quad 2.40GHz Q6600 CPU 2x4MB Cache, 1066FSB/LGA775 - $ 259 Jakékoli návrhy budou hodně ... im na buget když max + - 800 dolarů au ] btw im dostat to vše v obchodě, v Perthu Heres odkaz http://www.mcgtech.com.au |
|
| |||
| |||
| lol já bych řekl, že byl v polovině škály - způsobí, že horní řady má 2x Quad Xeons + 32 koncertů z berana ..... A WoW server + webová stránka :).... www.contagiouswow.com |
|
| |||
| |||
| Logonserver + Core (bere se hodně ram) + MySQL + Apache a kompilace s vb 2008 ... A tak podobně ... |
|
| |||
| |||
| lol ... hmmm ne víte im více redakce ... Není to mnoho programátor, jako jsem učinil několik programů, ale to je jen o umazávání. Stále učení .... Já bych sám zvážit kompletní Noob v programování - aby to tak .... A vy? |
|
| |||
| |||
| Kewl ... Ya bych nekoupil PC natož server Dell / HP nebo jakoukoli značku. Já bych spíše vybudovat vlastní PC. nákupu od určité značky společnosti většinu času dává málo kvalitní hardware, jako skopce / desce / PSU - trvá až do záruka vyprší nebo je počítač kompletně nestabilní. Stejné tady všichni moji přátelé přišli ke mně, pokud mají problémy s PC. jako můj přítel si vzal do svého počítače a IT chlap nemohl opravit, řekl, že příznaky a řekla jsem mu, aby napravil v druhém. Ya ve škole dělali programování, ale z nějakého důvodu oddd dělali, jako 10% a 90% praktické teorie .. so i dont naučí mnohem tak im snaží naučit sám ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo, máš mluvit na sebe? Nebo byly tyto určeny k PMS?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
ne ten chlap byl mluvíš byl spammerovi, takže jeho příspěvky byly odstraněny, stejně jako on.Ten se nebude naštvaný upřímná Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Citace:
Já myslím, že to bylo dost podivné
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| FTP přístup k problému na Windows 2003 Server s ISA Server 2004 | steveballmer | Operační systémy Windows | 0 | 12 června 2009 01:02 |
| Terminálový server se přihlásit - Windows 2003 server | gideon112 | Operační systémy Windows | 0 | 5. červen 2009 23:52 |
| Windows Server 2003 SP2 na Citrix PS 3.0 - server restartován po posledním přihlášení uživatele mimo | dmb | Operační systémy Windows | 0 | 20. května 2009 13:40 |
| Need A Největší z řady PC Monitor | Hromovládce | Graphics Cards & Monitory | 5 | 3. října 2007 22:56 |
| Price Range | Ruben | Obecné Hardware Chat | 1 | 23. říjen 2006 02:33 |
| Thread Nástroje | |
| |