![]() |
|
| |||
| |||
| Basiclly im αναβάθμιση server υπολογιστή μου .... BTW, θα είναι 64 bit OS εγκατασταθεί Heres Αυτό που θέλω να ... πες μου τι νομίζεις. Asus P5BV-C/4L Motherboard QuadCore, Intel3200, FSB1333, DDR2, SATA2, RAID, 4xGbLAN, ATX - $ 285 2x (G. Skill 4GB Kit (2x2Gb) 800MHz PC6400 DDR2 Ram CL6-6-6-18 1,8 ~ 1.9V -- $ 128) 8gigs συνολικά Intel Core2Quad 2.40GHz Q6600 CPU 2x4MB Cache, 1066FSB/LGA775 - $ 259 Τυχόν προτάσεις θα πρέπει να εκτιμηθεί δεόντως ... im σε buget αν max + - $ 800 au ] BTW im απόκτηση όλα αυτά από ένα κατάστημα στο Perth heres μια σύνδεση http://www.mcgtech.com.au |
|
| |||
| |||
| lol θα ήθελα να πω ότι ήταν μέσα φάσμα - να μεταβάλλει τη σειρά αρχή έχει 2x Quad Xeons + 32 συναυλίες της ram ..... Ένα WoW server + Website :).... www.contagiouswow.com |
|
| |||
| |||
| Logonserver + Πυρήνα (καταλαμβάνει πολλή RAM) + mysql + Apache και την κατάρτιση με vb 2008 ... Πράγματα που ήθελε ... |
|
| |||
| |||
| lol ... hmmm πραγματικά δεν γνωρίζετε im περισσότερο συντάκτη ... Δεν με πολύ ενός προγραμματιστή όπως έχω κάνει μερικά προγράμματα, αλλά μόνο thats Messing περίπου. Ακόμα μάθησης .... Θα θεωρούσα τον εαυτό μου σε ένα πλήρες noob προγραμματισμού - για να το θέσω έτσι .... Κι εσύ; |
|
| |||
| |||
| Kewl ... Ya δεν θα αγοράσει ένα pc πόσο μάλλον από ένα διακομιστή dell / hp ή σε οποιοδήποτε εμπορικό σήμα. θα προτιμούσα να οικοδομήσουν το δικό μου υπολογιστή. αγοράζουν από μια εταιρεία εμπορική ονομασία τις περισσότερες φορές δίνει χαμηλή ποιότητα του υλικού, όπως το κριάρι / μητρική πλακέτα / PSU - διαρκεί μέχρι τη λήξη της εγγύησης ή ο υπολογιστής σας είναι εντελώς ασταθής. Ίδια εδώ όλοι οι φίλοι μου έρχονται σε μένα και αν έχουν πρόβλημα τεμ. όπως και ο φίλος μου πήρε τον υπολογιστή του σε ένα IT τύπος και δεν θα μπορούσε να λυθεί, είπε ότι τα συμπτώματα και είπα να το φτιάξω σε ένα δευτερόλεπτο. Ya στο σχολείο είχαν κάνει τον προγραμματισμό, αλλά για κάποιο λόγο oddd έκαναν το 10% πρακτική και θεωρία 90% .. i dont ώστε να μάθουν πολύ έτσι im προσπαθούν να διδάξουν τον εαυτό μου ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ε, σας μιλάω για τον εαυτό σας? Ή ήταν αυτές να είναι PMS;
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
ο τύπος δεν ήταν να μιλάμε ήταν αποστολέα, τόσο του θέσεις έχουν καταργηθεί, όπως επίσης και τον ίδιο.Δεν είναι να τρελαίνεται ειλικρινής Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Έκανα και πιστεύω ότι ήταν πολύ περίεργο
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| FTP πρόσβαση πρόβλημα σχετικά με το Windows Server 2003 με ISA Server 2004 | steveballmer | Λειτουργικά συστήματα Windows | 0 | 12 Ιουν 2009 01:02 |
| Terminal server δεν συνδεθείτε - Windows 2003 server | gideon112 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 0 | 5 Ιουν 2009 23:52 |
| Windows Server 2003 SP2 για Citrix PS 3.0 - Server επανεκκίνηση μετά την τελευταία χρήστης ορίζεται | DMB | Λειτουργικά συστήματα Windows | 0 | 20 Μαΐου 2009 13:40 |
| Ανάγκη Α κορυφή της σχετικής PC Monitor | Βροντών | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 5 | 3 Οκτ. 2007 22:56 |
| Κλίμακα τιμών | Ρούμπεν | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 23 Οκτ 2006 02:33 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |