![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Basiclly im korszerűsítés én szerver számítógép .... btw akkor a 64 bites operációs rendszer telepítése Heres akarom, hogy ... mondd meg, mit gondol. Asus P5BV-C/4L Alaplap QuadCore, Intel3200, FSB1333, DDR2, SATA2, RAID, 4xGbLAN, ATX - $ 285 2x (G. Skill 4Gb Kit (2x2Gb) 800MHz PC6400 DDR2 RAM CL6-6-6-18 1,8 ~ 1.9V -- $ 128) 8gigs összesen Intel Core2Quad 2.40GHz Q6600 CPU 2x4MB Cache, 1066FSB/LGA775 - $ 259 Any suggestions lesz appreciated ... im egy buget bár max + - $ 800 AU ] btw im szerzés mind ez a bolt Perth Heres a link http://www.mcgtech.com.au |
|
| |||
| |||
| lol azt mondanám, hogy középkategóriás - okozhat a felső tartományban van 2x Quad Xeons + 32 koncertek RAM ..... A WoW szerver + honlap :).... www.contagiouswow.com |
|
| |||
| |||
| Logonserver + Core (átveszi sok RAM) + MySQL + Apache és összeállításában a vb 2008 ... Ilyesmi ... |
|
| |||
| |||
| lol ... hmmm nem igazán tudja, im több szerkesztő ... Nem sokkal a programozó, mint nekem van egy pár programot, de amit csak messing kb. Még mindig tanulás .... Azt tartom magam egy noob a programozás -, hogy ez így .... És te? |
|
| |||
| |||
| Kewl ... Ya én nem veszek pc nemhogy a szerver a Dell / HP vagy márkanév. Én inkább építeni a saját számítógép. buying egy márkanév társaság a legtöbb időt ad a rossz minőségű hardver, mint a RAM / alaplap / tápegység - ig tart a jótállás lejártakor, vagy a számítógép teljesen bizonytalan. Ugyanaz itt a barátaim jönnek hozzám, ha a PC baj. mint a barátom vette a számítógépet, az informatikai és a srác nem tudta megjavítani, mondta ő a tüneteket, és azt mondtam neki, hogy javítsa ki a második. Ya iskolában is csinál programozás de egyes oddd oka volt ennek, mint 10% és 90% gyakorlati elmélet .. So I dont megtanulnak sokkal im so próbál tanítani magam ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Huh, te beszélsz magad? Vagy azt jelenti, hogy ezek a PMs?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
nem az a fickó volt, beszélt egy spammer, így az állás eltávolították, valamint vele.Nem megyek mad becsületes My System: Home Testfelépítés
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
Én azt hiszem, elég furcsa
__________________ serverguy |