![]() |
|
| |||
| |||
| IM Basiclly לשדרג את המחשב לשרת .... btw זה תהיה מותקנת מערכת הפעלה 64 סיביות Heres מה אני רוצה לרדת ... תגיד לי מה אתה חושב. ASUS P5BV-C/4L לוח האם QuadCore, Intel3200, FSB1333, DDR2, SATA2, RAID, 4xGbLAN, ATX - $ 285 2x (G. מיומנות 4GB Kit (2x2Gb) 800MHz PC6400 DDR2 רם CL6-6-6-18 1.8 ~ 1.9V -- $ 128) סה"כ 8gigs אינטל Core2Quad CPU 2.40GHz Q6600 מטמון 2x4MB, 1066FSB/LGA775 - $ 259 כל הצעה תהיה הרבה ךיתורעה ... IM על buget למרות מקסימלי + - 800 $ Au ] btw im מקבל את כל זה מתוך חנות פרת heres קישור http://www.mcgtech.com.au |
|
| |||
| |||
| LOL הייתי אומר שזה היה באמצע טווח - לגרום הדף יש טווח 2x Quad Xeons + 32 gigs RAM של ..... א WOW שרת + אתר :).... www.contagiouswow.com |
|
| |||
| |||
| Logonserver + Core (למעלה לוקח הרבה ראם) + MySQL + Apache ו קומפילציה עם VB 2008 ... דברים כאלה ... |
|
| |||
| |||
| LOL ... Hmmm אתה באמת לא יודע IM יותר של עורך ... לא הרבה של מתכנת כמו שעשיתי כמה תוכניות thats אלא רק להתעסק בנושא. עדיין לומד .... הייתי מחשיב את עצמי מלאה noob בתכנות ב - לשים את זה ככה .... ואתה? |
|
| |||
| |||
| Kewl ... יה לא הייתי קונה מחשב לעזוב לנפשו מ שרת Dell / Hp או כל שם המותג. אני מעדיף לבנות את המחשב שלי. קונה שם המותג של חברת רוב הזמן נותן באיכות נמוכה חומרה כגון רם / לוח האם / PSU - נמשך עד תפוג האחריות או המחשב completly יציבה. אותו כאן כל החברים שלי לבוא איתי אם יש להם בעיות במחשב. כמו חבר שלי, הוא לקח את המחשב ל-IT הבחור והוא לא יכול לתקן את זה, הוא אמר שהוא התופעות ואמרתי לו לתקן את זה במקום השני. יה בבית הספר היו עושים התכנות אך עבור חלק oddd סיבה עושים מעשי כמו 10% ו 90% תורת .. אז dont ללמוד כל כך הרבה IM מנסה ללמד את עצמי ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אה, אתה מדבר עם עצמך?? או אלו היו אמורים להיות PMs?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
הבחור הוא לא היה מדבר היה מפיץ דואר זבל, כך שלו הודעות הוסרו, כמו גם אותו.הוא לא הולך ישר כועס המערכת שלי: בניית הבית
|
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אני חושב שהוא עשה היה די מוזר
__________________ serverguy |