![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Basiclly im atnaujinti savo serverio kompiuteryje .... BTW jis bus įdiegti 64 bitų OS Heres ką nori ... papasakok man, ką galvojate. Asus P5BV-C/4L Motherboard QuadCore, Intel3200, FSB1333, DDR2, SATA2, RAID, 4xGbLAN, ATX - 285 $ 2x (G. Skill 4Gb Kit (2x2GB) 800MHz PC6400 DDR2 RAM CL6-6-6-18 1,8 ~ 1.9V -- $ 128) 8gigs viso Intel Core2Quad 2.40GHz Q6600 CPU 2x4MB Cache, 1066FSB/LGA775 - 259 $ Any suggestions bus labai vertinama ... im apie nors max buget + - 800 $ au
] btw im getting visa tai iš Pertas Heres nuorodą parduotuvė http://www.mcgtech.com.au |
|
|
|||
|
|||
|
Lol norėčiau pasakyti, kad tai buvo vidutinės klasės - sukelti į viršų asortimentas 2x Dual Xeons + 32 koncertų of ram .....
WoW serveris + svetainė :).... www.contagiouswow.com |
|
|
|||
|
|||
|
Logonserver + Core (užima RAM daug) + MySQL + Apache ir rengti su vb 2008 ...
Stuff like that ... |
|
|
|||
|
|||
|
Lol ... hmmm nelabai žinote jiems daugiau redaktorius ... Ne daug, kaip aš programuotojas padarė keletą programų, bet thats just messing about.
Dar mokytis .... Norėčiau laikau save visiškai Noob ne programavimas - įgyvendinti tai, kad taip .... O jūs? |
|
|
|||
|
|||
|
Kewl ... Ya i nepirktų PC nekalbant iš Dell serverio / AG arba prekių pavadinimą. Norėčiau, o statyti savo kompiuteryje. Pirkimas iš Firminės bendrovė didžiąją laiko suteikia žemos kokybės aparatūros, pvz RAM / plokštę / PSU - trunka tol, kol garantija baigiasi arba kompiuterio completly nestabili.
Tas pats čia visi mano draugai atėjo pas mane, jei jie turi problemų su PC. kaip mano draugas jis paėmė savo kompiuterio IT vaikinas ir jis negali sutvarkyti, sakė jis simptomai ir pasakiau jam iš to fix it in a second. J. mokykloje darė programavimas, bet kai oddd priežasties darė kaip 10% praktinių ir 90% teorijos .. taip i dont išmokti daug, jiems bandė išmokyti mane ... |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Huh, kalbi sau? Arba buvo šių lėšų turi būti PMs?
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
ne vaikinas jis kalbėjo, kad buvo šiukšlės, todėl jo postų buvo pašalinti, taip pat jam.Jis nesiruošia Mad sąžiningas
Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
|
|||
|
|||
|
Citata:
Aš manau, kad buvo gana keista