![]() |
|
| |||
| |||
| Basiclly im uzlabot mana servera datoru .... btw tas būs 64 bit OS instal Heres ko es vēlos saņemt ... man pateikt, ko tu domā. Asus P5BV-C/4L Motherboard QuadCore, Intel3200, FSB1333, DDR2, SATA2, RAID, 4xGbLAN, ATX - $ 285 2x (G. Skill 4GB Kit (2x2GB) 800MHz PC6400 DDR2 Ram CL6-6-6-18 1,8 ~ 1.9V -- 128 $) 8gigs kopā Intel CORE2QUAD 2.40GHz Q6600 CPU 2x4MB Cache, 1066FSB/LGA775 - $ 259 Any suggestions būs much appreciated ... im uz buget gan max + - $ 800 AU ] btw im saņemt visu no veikalu Perth heres saite http://www.mcgtech.com.au |
|
| |||
| |||
| lol es teiktu, ka tā bija vidējā diapazonā - radīt augstākās klases ir 2x Quad Xeons + 32 gigs RAM ..... WoW serveris + saite :).... www.contagiouswow.com |
|
| |||
| |||
| Logonserver + Core (aizņem daudz RAM) + MySQL + Apache un apkopošanu ar 2008 vb ... Sīkumi, piemēram, ka ... |
|
| |||
| |||
| lol ... hmmm nav īsti jūs zināt im vairāk redaktors ... Nav daudz programmētājs, piemēram, man ir veikušas dažas programmas, bet thats tikai messing about. Vēl tikai mācos .... Es uzskatu sevi pilnīgs noob pie programmu - ievietot to tā .... Un jūs? |
|
| |||
| |||
| Kewl ... Ya es nepirktu pc nemaz nerunājot serveris dell / hp vai zīmolu. Es drīzāk veidot savu pc's. pirkt no zīmolu uzņēmums lielāko daļu laika dod zemas kvalitātes aparatūru, piemēram, RAM / mātesplates / psu - ilgst līdz garantijas derīguma termiņš vai dators ir completly nestabila. Same here visi mani draugi nāk pie manis, ja tie ir pc nepatikšanas. piemēram, mans draugs, viņš ņēma savu datoru IT puisis, un viņš nevarēja noteikt, viņš teica, viņš simptomiem, un es viņam pateicu, lai noteikt to sekundē. Ya skolā darīja programmu bet kādu oddd iemesla dēļ darīja, piemēram, 10% praktisko un 90% teorija .. so i dont iemācīties daudz lai im cenšas pasniegt sevi ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Huh, tu runā ar sevi? Vai bija šīs domāts kā PMs?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
nav puisis, viņš runāja ar bija surogātpasta izplatītāja, tāpēc viņa amata ir atcelti, kā arī viņu.Viņš nenāks mad godīgs Mana sistēma: Home Build
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Es tā domāju, ka tā bija diezgan dīvaini
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |