![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Basiclly im modernizacji mojego komputera serwera .... btw, że będzie to 64-bitowe OS zainstalowany Heres to, co chcę, aby ... tell me what you think. Asus P5BV-C/4L Motherboard QuadCore, Intel3200, FSB1333, DDR2, SATA2, RAID, 4xGbLAN, ATX - 285 dolarów 2x (G. Skill 4 Gb Kit (2x2Gb) 800MHz PC6400 DDR2 RAM CL6-6-6-18 1,8 ~ 1.9V -- $ 128) 8gigs oddanych Intel Core2Quad 2.40GHz Q6600 CPU 2x4MB Cache, 1066FSB/LGA775 - 259 dolarów Wszelkie sugestie będą much appreciated ... im na buget choć max + - 800 dolarów au ] btw im coraz to wszystko w sklepie, w perth heres link http://www.mcgtech.com.au |
|
| |||
| |||
| lol Chciałbym powiedzieć, że był w połowie zakresu - powodują górę zakres 2x Quad Xeons + 32 gigabajtów pamięci RAM ..... A WoW serwer + strona :).... www.contagiouswow.com |
|
| |||
| |||
| Logonserver + Core (zajmuje dużo pamięci RAM) + mysql + Apache i zestawiania ze vb 2008 ... Stuff like that ... |
|
| |||
| |||
| lol ... hmmm naprawdę nie wiesz, im więcej redaktor ... Nie wiele programista jak i dokonały kilku programów, ale thats just messing temat. Wciąż nauki .... Moim zdaniem sam kompletny noob w programowaniu - mówiąc w ten sposób .... A ty? |
|
| |||
| |||
| Kewl ... Ya i nie kupić komputer niech sam serwer z dell / KM lub jakiekolwiek marką. Wolałbym raczej budować własnego komputera. zakupu z marką spółki większość czasu daje niską jakość sprzętu, takich jak RAM / płyta / PSU - trwa aż do wygaśnięcia gwarancji lub komputer jest completly niestabilne. To samo tutaj wszystkich moich przyjaciół i przychodzi do mnie, jeśli mają problemy z komputerem. jak mój przyjaciel brał jego komputera IT faceta i nie mógł naprawić, powiedział on objawy i Mówiłem mu się to naprawić w drugim. Ya w szkole czyniliscie programowania, ale dla niektórych oddd Powodem były jak robi 10% i 90% praktycznego teoretycznie .. tak ja dont nauczyć się tak wiele im próbuje nauczyć siebie ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Huh, you're talking do siebie? Albo były te powinny być prywatne?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
ten facet nie był mówić do was spamera, więc jego wypowiedzi zostały usunięte, jak również jego.On jest szalony nie będzie uczciwy My System: Start Build
|
|
| |||
| |||
| Cytat:
I nie uważam, to było dość dziwne
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Zakładki |