![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Basiclly im modernizácie môj server počítača .... btw to bude 64 bit OS nainštalovaný Heres aj to, čo chcú ... povedz mi, čo si myslíte. Asus P5BV-C/4L Motherboard QuadCore, Intel3200, FSB1333, DDR2, SATA2, RAID, 4xGbLAN, ATX - $ 285 2x (G. zručnost 4GB Kit (2x2Gb) 800MHz PC6400 DDR2 Ram CL6-6-6-18 1.8 ~ 1.9V -- $ 128) 8gigs celkom Intel Core2Quad 2.40GHz Q6600 CPU 2x4MB Cache, 1066FSB/LGA775 - $ 259 Akékoľvek návrhy budú veľa ... im na buget keď max + - 800 dolárov au ] Btw im dostať to všetko v obchode, v Perth Heres odkaz http://www.mcgtech.com.au |
|
| |||
| |||
| lol já bych řekl, že bol v polovici škály - spôsobí, že horná série má 2x Quad Xeons + 32 koncertov z barana ..... A WoW server + webová stránka :).... www.contagiouswow.com |
|
| |||
| |||
| Logonserver + Core (berie sa veľa ram) + MySQL + Apache a kompilácie s vb 2008 ... A tak podobne ... |
|
| |||
| |||
| lol ... hmmm ne viete im viac redakcie ... Nie je to veľa programátor, ako som urobil niekoľko programov, ale to je len o umazávání. Stále učenie .... Já bych sám zvážiť kompletnú Noob v programovaní - aby to tak .... A vy? |
|
| |||
| |||
| Kewl ... Ya bych nekoupil PC natož server Dell / HP alebo akúkoľvek značku. Já bych skôr vybudovať vlastné PC. nákupu od určitej značky spoločnosti väčšinu času dáva málo kvalitné hardware, ako skopci / doske / PSU - trvá až do záruka vyprší alebo je počítač kompletne nestabilné. Rovnaké tu všetci moji priatelia prišli ku mne, ak majú problémy s PC. ako môj priateľ si vzal do svojho počítača a IT chlap nemohol opraviť, povedal, že príznaky a povedala som mu, aby napravil v druhom. Ya v škole dělali programovania, ale z nejakého dôvodu oDDD robili, ako 10% a 90% praktické teórie .. so i dont naučí omnoho tak im snažia naučiť sám ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo, máš hovoriť na seba? Alebo boli tieto určené na PMS?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
ne ten chlap bol mluvíš bol spamerovi, takže jeho príspevky boli odstránené, rovnako ako on.Ten sa nebude naštvaný úprimná Môj systém: Domov Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
Já myslím, že to bolo dosť čudné
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| FTP prístup k problému na Windows 2003 Server s ISA Server 2004 | steveballmer | Operačné systémy Windows | 0 | 12 júna 2009 01:02 |
| Terminálový server sa prihlásiť - Windows 2003 server | gideon112 | Operačné systémy Windows | 0 | 5. jún 2009 23:52 |
| Windows Server 2003 SP2 na Citrix PS 3.0 - server reštartuje po poslednom prihlásenie užívateľa mimo | DMB | Operačné systémy Windows | 0 | 20. mája 2009 13:40 |
| Need A Najväčší z radu PC Monitor | Hromobijca | Graphics Cards & Monitory | 5 | 3. októbra 2007 22:56 |
| Price Range | Ruben | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 23. október 2006 02:33 |
| Thread Tools | |
| |