![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Басицллы им ал̌урирате рачунар сервер моје .... бту то ће бити 64 битни ОС инсталиран Хересу што желим да се ... реците ми шта мислите. П5БВ-Ц/4Л Асус матична плоча КуадЦоре, Интел3200, ФСБ1333, ДДР2, САТА2, РАИД, 4ксГбЛАН, АТКС - $ 285 2кс (Г. вештина 4ГБ Кит (2кс2Гб) 800МХз ПЦ6400 ДДР2 Рам ЦЛ6-6-6-18 1,8 ~ 1.9В -- $ 128) 8гигс укупно Интел Цоре2Куад 2.40ГХз К6600 ЦПУ 2кс4МБ Цацхе, 1066ФСБ/ЛГА775 - $ 259 Свеједно Предлози ће бити много поштовати ... им на бугет али макс + - АУ $ 800 ] Бту им узимајући све ово из трговина у Перт Хересу линк хттп://ууу.мцгтецх.цом.ау |
|
| |||
| |||
| лол Рекао бих да је мид ранге - узрок врху опсега има 2кс Куад Ксеонс наступе + 32 РАМ-а ..... А + УОУ серверу Уебсите :).... ууу.цонтагиоусуоу.цом |
|
| |||
| |||
| Логонсервер + Цоре (узима пуно рам) + мыскл + Апацхе и састављање са ВБ 2008 ... Ствари као што је то ... |
|
| |||
| |||
| лол ... хммм стварно не знаш им више едитор ... Не би много програмер као што сам направио неколико програма, али само тај мессинг абоут. Мртва учења .... ја ће размотрити мене потпуни нооб у програмирање - да га на тај начин .... А ти? |
|
| |||
| |||
| Кеул ... Ыа не бих купити пц камоли сервера од Делл / ХП или било који бранд наме. Ја бих радије изградите своју рачунара. купују од бранд име компаније већину времена даје ниску квалитет хардвера, као што су РАМ / матична плоча / псу - траје до истека гарантног истекне или је рачунар у потпуности нестабилна. Исти се овде сви моји пријатељи долазе к мени ако имају пц невољи. као што мој пријатељ је узео његово рачунар за информатику момак и он не може да се поправи, он је рекао да су симптоми и ја му рекао да то поправити у другом. Ыа су радили у школи програмирања, али за неке оддд разлога као што су радили 10% и 90% практичне теорије .. па ја донт научи пуно па им покушавају поучавати себе ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хух, ти си говорим за себе? Или су ти значило да се ПМС?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Тип не говоримо да је он био спаммер, па његов постови су уклоњене, као и њему.Он је поштен неће полудјети Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
Ја мислим да је прилично чудно
__________________ сервергуы |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ФТП приступ проблему на Уиндоус 2003 Сервер са ИСА Сервер 2004 | стевебаллмер | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 0 | 12. јуна 2009 01:02 |
| Терминалски сервер неће пријавити у - Уиндоус 2003 Сервер | гидеон112 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 0 | 5. јуна 2009 23:52 |
| Уиндоус 2003 СП2 серверу на Цитрикс 3,0 ПС - сервер рестартује након задњег усер логс оут | ДМБ | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 0 | 20 мај 2009 13:40 |
| Требам Врх распону ПЦ Монитор | Громовник | Грапхицс Цардс & Мониторс | 5 | 3 октобар 2007 22:56 |
| Распон цена | Рубен | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 23 октобар 2006 02:33 |
| Тхреад Тоолс | |
| |