![]() |
|
| |||
| |||
| Basiclly benim sunucu bilgisayar .... yükseltiyorsanız Sohbet bir 64 bit olacak BTW yüklü OS Heres ne gitmek istiyorum ... söyle bana ne düşünüyorsun. Asus P5BV-C/4L Anakart QuadCore, Intel3200, FSB1333, DDR2, SATA2, RAID, 4xGbLAN, ATX - $ 285 2x (G. Beceri 4GB Kit (2x2Gb) 800MHz PC6400 DDR2 Ram CL6-6-6-18 1,8 ~ 1.9V -- 128 $) toplam 8gigs Intel Core2Quad 2.40GHz Q6600 CPU 2x4MB Cache, 1066FSB/LGA775 - $ 259 Any suggestions kadar takdir edilmelidir ... en fazla olsa bir büte üzerine sohbet + - 800 $ tr ] BTW IM Perth heres bir bağlantı bir dükkan tüm bu elde http://www.mcgtech.com.au |
|
| |||
| |||
| lol i orta aralık olduğunu söyleyebilirim - üst aralığı 2x Quad Xeons + RAM 32 Gb'lik ..... sebep Bir WoW sunucu + Websitesi :).... www.contagiouswow.com |
|
| |||
| |||
| Logonserver + Çekirdek () RAM çok sürer + MySQL + Apache ve vb 2008 ile derleme ... Şeyler böyle ... |
|
| |||
| |||
| lol ... Hmmm değil gerçekten Sohbet bir editörü daha fazla bilgi ... Değilse bir programcı daha birkaç programı ama şu sadece oynamayı yaptık. Hala .... öğrenme Ben programlama at kendimi tam bir noob kabul ediyorum - bu şekilde .... söylemek için Ya sen? |
|
| |||
| |||
| Kewl ... Ya bir bilgisayar satın wouldn't yalnız kuytu bir sunucu / HP veya herhangi bir marka ismi sağlar. Ben daha inşa edeceğini kendi PC. bir marka şirket zaman çoğu satın düşük kaliteli donanım kadar garanti veya bilgisayar tamamen kararsız olduğunu süresinin sona ermesi koç gibi / anakart / PSU - sürer verir. Eğer bilgisayar sorun var Aynen tüm arkadaşlarım bana gel. O bir IT Adam bilgisayar aldı ve bunu düzeltmek couldn't arkadaşım gibi, bir saniye içinde düzeltmek için onu söyledim o belirtileri ve i anlattı. Ya okulda ama programlama yaparken bazı oddd nedenle% 10 pratik ve% 90 teorisi .. gibi yaptığınızı öylesine i dont kadar çok kendimi öğretmeye çalışıyorum Sohbet öğrenmek ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha, sizin konuşuyor? Veya bu PMs olarak ifade edildi?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
O konuşuyordum bir adam bir spam, bu yüzden onun mesajlarını da ona olarak kaldırılmıştır yapmıştır.O deli dürüst olacak değil Benim Sistemi: Ev Yapı
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Bunu oldukça garip olduğunu düşünüyordum yaptı
__________________ serverguy |