![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Basiclly їм Оновлення сервера мого комп'ютера .... До речі вона буде 64-бітної операційної системи, встановленої Херес, що я хочу отримати ... Скажіть, що Ви думаєте. Материнська плата Asus P5BV-C/4L QuadCore, Intel3200, FSB1333, DDR2, SATA2, RAID, 4xGbLAN, ATX - $ 285 2x (G. Skill 4Gb Kit (2X2GB) 800MHz PC6400 DDR2 RAM CL6-6-6-18 1.8 ~ 1.9V -- $ 128) Разом 8gigs Core2Quad 2.40GHz Intel Q6600 процесор 2x4MB Кеш, 1066FSB/LGA775 - $ 259 Будь-які пропозиції будуть набагато оцінив ... Чат на Управління бюджету, хоча Макс + - $ 800 Au ] BTW їм отримати все це в магазині в Перт Heres посиланням http://www.mcgtech.com.au |
|
| |||
| |||
| LOL я хотів би сказати, це була середина діапазону - причина верхньому діапазоні має 2x Quad Xeons + 32 концертів пам'яті ..... Сервер WoW + Website :).... www.contagiouswow.com |
|
| |||
| |||
| LOGONSERVER + Core (займає багато оперативної пам'яті) + MySQL + Apache та компіляції з VB 2008 ... Всяке таке ... |
|
| |||
| |||
| LOL ... Ммм, не знаю насправді ти їм більше редактор ... Чи не велика частина програмістів, як я зробив кілька програм, але Thats просто возитися. Ще навчаються .... Я хотів би вважати себе в повній Noob програмування - до так висловитися .... А ви? |
|
| |||
| |||
| Kewl ... Я. Я б не купити комп'ютер не кажучи вже сервер Dell / HP або будь-якої марки. Я краще побудувати свій ПК. придбання у компанії марки в більшості випадків дає низьку якість апаратних таких як RAM / плати / БП - триває до закінчення терміну гарантії або комп'ютер Абсолютно нестійка. Тут же всі мої друзі приходять до мене, якщо вони мають ПК неприємності. Як мій друг взяв його комп'ютер ІТ хлопець і він не може виправити її, він сказав йому симптоми, і я сказав його, щоб виправити її в секунду. Я в школі робили програмування, але для деяких oddd причини було робити, як 10% практичних і 90% теорія .. тож я Dont навчитися ступеня, їм намагаються навчити себе ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Huh, ви говорите собі? Або ж це означає для прем'єри?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
немає хлопця, він розмовляв було спамер, так що своїх посад були зняті, а також його.Він не сходить з розуму, чесний Моя система: Головна Build
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
Я думаю, що це було досить дивно
__________________ serverguy |