![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Просто наскоро постави 1GB стик на RAM в моя компютър и Windows doesn't сякаш искаш да я открие. CPU-Z казва, че на там и функционални Windows, но все още се казва, 1.00Gb на RAM (вместо 2). Току-що купих RAM от магазина, който е доста надеждни, така се надявам, че не е натрошен .. В RAM порт 1 Имам нова 1GB стик, пристанищни 2 Имам 512MB пръчка, пристанищата 3 & 4 имат 256MB пръчка във всяка една от тях. Всеки помогна на това е наистина оценявам, момчета! Razer |
|
| |||
| |||
| може да бъде вашата памет не е съвместимо, или вашият съвет не е като вашата памет |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опитайте да премахнете всички RAM пръчки и просто поставете новия стик, опитвайки различни слотове ..... Ако това не помогне, тогава е много вероятно или пръчка е лошо или несъвместими, както torjancolin казах.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| там е зареждащ диск, можете да обувка и можеш да направиш с памет сканира и ще ти кажа, ако, ако имате някакви дефектни овен тояга. http://www.ultimatebootcd.com/ изтеглите и изгори с (магически ISO) безплатно сваляне на Google търсене. горят по-бавния скорост е възможно
|
| |||
| |||
| Да, следя отблизо със собствена работи, заедно с другите си тояга, че не го прави. Каквато и комбинация от стик сложих в, не бих могъл да получи най-много на от 1GB RAM. Знам, че моята дънна платка може да поддържа повече, защото аз бях са 1,25 преди последния стик разби върху мен. Новият стик работи и е в добро състояние, BIOS и CPU-Z ми кажете това е добре, но там и Задача ръководител и системата икона в контролния панел кажа, че има 1GB само .. |
|
| |||
| |||
| Каква е Марка / Модел на вашия mobo? |
|
| |||
| |||
| MSI е марка, модел е MS-7041. Изключително важно казва Макс RAM капацитет за дънната платка е 4Tb, но не беше точно съвпадение, така съм се приема че това означаваше 4GB. Овена е направена от "Екип" и е 1GB DDR PC-3200 модул (400MHz, ако предпочитате) |
|
| |||
| |||
| Добре .... не е много достъпна информация за това mobo .... бе я Medion Pc или нещо .... Ако е така, че могат да бъдат персонализирани с тях. Както изглежда, че могат да се справят 4GB както казвате и тя трябва да се оправи с Рам имате. Опитайте ще ionto BIOS и проверете настройките за Рам за откриване и ако е необходимо, да го настроите да Ауто .... видим дали това помага. |
|
| |||
| |||
| Скоростта откриване бе зададено на автоматично, и че не помага. В BIOS казва, това е там и работи, това е Windows, която казвате, че не е там .. В BIOS също е много ограничено, не overclocking инструменти или нещо такова. Компю беше отдавна (В началото .. = P) от Ei системи, които изглежда са заблуден сайта им .. В mobo е стара и глупости, с участието на един 96Mb Intel чипсет (82865G) и дойде с 2 пръчки 256MB Samsung на 400 MHz, аз добавили ValueRAM 512MB една година или така преди и като отида да добавите този нов стик тя просто е да се игнорира фактът е там, освен ако не поставите нови лепя върху нея собствените. |
|
| |||
| |||
| Hmmmm. единственото друго нещо, което може да опитаме е .... инсталирате 1GB в Slot 1 и 512MB в Slot 3 .... т.е. заместник слотове. Не трябва да има, но тя изглежда като Рам не wannna играят добре един с друг. |