menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Chybí 1GB RAM!

Reply

Thread Nástroje
Old 16. března 2009, 09:53
Člen Skupina

Default Chybí 1GB RAM!

Jen jsem nedávno položil hůl 1Gb RAM do mého PC a Windows doesnt zdá se, že chceme detekovat. CPU-Z Prý je to tam a funkční, ale stále říká, Windows 1.00Gb RAM (místo 2).

Právě jsem koupil RAM z prodejny, že to docela spolehlivé tak doufám, že to není rozdělené ..

V přístavu RAM 1 jsem nové 1gigabajt držet, port 2 mám 512MB hůl, porty 3 a 4 má 256MB držet v každé z nich. Jakákoliv pomoc je to opravdu ocenili kluci!

Razer
Old 16 března 2009, 22:51
Nový člen skupiny

Default Chybí 1GB RAM!

může být vaše paměť není kompatibilní, nebo vaše deska není jako paměť
Old 17 března 2009, 04:27
Dárce Skupina

Default Chybí 1GB RAM!

Zkuste odstranit všechny RAM hole a vložit pouze novou hůl, zkouším různé časy ..... pokud to nefunguje, pak je pravděpodobné, že buď držet je špatné nebo neslučitelné, jako torjancolin řekl.

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 17 března 2009, 06:34
Dárce Skupina

Default Chybí 1GB RAM!

existuje boot disk můžete boot a můžete dělat paměťové scan a bude vám v případě, je-li mít jakékoliv vadné ram hole. http://www.ultimatebootcd.com/
stáhnout a vypálit s (Magic ISO) ke stažení zdarma vyhledávání Google. vypálit na nejpomalejší rychlost možné

Můj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Základní deska:
Asus
Paměť RAM:
1 koncert DDR
Grafické karty (s):
256megabajt G-force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastní věci & 650w PSU
Chlazení:
DIY watercooling
Síť / Internet:
panna 50MB
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operační systém (y):
Vista Ultimate
Old 17 března 2009, 10:05
Člen Skupina

Default Chybí 1GB RAM!

Jo, nalepit ji na vlastní stavební práce, spolu s mými dalšími hole není. Ať kombinace dřevo I do, I mohou získat max 1 GB RAM. Vím, že moje deska podporuje více, protože jsem použil na 1,25 před posledním hůl zlomil na mě.

Nových děl, a držet je v dobrém stavu, BIOS a CPU-Z mi říct, je to tam dobře, ale Správce úloh a systémových ikon v ovládacím panelu řekl jsem 1Gb pouze ..
Old 17 března 2009, 10:09
Dárce Skupina

Default Chybí 1GB RAM!

Jaký je Značka a model vaší mobo?
Old 17 března 2009, 14:01
Člen Skupina

Default Chybí 1GB RAM!

MSI je značka, model MS-7041.

Rozhodující je výrok max. kapacity RAM na základní desce je 4Tb ale nebyl přesný zápas tak jsem za předpokladu, to znamená 4GB.

RAM je tvořena "Team" a je to 1Gb DDR PC-3200 modul (400MHz, pokud chcete)
Old 17 března 2009, 14:28
Dárce Skupina

Default Chybí 1GB RAM!

Ok .... není mnoho informací dostupných pro tento mobo .... byla to Medion Pc nebo něco .... Pokud ano, může se k nim vlastní.

Každopádně to vypadá, že to zvládne 4gb jak říkáte, a to by mělo být jemné s Ram máte.

Zkuste jít ionto bios a zkontrolovat nastavení Ram Detekce a v případě potřeby nastavit na Auto .... zjistit, jestli to pomůže.
Old 17 března 2009, 14:48
Člen Skupina

Default Chybí 1GB RAM!

Rychlost detekce byla stanovena na Auto a že nebylo pomoci.

BIOS říká, je to tam a pracují, je to Windows, která je rčení, že není tam .. BIOS je také velice omezené, ne přetaktování nářadí nebo něco takového.

PC byla dávno (Na začátku .. = P), které Ei systémy, které zřejmě nesprávně svých webových stránkách ..

Na mobo je starý a svinstvo, vyznačující se 96Mb čipset Intel (82865G) a přišel s 2 256 MB Samsung hole na 400 MHz, jsem přidal ValueRAM 512MB za rok nebo tak, jak je dnes a jdu přidat tento nový vydržet jen zdá, opomíjet skutečnost je to, že pokud jsem dal novou hůl na jeho vlastní.
Old 17 března 2009, 14:53
Dárce Skupina

Default Chybí 1GB RAM!

Hmmmm. Jedinou další věc, kterou byste mohli zkusit, je .... instalovat do 1 GB Slot 1 a 512mb v Slot 3 .... tj. náhradník sloty. Ty by neměli, ale vypadá to, že se Ram není wannna hrát pěkný navzájem.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.