![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Jen jsem nedávno položil hůl 1Gb RAM do mého PC a Windows doesnt zdá se, že chceme detekovat. CPU-Z Prý je to tam a funkční, ale stále říká, Windows 1.00Gb RAM (místo 2).
Právě jsem koupil RAM z prodejny, že to docela spolehlivé tak doufám, že to není rozdělené .. V přístavu RAM 1 jsem nové 1gigabajt držet, port 2 mám 512MB hůl, porty 3 a 4 má 256MB držet v každé z nich. Jakákoliv pomoc je to opravdu ocenili kluci! Razer |
|
|
|||
|
|||
|
může být vaše paměť není kompatibilní, nebo vaše deska není jako paměť
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Zkuste odstranit všechny RAM hole a vložit pouze novou hůl, zkouším různé časy ..... pokud to nefunguje, pak je pravděpodobné, že buď držet je špatné nebo neslučitelné, jako torjancolin řekl.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
existuje boot disk můžete boot a můžete dělat paměťové scan a bude vám v případě, je-li mít jakékoliv vadné ram hole. http://www.ultimatebootcd.com/
stáhnout a vypálit s (Magic ISO) ke stažení zdarma vyhledávání Google. vypálit na nejpomalejší rychlost možné
|
|
|||
|
|||
|
Jo, nalepit ji na vlastní stavební práce, spolu s mými dalšími hole není. Ať kombinace dřevo I do, I mohou získat max 1 GB RAM. Vím, že moje deska podporuje více, protože jsem použil na 1,25 před posledním hůl zlomil na mě.
Nových děl, a držet je v dobrém stavu, BIOS a CPU-Z mi říct, je to tam dobře, ale Správce úloh a systémových ikon v ovládacím panelu řekl jsem 1Gb pouze .. |
|
|
|||
|
|||
|
Jaký je Značka a model vaší mobo?
|
|
|
|||
|
|||
|
MSI je značka, model MS-7041.
Rozhodující je výrok max. kapacity RAM na základní desce je 4Tb ale nebyl přesný zápas tak jsem za předpokladu, to znamená 4GB. RAM je tvořena "Team" a je to 1Gb DDR PC-3200 modul (400MHz, pokud chcete) |
|
|
|||
|
|||
|
Ok .... není mnoho informací dostupných pro tento mobo .... byla to Medion Pc nebo něco .... Pokud ano, může se k nim vlastní.
Každopádně to vypadá, že to zvládne 4gb jak říkáte, a to by mělo být jemné s Ram máte. Zkuste jít ionto bios a zkontrolovat nastavení Ram Detekce a v případě potřeby nastavit na Auto .... zjistit, jestli to pomůže. |
|
|
|||
|
|||
|
Rychlost detekce byla stanovena na Auto a že nebylo pomoci.
BIOS říká, je to tam a pracují, je to Windows, která je rčení, že není tam .. BIOS je také velice omezené, ne přetaktování nářadí nebo něco takového. PC byla dávno (Na začátku .. = P), které Ei systémy, které zřejmě nesprávně svých webových stránkách .. Na mobo je starý a svinstvo, vyznačující se 96Mb čipset Intel (82865G) a přišel s 2 256 MB Samsung hole na 400 MHz, jsem přidal ValueRAM 512MB za rok nebo tak, jak je dnes a jdu přidat tento nový vydržet jen zdá, opomíjet skutečnost je to, že pokud jsem dal novou hůl na jeho vlastní. |
|
|
|||
|
|||
|
Hmmmm. Jedinou další věc, kterou byste mohli zkusit, je .... instalovat do 1 GB Slot 1 a 512mb v Slot 3 .... tj. náhradník sloty. Ty by neměli, ale vypadá to, že se Ram není wannna hrát pěkný navzájem.
|