μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Λείπει 1Gb μνήμη RAM!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 16η Μαρτίου 2009, 09:53
Μέλος Ομάδα

Μόλις πρόσφατα θέσει 1Gb stick μνήμης RAM μου σε υπολογιστή και τα Windows doesn't φαίνεται να θέλουν να τις συγκεντρώσει. CPU-z λέει ότι είναι εκεί και λειτουργικά Windows, αλλά εξακολουθεί να λέει 1.00Gb μνήμη RAM (αντί για 2).

Απλά αγόρασε από τη μνήμη RAM σε ένα κατάστημα που είναι αρκετά αξιόπιστη ώστε Ελπίζω ότι δεν είναι σπασμένα ..

Στη μνήμη RAM λιμένα 1 έχω το νέο 1gb stick, λιμάνι 2 έχω κολλήσει 512MB, θύρες 3 & 4 έχουν 256MB stick σε κάθε ένα από αυτά. Οποιαδήποτε βοήθεια σε αυτό είναι πραγματικά εκτίμησα παιδιά!

Razer
Old 16 Μάρτη 2009, 22:51
Νέο Μέλος Ομάδα

μπορεί να σου μνήμη δεν είναι συμβατή, ή το διοικητικό συμβούλιο δεν είναι σαν τη μνήμη σας
Old 17 Μαρτίου 2009, 04:27
Ομάδα Δωρητών

Δοκιμάστε να αφαιρέσετε όλα τα μπαστούνια RAM και να εισαγάγετε μόνο το νέο ραβδί, προσπαθώντας διάφορες χρονοθυρίδες ..... αν αυτό δεν λειτουργήσει, τότε είναι πιθανό ότι ούτε το ραβδί είναι κακή ή ασυμβίβαστο, όπως είπε torjancolin.

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 17 Μαρτίου 2009, 06:34
Ομάδα Δωρητών

υπάρχει μια δισκέτα εκκίνησης, μπορείτε να ξεκινήσετε και να μπορείτε να κάνετε μια μνήμη σάρωσης και θα σας πω, αν και αν έχουν υποστεί βλάβη, ram sticks. http://www.ultimatebootcd.com/
"κατεβάσετε" και καίγονται με (μαγικό ISO) δωρεάν λήψη της αναζήτησης Google. έγκαυμα στο χαμηλότερο δυνατό ταχύτητα

Το σύστημά μου: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.34GHZ overclocked! Athlon64 3000 +
Motherboard:
Asus
Μνήμες:
1,50 DDR gig
Κάρτα γραφικών (ες):
256MB PCI G-δύναμη
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster HD 5,1
Hard Drive (s):
1-80GB 1-120GB της Western Digital
Optical Drive (s):
της Pioneer DVD-RW
Υπόθεση / PSU:
έθιμο περίπτωση & 650w PSU
Ψύξη:
DIY αερόψυκτο ψήκτρα
Network / Internet:
παρθένο 50Mbps
Monitor (ες):
Acer 23 "(X233HB)
Operating System (s):
7 Παράθυρο για Ultimate
Old 17 Μαρτίου 2009, 10:05
Μέλος Ομάδα

Ναι, το ραβδί για τα δικά της έργα, μαζί με τις άλλες μου μπαστούνια αυτό δεν γίνεται. Όποιος συνδυασμός έβαλα στο stick, μπορώ μόνο να πάρετε μια max του 1GB RAM. Ξέρω μου μητρική πλακέτα μπορεί να υποστηρίξει περισσότερες cos Ι χρησιμοποιείται για να έχουν 1,25 πριν από την τελευταία έσπασε κολλήσει πάνω μου.

Η νέα stick λειτουργεί και είναι σε καλή κατάσταση, το BIOS και CPU-Z μου πει ότι είναι ωραία, αλλά υπάρχει και Διαχείριση εργασιών και το σύστημα στο εικονίδιο του πίνακα ελέγχου 1Gb έχω να πω μόνο ..
Old 17 Μαρτίου 2009, 10:09
Ομάδα Δωρητών

Ποια είναι η Μάρκα / Μοντέλο των mobo σας;
Old 17 Μαρτίου 2009, 14:01
Μέλος Ομάδα

MSI είναι η μάρκα, το μοντέλο είναι το MS-7041.

Κρίσιμη λέει το max χωρητικότητα μνήμης RAM για τη μητρική πλακέτα είναι 4Tb αλλά δεν ήταν μια ακριβή αντιστοιχία έτσι είμαι υποθέτοντας σήμαινε 4GB.

Η μνήμη RAM έχει γίνει από την "ομάδα" και είναι ένα 1Gb DDR PC-3200 modules (400MHz, εάν προτιμάτε)
Old 17 Μαρτίου 2009, 14:28
Ομάδα Δωρητών

Ok .... δεν είναι διαθέσιμες πολλές πληροφορίες για το εν λόγω mobo .... Ήταν Medion PC ή κάτι .... αν ναι, τότε μπορεί να είναι προσαρμοσμένα σε αυτές.

Πάντως φαίνεται ότι μπορεί να χειριστεί 4GB όπως λέτε και θα πρέπει να είναι καλά με τη μνήμη RAM έχετε.

Προσπαθήστε να ελέγξετε ionto bios και τις ρυθμίσεις για Ram ανίχνευσης και, εάν χρειάζεται να Αυτόματη .... δείτε αν αυτό βοηθάει.
Old 17 Μαρτίου 2009, 14:48
Μέλος Ομάδα

Η ταχύτητα ανίχνευσης ήταν που να Auto και ότι δεν βοηθούν.

Το BIOS λέει ότι είναι εκεί και εργασίας, είναι τα Windows της λέγοντας ότι δεν είναι εκεί .. Το BIOS είναι επίσης πολύ πολύ περιορισμένη, δεν overclocking εργαλεία ή κάτι τέτοιο.

Η / Υ έγινε πριν από πολύ καιρό (Στην αρχή .. = P) από Ei συστήματα που φαίνεται να έχουν παραπεταμένος τους ιστοσελίδα ..

Η mobo είναι παλιά και χάλια, το οποίο διαθέτει 96Mb Intel chipset (82865G) και κατέληξε με 2 sticks 256MB Samsung στα 400 MHz, θα προσθέσει ένα ValueRAM 512MB ενός έτους ή και πριν, έτσι όπως είχα πάει για να προσθέσετε αυτό το νέο stick, που μόλις φαίνεται να αγνοεί το γεγονός είναι ότι αν δεν θέσει το νέο παραμείνουμε στο κόλπο του ίδιου του.
Old 17 Μαρτίου 2009, 14:53
Ομάδα Δωρητών

Hmmmm. το μόνο άλλο που θα μπορούσατε να δοκιμάσετε είναι .... εγκαταστήσετε το 1gb στο Slot 1 και τα 512MB σε Κουλοχέρηδες 3 .... δηλαδή αναπληρωματικό χρονοθυρίδες. Δεν θα πρέπει να έχουν, αλλά να μοιάζει με το Ram wannna δεν παίζουν ωραία μεταξύ τους.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.