manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > CPU, Matične ploče i RAM

Register

Nedostaje 1GB RAM-a!

Reply

Thread Tools
Old 16. ožujak 2009, 09:53
Member Group

Upravo sam nedavno stavio stick 1GB RAM-a na moj PC i Windows se čini da želite otkriti ga. CPU-z kaže da je tamo i funkcionalna, ali i dalje Windows kaže 1.00Gb RAM-a (umjesto 2).

Upravo sam kupio RAM od trgovina koja je prilično pouzdani tako da se nadam da nije pokvario ..

U RAM port 1 Imam novi 1GB stick, luka 2 Imam stick 512MB, portovi 3 i 4 imaju 256MB stick u svakoj od njih. Bilo kakva pomoć je stvarno na ovaj cijenjeni momci!

Razer
Old 16 ožujak 2009, 22:51
Novi član grupe

svibanj biti vaše memorije nije kompatibilan ili vaša zajednica nije kao memorijske
Old 17 ožujak 2009, 04:27
Donatorska Grupa

Pokušajte ukloniti sve RAM štapovima i umetnite samo novi štap, pokušavajući raznim mjestima ..... ako to ne funkcionira, onda je vjerojatno da ni štapa je loše ili nespojivo, kao torjancolin said.

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Old 17 ožujak 2009, 06:34
Donatorska Grupa

nema diskete boot možete se i vi možete učiniti memorijske scan i to će vam reći ako ako imate neispravan RAM-palicama. http://www.ultimatebootcd.com/
preuzeti i spali sa (čarobnu ISO) Free Download Google pretraživanja. spali na najsporijim brzine moguće

My System: P * L * A * Z * M * A

Procesor (i):
2.34GHZ overclockane! Athlon64 3000 +
Matične ploče:
Asus
RAM memorija:
1,50 gig DDR
Grafička kartica (e):
256MB PCI G-force
Sound Card:
Sound Blaster HD 5,1
Tvrdi disk (i):
1-80gb 1-120gb zapadnom digitalni's
Optički pogon (e):
Pioneer-ova DVD-RW
Case / PSU:
custom case & 650w PSU
Hlađenje:
DIY zrakom hlađeni heatsink
Network / Internet:
djevica 50mbps
Monitor (e):
Acer 23 "(X233HB)
Operacijski sustav (e):
Prozor je 7 Ultimate
Old 17 ožujak 2009, 10:05
Member Group

Da, na to staviti na vlastite radove, zajedno sa svojim ostalim štapovima ne. Whatever kombinacija stick li staviti u, mogu samo dobiti max od 1GB RAM-a. Znam moja matična ploča može podržati više cos JA naviknut imati 1,25 prije zadnjeg štapa razbila na mene.

Novih djela i staviti je u dobrom stanju, BIOS i CPU-Z mi reći da je u redu, ali postoji i Task manager i sustav ikonu u Control Panel reći Imam samo 1GB ..
Old 17 ožujak 2009, 10:09
Donatorska Grupa

Što je to Make / Model Vašeg mobo?
Old 17 ožujak 2009, 14:01
Member Group

MSI je napraviti, model je MS-7041.

Odlučujuće govori max kapacitet RAM-a na matičnoj ploči je 4Tb ali to nije točno podudaranje, tako da sam ga pretpostavljiv značilo 4GB.

RAM je izradio "tim" i je 1GB DDR PC-3200 modula (400 ako želite)
Old 17 ožujak 2009, 14:28
Donatorska Grupa

Ok .... nije dosta info da je na raspolaganju za mobo .... bilo da je riječ o Medion Pc ili nešto .... ako je tako on svibanj biti prilagođeni za njih.

U svakom slučaju izgleda da se može nositi kao 4GB vam reći i to bi trebalo biti u redu sa Ram imate.

Pokušaj odlaska ionto bios i provjerite postavke za Ram Detekcija i ako je potrebno, postavite ga u auto .... vidi je li ovo pomaže.
Old 17 ožujak 2009, 14:48
Member Group

Brzina detekcije bila je postavljena na auto, a da nije 'pomoć.

BIOS kaze da je tamo i rade, to je sustav Windows koji je rekao: nije tamo .. BIOS je vrlo vrlo ograničene, no overclocking alate ili bilo što slično.

PC je davno (U početku .. = P) by EI sustavi koji izgleda da je pogrešno svoje web stranice ..

The mobo stare i sranje je, s jedne 96Mb chipset Intel (82865G), te je došao sa 2 256MB Samsung palicama na 400 MHz, ja dodao ValueRAM 512MB godišnje ili tako da prije odem i kao da biste dodali ovaj novi stick to čini samo da se ignorira činjenicu da je tamo, osim ako sam stavio novi stick na svojim vlastitim.
Old 17 ožujak 2009, 14:53
Donatorska Grupa

Hmmmm. jedina stvar koju drugi je mogao probati .... instalirati 1GB u Slot 1. i 512MB na Slot 3 .... tj. naizmjeničnim utora. Ne biste trebali imati, ali izgleda kao Ram wannna ne igraju lijepo jedni s drugima.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.