![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Upravo sam nedavno stavio stick 1GB RAM-a na moj PC i Windows se čini da želite otkriti ga. CPU-z kaže da je tamo i funkcionalna, ali i dalje Windows kaže 1.00Gb RAM-a (umjesto 2). Upravo sam kupio RAM od trgovina koja je prilično pouzdani tako da se nadam da nije pokvario .. U RAM port 1 Imam novi 1GB stick, luka 2 Imam stick 512MB, portovi 3 i 4 imaju 256MB stick u svakoj od njih. Bilo kakva pomoć je stvarno na ovaj cijenjeni momci! Razer |
|
| |||
| |||
| svibanj biti vaše memorije nije kompatibilan ili vaša zajednica nije kao memorijske |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokušajte ukloniti sve RAM štapovima i umetnite samo novi štap, pokušavajući raznim mjestima ..... ako to ne funkcionira, onda je vjerojatno da ni štapa je loše ili nespojivo, kao torjancolin said.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nema diskete boot možete se i vi možete učiniti memorijske scan i to će vam reći ako ako imate neispravan RAM-palicama. http://www.ultimatebootcd.com/ preuzeti i spali sa (čarobnu ISO) Free Download Google pretraživanja. spali na najsporijim brzine moguće
|
| |||
| |||
| Da, na to staviti na vlastite radove, zajedno sa svojim ostalim štapovima ne. Whatever kombinacija stick li staviti u, mogu samo dobiti max od 1GB RAM-a. Znam moja matična ploča može podržati više cos JA naviknut imati 1,25 prije zadnjeg štapa razbila na mene. Novih djela i staviti je u dobrom stanju, BIOS i CPU-Z mi reći da je u redu, ali postoji i Task manager i sustav ikonu u Control Panel reći Imam samo 1GB .. |
|
| |||
| |||
| Što je to Make / Model Vašeg mobo? |
|
| |||
| |||
| MSI je napraviti, model je MS-7041. Odlučujuće govori max kapacitet RAM-a na matičnoj ploči je 4Tb ali to nije točno podudaranje, tako da sam ga pretpostavljiv značilo 4GB. RAM je izradio "tim" i je 1GB DDR PC-3200 modula (400 ako želite) |
|
| |||
| |||
| Ok .... nije dosta info da je na raspolaganju za mobo .... bilo da je riječ o Medion Pc ili nešto .... ako je tako on svibanj biti prilagođeni za njih. U svakom slučaju izgleda da se može nositi kao 4GB vam reći i to bi trebalo biti u redu sa Ram imate. Pokušaj odlaska ionto bios i provjerite postavke za Ram Detekcija i ako je potrebno, postavite ga u auto .... vidi je li ovo pomaže. |
|
| |||
| |||
| Brzina detekcije bila je postavljena na auto, a da nije 'pomoć. BIOS kaze da je tamo i rade, to je sustav Windows koji je rekao: nije tamo .. BIOS je vrlo vrlo ograničene, no overclocking alate ili bilo što slično. PC je davno (U početku .. = P) by EI sustavi koji izgleda da je pogrešno svoje web stranice .. The mobo stare i sranje je, s jedne 96Mb chipset Intel (82865G), te je došao sa 2 256MB Samsung palicama na 400 MHz, ja dodao ValueRAM 512MB godišnje ili tako da prije odem i kao da biste dodali ovaj novi stick to čini samo da se ignorira činjenicu da je tamo, osim ako sam stavio novi stick na svojim vlastitim. |
|
| |||
| |||
| Hmmmm. jedina stvar koju drugi je mogao probati .... instalirati 1GB u Slot 1. i 512MB na Slot 3 .... tj. naizmjeničnim utora. Ne biste trebali imati, ali izgleda kao Ram wannna ne igraju lijepo jedni s drugima. |