kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Hiányzik 1 GB RAM!

Reply

Téma eszközök
Old Március 16 2009, 09:53
Csoport tagja

Default Hiányzik 1 GB RAM!

Csak a közelmúltban került Stick 1Gb RAM be a PC és a Windows doesnt úgy tűnik, hogy szeretné észlelni azt. CPU-Z azt mondta, az ott működő, de még mindig azt mondja, Windows 1.00Gb RAM (helyett 2).

Én most vettem a RAM a boltban, hogy elég megbízható, így remélem, nem tört ..

A RAM 1 port van az új 1gb Stick, port 2 Van egy 512Mb bot, kikötők 3 & 4 egy 256Mb kibír minden tőlük. Minden segítséget ez igazán méltányol fiúk!

Razer
Old Március 16, 2009, 22:51
Új tag Csoport

lehet a memória nem kompatibilis, vagy a fórumon nem olyan, mint a memória
Old Március 17, 2009, 04:27
Donor Group

Próbálja meg eltávolítani az összes RAM botokat, és helyezzük csak az új botot, és megpróbál különböző résidők ..... Ha ez nem megy, akkor valószínű, hogy vagy a bot vagy nem rossz, mint torjancolin mondta.

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Március 17, 2009, 06:34
Donor Group

van egy rendszerindító lemezt, akkor is indítható, és meg tudod csinálni a memória scan, és azt mondom neked, ha, ha valamilyen hibás RAM botokat. http://www.ultimatebootcd.com/
letöltéséhez és a kiégés (Magic ISO) ingyenesen letölthető a Google keresést. éget a leglassabb sebességgel lehet

My System: P * L * A * Z * M * A

Processzor (ok):
2.3GhZ AMD
Alaplap:
Asus
RAM memória:
1 koncert DDR
Grafikus kártya (k):
256 MB G-force
Hangkártya:
Sound Blaster 5,1
Merevlemez (ek):
1-80GB 1-120GB Western Digital's
Optikai meghajtó (k):
Pioneer DVD-RW
Case / tápegység:
egyedi eset & 650w psu
Hűtés:
DIY watercooling
Hálózat / Internet:
szűz 50mb
Monitor (ok):
Acer 23 "(X233HB)
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate
Old Március 17, 2009, 10:05
Csoport tagja

Igen, a bot rá saját művek mellett, én más botok nem. Bármi kombinációja Stick én kerül, én csak egy max 1GB RAM. Tudom, én is alaplap támogat majd, mert én is az utolsó előtti 1,25 botot eltörte rám.

Az új bot dolgozik, és jó állapotban van, a BIOS és a CPU-Z mondja, hogy ott és finom, de Feladatkezelő és a Rendszer ikonra vezérlőpultról mondom én 1Gb csak ..
Old Március 17, 2009, 10:09
Donor Group

Mi az a márka / modell a mobo?
Old Március 17, 2009, 14:01
Csoport tagja

MSI a gyártmány, modell MS-7041.

Létfontosságú mondja a max RAM kapacitás az alaplap 4TB de nem pontosan egyeznek Szóval feltételezve azt jelentette, 4Gb.

A RAM áll a "csapat" és egy 1Gb DDR PC-3200 modul (400MHz, ha úgy jobban tetszik)
Old Március 17, 2009, 14:28
Donor Group

Ok .... nem sok információ áll rendelkezésre, hogy mobo .... volt a Medion Pc vagy valami .... ha igen, akkor lehet egyéni is.

Egyébként úgy néz ki tudja kezelni a 4 GB-os, amit mondasz, és meg kell bírságot a Ram van.

Próbáld megy ionto bios és ellenőrizze a beállításokat a Ram felderítésére és szükség esetén beállítani az automatikus .... hátha ez segít.
Old Március 17, 2009, 14:48
Csoport tagja

A sebesség felderítése volt az automatikus, és hogy nem segít.

A BIOS-ban azt mondta, ott dolgozik, ez a mondás, hogy a Windows nem létezik .. A BIOS is nagyon korlátozott, nem overclocking eszközök vagy ilyesmi.

A PC történt nagyon régen (az elején .. = P) az Ei Systems aki úgy tűnik, hogy eltűnt a honlapján ..

A mobo a régi és szar, mely egy 96Mb Intel chipset (82865G), s 2-256Mb Samsung ragaszkodunk a 400 MHz-es, Új ValueRAM 512Mb egy évvel ezelőtt, és úgy, ahogy én megyek felvenni az új bottal csak úgy tűnik, figyelmen kívül hagyása az a tény, hogy ott van, ha nem, hogy az új botot is benne saját.
Old Március 17, 2009, 14:53
Donor Group

Hmm. az egyetlen dolog, amit lehet próbáld is .... telepítse a 1gb a Slot 1 és a 512 a Slot 3 .... vagyis póttagjának résidőket. Nem kellett volna, de úgy néz ki, mint a Ram nem wannna játszanak szép egymással.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Dll, s hiányzik moyra A Windows operációs rendszerek 22 16. január 2008 06:01
4 GB-os, de 1 GB hiányzik biw31230 Processzorok, alaplapok és RAM 5 6. december 2007 16:31
Vezető mistamocopgreen Multimédia és kodekek 9 28. november 2007 06:46
Hiányzik a DVD / CD-RW meghajtó (Q:) convair Drives & Removable Media 1 14. november 2007 07:20
Hiányzik valami ... biscuitman A Windows operációs rendszerek 4 23. október 2007 09:23
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.