![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Csak a közelmúltban került Stick 1Gb RAM be a PC és a Windows doesnt úgy tűnik, hogy szeretné észlelni azt. CPU-Z azt mondta, az ott működő, de még mindig azt mondja, Windows 1.00Gb RAM (helyett 2). Én most vettem a RAM a boltban, hogy elég megbízható, így remélem, nem tört .. A RAM 1 port van az új 1gb Stick, port 2 Van egy 512Mb bot, kikötők 3 & 4 egy 256Mb kibír minden tőlük. Minden segítséget ez igazán méltányol fiúk! Razer |
|
| |||
| |||
| lehet a memória nem kompatibilis, vagy a fórumon nem olyan, mint a memória |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbálja meg eltávolítani az összes RAM botokat, és helyezzük csak az új botot, és megpróbál különböző résidők ..... Ha ez nem megy, akkor valószínű, hogy vagy a bot vagy nem rossz, mint torjancolin mondta.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| van egy rendszerindító lemezt, akkor is indítható, és meg tudod csinálni a memória scan, és azt mondom neked, ha, ha valamilyen hibás RAM botokat. http://www.ultimatebootcd.com/ letöltéséhez és a kiégés (Magic ISO) ingyenesen letölthető a Google keresést. éget a leglassabb sebességgel lehet
|
| |||
| |||
| Igen, a bot rá saját művek mellett, én más botok nem. Bármi kombinációja Stick én kerül, én csak egy max 1GB RAM. Tudom, én is alaplap támogat majd, mert én is az utolsó előtti 1,25 botot eltörte rám. Az új bot dolgozik, és jó állapotban van, a BIOS és a CPU-Z mondja, hogy ott és finom, de Feladatkezelő és a Rendszer ikonra vezérlőpultról mondom én 1Gb csak .. |
|
| |||
| |||
| Mi az a márka / modell a mobo? |
|
| |||
| |||
| MSI a gyártmány, modell MS-7041. Létfontosságú mondja a max RAM kapacitás az alaplap 4TB de nem pontosan egyeznek Szóval feltételezve azt jelentette, 4Gb. A RAM áll a "csapat" és egy 1Gb DDR PC-3200 modul (400MHz, ha úgy jobban tetszik) |
|
| |||
| |||
| Ok .... nem sok információ áll rendelkezésre, hogy mobo .... volt a Medion Pc vagy valami .... ha igen, akkor lehet egyéni is. Egyébként úgy néz ki tudja kezelni a 4 GB-os, amit mondasz, és meg kell bírságot a Ram van. Próbáld megy ionto bios és ellenőrizze a beállításokat a Ram felderítésére és szükség esetén beállítani az automatikus .... hátha ez segít. |
|
| |||
| |||
| A sebesség felderítése volt az automatikus, és hogy nem segít. A BIOS-ban azt mondta, ott dolgozik, ez a mondás, hogy a Windows nem létezik .. A BIOS is nagyon korlátozott, nem overclocking eszközök vagy ilyesmi. A PC történt nagyon régen (az elején .. = P) az Ei Systems aki úgy tűnik, hogy eltűnt a honlapján .. A mobo a régi és szar, mely egy 96Mb Intel chipset (82865G), s 2-256Mb Samsung ragaszkodunk a 400 MHz-es, Új ValueRAM 512Mb egy évvel ezelőtt, és úgy, ahogy én megyek felvenni az új bottal csak úgy tűnik, figyelmen kívül hagyása az a tény, hogy ott van, ha nem, hogy az új botot is benne saját. |
|
| |||
| |||
| Hmm. az egyetlen dolog, amit lehet próbáld is .... telepítse a 1gb a Slot 1 és a 512 a Slot 3 .... vagyis póttagjának résidőket. Nem kellett volna, de úgy néz ki, mint a Ram nem wannna játszanak szép egymással. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Dll, s hiányzik | moyra | A Windows operációs rendszerek | 22 | 16. január 2008 06:01 |
| 4 GB-os, de 1 GB hiányzik | biw31230 | Processzorok, alaplapok és RAM | 5 | 6. december 2007 16:31 |
| Vezető | mistamocopgreen | Multimédia és kodekek | 9 | 28. november 2007 06:46 |
| Hiányzik a DVD / CD-RW meghajtó (Q:) | convair | Drives & Removable Media | 1 | 14. november 2007 07:20 |
| Hiányzik valami ... | biscuitman | A Windows operációs rendszerek | 4 | 23. október 2007 09:23 |
| Téma eszközök | |
| |