![]() |
|
| |||
| |||
| אני רק לאחרונה לשים 1GB של זיכרון RAM המקל לתוך אזור PC ו-Windows doesn't נראה רוצה לגלות את זה. CPU-Z says it's לשם תפקודית אך Windows עדיין אומר 1.00Gb של זיכרון RAM (במקום 2). אני רק קניתי את זיכרון RAM של חנות די אמין, כך אני מקווה שזה לא שבורה .. ב-RAM יציאת 1 יש לי את המקל החדש 1GB, פורט 2 יש לי 512MB מקל, 3 & 4 יציאות יש 256MB המקל אצל כל אחד מהם. כל עזרה בנושא זה באמת ךיתורעה חבר 'ה! Razer |
|
| |||
| |||
| הזיכרון שלך עלול להיות לא תואם, או את לוח הוא לא אוהב את הזיכרון |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נסה להסיר את כל מקלות זיכרון RAM ו להכניס רק את המקל חדש, מנסה שונים משבצות ..... אם זה לא עובד, אז סביר להניח גם את המקל הוא רע או לא תואם, כפי torjancolin אמר.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש דיסק אתחול ניתן לאתחל ואתה יכול לעשות זיכרון לסרוק והיא תוכל לדעת אם אם יש לך ראם מקלות הפגום. http://www.ultimatebootcd.com/ הורדה לצרוב עם (Magic ISO) הורדה חינם של החיפוש של Google. לצרוב על מהירות slowest אפשרי
|
| |||
| |||
| כן, זה מקל על עצמו עובד, יחד עם האחרים שלי זה לא מקלות. שיהיה שילוב של מקל שמתי ב, אני רק יכול לקבל מקסימום של 1GB של זיכרון RAM. אני מכיר את לוח האם יכול לתמוך חסת עלים יותר היה לי 1.25 לפני האחרון מקל על שברו אותי. המקל החדש של עובד והוא במצב טוב, ה-BIOS ו CPU-Z תגיד לי שזה בסדר אבל לשם מנהל המשימות והמערכת סמל בלוח הבקרה אומר יש לי רק 1GB .. |
|
| |||
| |||
| מה תוצרת / דגם mobo שלך? |
|
| |||
| |||
| MSI היא להפוך, הדגם הוא MS-7041. חיוני אומר את מקסימום קיבולת זיכרון RAM של לוח האם הוא 4Tb אבל זה לא היה כל כך התאמה מדויקת אני בהנחה משמעות הדבר 4GB. ה-RAM מתבצעת על ידי "צוות" ו הוא 1GB DDR PC-3200 מודול (400MHz, אם אתה מעדיף) |
|
| |||
| |||
| בסדר .... אין הרבה מידע זמין עבור mobo .... היה לו Medion PC או משהו .... אם כן היא עשויה להיות מותאמים אישית להם. בכל מקרה זה נראה כאילו הוא יכול לטפל 4GB כפי שאתה אומר, וזה אמור להיות בסדר עם ראם יש לך. נסה הולך ionto BIOS ובדוק את ההגדרות עבור איתור ראם ואם יש צורך להגדיר את זה אוטומטית .... לראות אם זה עוזר. |
|
| |||
| |||
| המהירות איתור נקבע אוטומטית וזה לא עזר. ה-BIOS, זה אומר שיש ועבודה, זה ב-Windows זה אומר שהוא לא שם .. ה-BIOS הוא גם מאוד מאוד מוגבל, לא overclocking כלים או משהו כזה. המחשב התקבלה לפני הרבה זמן (ב תחילת .. P =) על ידי מערכות ei נראה מי יש mislaid האתר שלהם .. The mobo הוא ישן שטויות, שמציעה אינטל שבבים של 96Mb (82865G) ו בא עם 2 מקלות 256MB Samsung ב 400 MHz, הוספתי א ValueRAM 512MB שנה בערך לפני שאני הולך להוסיף זה מקל חדש זה פשוט נראה להתעלם העובדה שזה שם, אלא אם כן אני שמה החדש מקל על זה של עצמו. |
|
| |||
| |||
| Hmmmm. אחר הדבר היחיד שאתה יכול לנסות את זה .... להתקין את משבצת 1 ב 1GB ואת המשבצת 512MB ב 3 משבצות .... כלומר חלופי. אתה צריך לא צריך, אבל זה נראה כמו רם wannna לא נחמד לשחק אחד עם השני. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| DLL, זה חסר | moyra | מערכות ההפעלה Windows | 22 | 16th ינואר 2008 06:01 |
| 4GB אבל חסר 1GB | biw31230 | CPUs, Motherboards & RAM | 5 | 6 דצמבר 2007 16:31 |
| נהג חסר | mistamocopgreen | מולטימדיה רכיבי Codec | 9 | -28 נובמבר 2007 06:46 |
| חסר ב-DVD / CD-RW Drive (ש:) | convair | כוננים & נשלפת | 1 | 14th נובמבר 2007 07:20 |
| חסר משהו ... | biscuitman | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 23 אוקטובר 2007 09:23 |
| שרשרת כלים | |
| |