![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš tik neseniai įdėti 1Gb RAM klijuoti į savo kompiuterį ir Windows doesnt atrodo, kad norite jį aptikti. CPU-Z sako, kad ten ir funkcinės tačiau Windows dar sako 1.00Gb RAM (vietoj 2). Aš ką tik nupirko RAM iš parduotuvės, kad yra labai patikimos, todėl tikiuosi, kad jis yra ne skaldyti .. RAM uoste 1 turiu nauja 1gb kortelę, uosto 2 turiu 512Mb kortelę, uostų, 3 ir 4 turi 256Mb įklampinti kiekvieną iš jų. Bet tai tikrai vertina vaikinai Help! Razer |
|
| |||
| |||
| gali būti jūsų atminties yra nesuderinami, ar jūsų valdyba yra ne taip, kaip atminties |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pabandykite ištrinti visus atminties lazdos ir įrašyti tik naują kortelę, bando įvairius slots ..... jei tai nepadeda, tuomet tikėtina, kad nei meilė yra blogai ar yra nesuderinama su torjancolin pasakė.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| yra įkrovos diską, galite atsisiųsti į ir galite daryti atminties nuskaitymas ir jis tau pasakys, jei jei turite sugedusi RAM atmintinės. http://www.ultimatebootcd.com/ parsisiųsti ir dega (Magic ISO) nemokamai atsisiųsti iš Google paieškos rezultatų. dega ne lėčiausiai greitį galima
|
| |||
| |||
| Taip, apie tai savo kūrinius Stick, kartu su mano kiti lazdos taip nėra. Nepriklausomai derinys Stick įdėti į, galiu gauti tik iš 1GB RAM, max. Žinau plokštę gali paremti daugiau cos I used to buvo 1,25 iki paskutinio Stick sumušė mane. Naujas Stick darbus ir yra geros būklės, BIOS ir CPU-Z man tai ten bauda, bet Task Manager ir System piktogramą valdymo skydelyje pasakyti turiu 1Gb tik .. |
|
| |||
| |||
| Kas Markė / Modelis Jūsų MOBO? |
|
| |||
| |||
| MSI yra markė, modelis MS-7041. Svarbi sako max RAM gebėjimus Portatiles 4tb bet jis nebuvo Tiksli frazė: so I'm tariant, tai reiškė 4GB. RAM padaryta "Komanda" ir 1GB DDR PC-3200 modulis (400MHz, jei norite) |
|
| |||
| |||
| Gerai .... nėra informacijos nėra tos MOBO .... aikštelė ji buvo Medion PC arba kas nors .... jei taip, tai gali būti papročiu juos. Bet kokiu atveju atrodo, kad jis gali dirbti 4gb kaip tu sakai ir jis turėtų būti gerai su RAM turite. Try going Ionto BIOS ir patikrinkite, ar dėl Ram aptikimo nuostatas ir prireikus jį į "Auto .... patikrinti, ar tai padeda. |
|
| |||
| |||
| Greičio nustatymas buvo nustatytas Auto ir nepadėjo. BIOS, sako, kad ten ir dirba, tai Windows tai sakydamas, kad tai yra ne ten .. BIOS, taip pat labai labai ribotas, nėra įsijungimas įrankius ar kažką panašaus. PC buvo jau seniai (Pradžioje .. = p) Ei Systems, kurie, atrodo, kad pasimesti savo svetainę .. MOBO yra senas ir šūdas, featuring 96MB Intel Chipset (82865G), ir atėjo su 2 256Mb Samsung lazdos esant 400 MHz, aš pridėjo ValueRAM 512Mb per metus arba tiek atgal, ir kaip aš galiu ten įtraukti šį naują kortelę jis atrodo tiesiog ignoruoti tai jis ten nebent galiu pateikti naują kortelę į ją savo. |
|
| |||
| |||
| Hmmmm. tik kitas dalykas, gali bandyti taip .... įrengti Slot 1 1gb ir Slot 3 512mb .... ty pakaitinis tarpsniai. Jūs neturėtų, tačiau atrodo, kad Ram nėra wannna žaisti vieni su kitais. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Dll, ai trūksta | moyra | Windows "operacinės sistemos | 22 | 16 sausis 2008 06:01 |
| 4GB bet 1GB nėra | biw31230 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | 6 gruodis 2007 16:31 |
| Mašinistas | mistamocopgreen | Multimedia & Codecs | 9 | Lapkritis 28, 2007 06:46 |
| Trūksta DVD / CD-RW (K:) | Convair | Drives & Removable Media | 1 | Lapkritis 14, 2007 07:20 |
| Trūksta kažko ... | biscuitman | Windows "operacinės sistemos | 4 | 23 spalis 2007 09:23 |
| Temos įrankiai | |
| |