![]() |
|
| |||
| |||
| Es tikai nesen 1Gb stick RAM manā PC un Windows doesn't šķiet, vēlas atklāt to. CPU-z saka tas ir tur un funkcionāls, bet Windows joprojām saka 1.00Gb of RAM (nevis 2). Es tikko nopircis RAM no veikala, kas ir diezgan ticami, lai es ceru, ka tā nav sadalīti .. RAM port 1 Man ir jaunā 1GB STICK, port 2 i ir 512Mb stick, ostas, 3 un 4 ir 256Mb stick katrā no tiem. Any help par šī ir patiešām appreciated guys! Razer |
|
| |||
| |||
| var būt atmiņas nav saderīgi, vai jūsu klāja nepatīk atmiņas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Noņemiet visas RAM sticks un ievietot tikai jaunu stick, mēģinot dažādus slots ..... ja tas nedarbojas, tad visticamāk, ka vai nu Stick ir slikts vai nesavienojami, torjancolin teica.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ir sāknēšanas disks varat boot un jūs varat darīt, atmiņas skenēšanas un to jums pateiks, vai ja ir kādi kļūdains ram sticks. http://www.ultimatebootcd.com/ lejupielādēt un dedzināt ar (magic iso) bezmaksas lejupielādi google meklēšanu. degt pie vislēnākais ātrums iespējas
|
| |||
| |||
| Jā, brauciet uz tā paša darbus, kā arī citi mani sticks tā nav. Neatkarīgi no stick es lieku kopā, es varu tikai iegūt max 1 GB RAM. Es zinu, mana mātesplate var atbalstīt vairāk cos es mēdzu būt 1,25 pirms pēdējā stick izputējis par mani. Jauns stick strādā un ir labā stāvoklī, BIOS un CPU-Z man pateikt, tas ir tur un naudas sodu, bet darba vadītājs un sistēmas ikonu kontroles panelis teikt esmu 1Gb tikai .. |
|
| |||
| |||
| What's Make / Model jūsu MOBO? |
|
| |||
| |||
| MSI ir marka, modelis ir MS-7.041. Izšķiroša saka max RAM jauda mātesplatē ir 4Tb bet tā nebija precīza atbilstība, lai es esmu pieņemot, ka tas nozīmē, 4gb. RAM veic "Team" un 1Gb DDR PC-3200 moduli (400MHz ja vēlaties) |
|
| |||
| |||
| Ok .... nav daudz info pieejams šim MOBO .... tas bija Medion Pc vai kaut kas .... ja tā to var pēc pasūtījuma uz tiem. Jebkurā gadījumā izskatās, ka tā var rīkoties ar 4gb, kā jūs sakāt, un tā būtu naudas sodu ar Ram esat. Mēģiniet iet IONTO BIOS un pārbaudīt uz Ram noteikšanas uzstādījumus un ja vajadzības gadījumā, izveido to Auto .... redzētu, vai tas palīdz. |
|
| |||
| |||
| Ātruma noteikšanas tika noteikta ar Auto un kas nav palīdzība. BIOS saka, tas ir tur un strādā, tas ir Windows, kas saka ka tur nav .. BIOS ir ļoti ļoti maz, bez overclocking instrumentiem vai kaut kā tā. PC tika veikts jau sen (In sākumā .. = p) ar Ei Systems, kas, šķiet, ir nozaudēja viņu mājas lapā .. MOBO ir vecs un crap, featuring 96MB Intel Chipset (82865G) un atnāca ar 2 256Mb Samsung sticks at 400 MHz, I pievienoja Kingston 512Mb gadu vai tā atpakaļ un kā man iet, lai pievienotu šo jauno pielīmēt tā tikai šķiet ignorēt Patiesībā tas ir tur, ja man jaunu iespraust par to pašu. |
|
| |||
| |||
| Hmmmm. vienīgais, ko tu varētu mēģināt ir .... install 1gb 1 nišu un 512mb 3 Slot .... ti vietnieks laika nišām. Jums nevajadzētu, taču izskatās, Ram nav wannna spēlēt jauka ar otru. |