menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základné dosky & RAM

Register

Chýba 1GB RAM!

Reply

Thread Tools
Old 16. marca 2009, 09:53
Člen Skupina

Default Chýba 1GB RAM!

Len som nedávno položil palicu 1Gb RAM do môjho PC a Windows doesnt zdá sa, že chceme detekovať. CPU-Z Vraj je to tam a funkčné, ale stále hovorí, Windows 1.00Gb RAM (miesto 2).

Práve som kúpil RAM z predajne, že to docela spoľahlivé tak dúfam, že to nie je rozdelené ..

V prístave RAM 1 jsem nové 1gigabajt držať, port 2 mám 512MB palicu, porty 3 a 4 má 256MB držať v každej z nich. Akákoľvek pomoc je to naozaj ocenili chlapci!

Razer
Old 16 marca 2009, 22:51
Nový člen skupiny

Default Chýba 1GB RAM!

môže byť vaša pamäť nie je kompatibilný, alebo vaša doska nie je ako pamäť
Old 17 marca 2009, 04:27
Darcu Skupina

Default Chýba 1GB RAM!

Skúste odstrániť všetky RAM palice a vložiť len novú palicu, skúšam rôzne časy ..... ak to nefunguje, potom je pravdepodobné, že buď držať je zlé alebo nezlučiteľné, ako torjancolin povedal.

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 17 marca 2009, 06:34
Darcu Skupina

Default Chýba 1GB RAM!

existuje boot disk môžete boot a môžete robiť pamäťovej scan a bude vám v prípade, ak je mať akékoľvek chybné ram palice. http://www.ultimatebootcd.com/
stiahnuť a napáliť s (Magic ISO) na stiahnutie zadarmo vyhľadávania Google. vypáliť na najpomalšie rýchlosť možné

Môj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Základná doska:
Asus
Pamäť RAM:
1 koncert DDR
Grafické karty (s):
256megabajt G-force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastné veci & 650W PSU
Chladenie:
DIY watercooling
Sieť / Internet:
panna 50MB
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operačný systém (y):
Vista Ultimate
Old 17 marca 2009, 10:05
Člen Skupina

Default Chýba 1GB RAM!

Jo, nalepiť ju na vlastné stavebné práce, spolu s mojimi ďalšími palice nie je. Či kombinácie drevo I do, I môžu získať max 1 GB RAM. Viem, že moja doska podporuje viac, pretože som použil na 1,25 pred posledným palicu zlomil na mňa.

Nových diel, a držať ich v dobrom stave, BIOS a CPU-Z mi povedať, je to tam dobre, ale Správca úloh a systémových ikon v ovládacom paneli řekl jsem 1Gb iba ..
Old 17 marca 2009, 10:09
Darcu Skupina

Default Chýba 1GB RAM!

Aký je Značka a model vašej Mobo?
Old 17 marca 2009, 14:01
Člen Skupina

Default Chýba 1GB RAM!

MSI je značka, model MS-7041.

Rozhodujúce je výrok max kapacity RAM na základnej doske je 4TB ale nebol presný zápas tak jsem za predpokladu, to znamená 4GB.

RAM je tvorená "Team" a je to 1Gb DDR PC-3200 modul (400MHz, ak chcete)
Old 17 marca 2009, 14:28
Darcu Skupina

Default Chýba 1GB RAM!

Ok .... nie je veľa informácií dostupných pre tento Mobo .... bola to Medion Pc alebo niečo .... Ak áno, môže sa k nim vlastné.

Každopádne to vyzerá, že to zvládne 4gb ako vravíte, a to by malo byť jemné s Ram máte.

Skúste ísť IONTO bios a skontrolovať nastavenia Ram Detekcia a v prípade potreby nastaviť na Auto .... zistiť, či to pomôže.
Old 17 marca 2009, 14:48
Člen Skupina

Default Chýba 1GB RAM!

Rýchlosť detekcie bola stanovená na Auto a že nebolo pomoci.

BIOS hovorí, je to tam a pracujú, je to Windows, ktorá je príslovie, že nie je tam .. BIOS je tiež veľmi obmedzené, ne přetaktování náradie alebo niečo takého.

PC bola dávno (Na začiatku .. = P), ktoré Ei systémy, ktoré zrejme nesprávne svojich webových stránkach ..

Na Mobo je starý a svinstvo, prísady s 96MB čipset Intel (82865G) a prišiel s 2 256 MB Samsung palice na 400 MHz, som pridal ValueRAM 512MB za rok alebo tak, ako je dnes a jdu pridať tento nový vydržať len zdá, zanedbávať skutočnosť je to, že ak som dal novú palicu na jeho vlastné.
Old 17 marca 2009, 14:53
Darcu Skupina

Default Chýba 1GB RAM!

Hmmmm. Jedinou ďalšiu vec, ktorú by ste mohli skúsiť, je .... inštalovať do 1 GB Slot 1 a 512mb v Slot 3 .... tj náhradník sloty. Ty by nemali, ale vyzerá to, že sa Ram nie je wannna hrať pekný navzájom.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Dll, s chýbajúcimi Moyra Operačné systémy Windows 22 16. január 2008 06:01
4 GB, ale 1GB chýba biw31230 Procesory, základné dosky & RAM 5 6. December 2007 16:31
Chýbajúce ovládače mistamocopgreen Multimedia & Kodeky 9 28. novembra 2007 06:46
Chýbajúce DVD / CD-RW mechaniky (Q:) convair Drives & Removable Media 1 14. novembra 2007 07:20
Chýba niečo ... biscuitman Operačné systémy Windows 4 23. októbra 2007 09:23
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.