![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Len som nedávno položil palicu 1Gb RAM do môjho PC a Windows doesnt zdá sa, že chceme detekovať. CPU-Z Vraj je to tam a funkčné, ale stále hovorí, Windows 1.00Gb RAM (miesto 2). Práve som kúpil RAM z predajne, že to docela spoľahlivé tak dúfam, že to nie je rozdelené .. V prístave RAM 1 jsem nové 1gigabajt držať, port 2 mám 512MB palicu, porty 3 a 4 má 256MB držať v každej z nich. Akákoľvek pomoc je to naozaj ocenili chlapci! Razer |
|
| |||
| |||
| môže byť vaša pamäť nie je kompatibilný, alebo vaša doska nie je ako pamäť |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skúste odstrániť všetky RAM palice a vložiť len novú palicu, skúšam rôzne časy ..... ak to nefunguje, potom je pravdepodobné, že buď držať je zlé alebo nezlučiteľné, ako torjancolin povedal.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| existuje boot disk môžete boot a môžete robiť pamäťovej scan a bude vám v prípade, ak je mať akékoľvek chybné ram palice. http://www.ultimatebootcd.com/ stiahnuť a napáliť s (Magic ISO) na stiahnutie zadarmo vyhľadávania Google. vypáliť na najpomalšie rýchlosť možné
|
| |||
| |||
| Jo, nalepiť ju na vlastné stavebné práce, spolu s mojimi ďalšími palice nie je. Či kombinácie drevo I do, I môžu získať max 1 GB RAM. Viem, že moja doska podporuje viac, pretože som použil na 1,25 pred posledným palicu zlomil na mňa. Nových diel, a držať ich v dobrom stave, BIOS a CPU-Z mi povedať, je to tam dobre, ale Správca úloh a systémových ikon v ovládacom paneli řekl jsem 1Gb iba .. |
|
| |||
| |||
| Aký je Značka a model vašej Mobo? |
|
| |||
| |||
| MSI je značka, model MS-7041. Rozhodujúce je výrok max kapacity RAM na základnej doske je 4TB ale nebol presný zápas tak jsem za predpokladu, to znamená 4GB. RAM je tvorená "Team" a je to 1Gb DDR PC-3200 modul (400MHz, ak chcete) |
|
| |||
| |||
| Ok .... nie je veľa informácií dostupných pre tento Mobo .... bola to Medion Pc alebo niečo .... Ak áno, môže sa k nim vlastné. Každopádne to vyzerá, že to zvládne 4gb ako vravíte, a to by malo byť jemné s Ram máte. Skúste ísť IONTO bios a skontrolovať nastavenia Ram Detekcia a v prípade potreby nastaviť na Auto .... zistiť, či to pomôže. |
|
| |||
| |||
| Rýchlosť detekcie bola stanovená na Auto a že nebolo pomoci. BIOS hovorí, je to tam a pracujú, je to Windows, ktorá je príslovie, že nie je tam .. BIOS je tiež veľmi obmedzené, ne přetaktování náradie alebo niečo takého. PC bola dávno (Na začiatku .. = P), ktoré Ei systémy, ktoré zrejme nesprávne svojich webových stránkach .. Na Mobo je starý a svinstvo, prísady s 96MB čipset Intel (82865G) a prišiel s 2 256 MB Samsung palice na 400 MHz, som pridal ValueRAM 512MB za rok alebo tak, ako je dnes a jdu pridať tento nový vydržať len zdá, zanedbávať skutočnosť je to, že ak som dal novú palicu na jeho vlastné. |
|
| |||
| |||
| Hmmmm. Jedinou ďalšiu vec, ktorú by ste mohli skúsiť, je .... inštalovať do 1 GB Slot 1 a 512mb v Slot 3 .... tj náhradník sloty. Ty by nemali, ale vyzerá to, že sa Ram nie je wannna hrať pekný navzájom. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Dll, s chýbajúcimi | Moyra | Operačné systémy Windows | 22 | 16. január 2008 06:01 |
| 4 GB, ale 1GB chýba | biw31230 | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 6. December 2007 16:31 |
| Chýbajúce ovládače | mistamocopgreen | Multimedia & Kodeky | 9 | 28. novembra 2007 06:46 |
| Chýbajúce DVD / CD-RW mechaniky (Q:) | convair | Drives & Removable Media | 1 | 14. novembra 2007 07:20 |
| Chýba niečo ... | biscuitman | Operačné systémy Windows | 4 | 23. októbra 2007 09:23 |
| Thread Tools | |
| |