мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

Недостаје 1ГБ РАМ-а!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 16. март 2009, 09:53
Мембер Гроуп

Default Недостаје 1ГБ РАМ-а!

Управо сам недавно ставио стицк 1ГБ РАМ-а на мој ПЦ и Уиндоус се чини да желите показати га. ЦПУ-з каже да је тамо и функционална, али и даље Уиндоус каже 1.00Гб РАМ-а (уместо 2).

Управо сам купио РАМ од трговина која је прилично поуздани тако да се надам да није покварио ..

У РАМ порт 1 Имам нови 1ГБ стицк, лука 2 Имам стицк 512МБ, портови 3 и 4 имају 256МБ стицк у свакој од њих. Било каква помоћ је стварно на овај цењени момци!

Разер
Old 16. март 2009, 22:51
Нови члан групе

мај бити ваше меморије није компатибилан или ваша заједница није као меморијске
Old 17. март 2009, 04:27
Донаторска Група

Покушајте да уклоните све РАМ штаповима и убаците само нови штап, покушавајући разним местима ..... ако то не функционише, онда је вероватно да ни штапа је лоше или неспојиво, као торјанцолин саид.

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 17. март 2009, 06:34
Донаторска Група

нема дискете боот можете се и ви можете да урадите меморијске Сцан и то ће вам рећи ако ако имате неисправан РАМ-палицама. хттп://ууу.ултиматебоотцд.цом/
преузети и спали са (чаробну ИСО) Фрее Доунлоад Гоогле претраге. спали на најспорији брзине могуће

Мы Сыстем: П * Л * А * З * М * А

Процесор (и):
2.3ГхЗ АМД
Матичне плоче:
Асус
РАМ меморија:
1 чезе ДДР
Графичка картица (е):
256МБ Г-форце
Соунд Цард:
звук Бластер 5,1
Тврди диск (и):
1-80гб 1-120гб западном дигитални'с
Оптички погон (е):
Пионеер-ова ДВД-РУ
Цасе / псу:
цустом цасе & 650у псу
Хлађење:
ДИЫ уатерцоолинг
Нетуорк / Интернет:
девице, 50мб
Монитор (е):
Ацер 23 "(Кс233ХБ)
Оперативни систем (е):
Виста Ултимате
Old 17. март 2009, 10:05
Мембер Гроуп

Да, на то ставити на сопствене радове, заједно са својим осталим штаповима не. Ухатевер комбинација стицк ли ставити у, могу само добити макс од 1ГБ РАМ-а. Знам моја матична плоча може подржати више цос ЈА навикнут имати 1,25 пре последњег штапа разбила на мене.

Нових дела и ставити је у добром стању, БИОС и ЦПУ-З ми рећи да је у реду, али постоји и Таск манагер и систем икону у Цонтрол Панел рећи Имам само 1ГБ ..
Old 17. март 2009, 10:09
Донаторска Група

Шта је то Маке / Модел Вашег мобо?
Old 17. март 2009, 14:01
Мембер Гроуп

МСИ је направити, модел је МС-7041.

Одлучујуће говори макс капацитет РАМ-а на матичној плочи је 4Тб али то није тачно подударање, тако да сам га претпостављив значило 4ГБ.

РАМ је израдио "тим" и је 1ГБ ДДР ПЦ-3200 модула (400 ако желите)
Old 17. март 2009, 14:28
Донаторска Група

Ок .... није доста инфо да је на располагању за мобо .... било да је реч о Медион Пц или нешто .... ако је тако он мај бити прилагођени за њих.

У сваком случају изгледа да се може носити као 4ГБ вам рећи и то би требало да буде у реду са Рам имате.

Покушај одласка ионто БИОС-и проверите поставке за Рам детекција и ако је потребно, поставите га у ауто .... види је ли ово помаже.
Old 17. март 2009, 14:48
Мембер Гроуп

Брзина детекције била је постављена на ауто, а да није 'помоћ.

БИОС казе да је тамо и раде, то је систем Уиндоус који је рекао: није тамо .. БИОС је врло врло ограничене, но Оверцлоцкинг алате или било шта слично.

ПЦ је давно (У почетку .. = П) бы ЕИ системи који изгледа да је погрешно своје уеб странице ..

Тхе мобо старе и срање је, с једне 96Мб цхипсет Интел (82865Г), те је дошао са 2 256МБ Самсунг палицама на 400 МХз, ја додао ВалуеРАМ 512МБ годишње или тако да пре одем и као да бисте додали овај нови стицк то чини само да се игнорише чињеницу да је тамо, осим ако сам ставио нови стицк на својим сопственим.
Old 17. март 2009, 14:53
Донаторска Група

Хмммм. једина ствар коју други је могао пробати .... инсталирате 1ГБ у Слот 1. и 512МБ на Слот 3 .... тј наизменично слот. Не бисте требали да имају, али изгледа као Рам уаннна не играју лијепо једни са другима.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Длл, а недостаје моыра Уиндоус Оператинг Сыстемс 22 16 јануар 2008 06:01
4ГБ али недостаје 1ГБ биу31230 ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 5 6 децембар 2007 16:31
Недостаје управљачки програм мистамоцопгреен Мултимедија и кодеци 9 28 новембар 2007 06:46
Недостаје ДВД / ЦД-РУ Дриве (К) цонваир Дривес & Измјењиви медији 1 14 новембар 2007 07:20
Недостаје нешто ... бисцуитман Уиндоус Оператинг Сыстемс 4 23 октобар 2007 09:23
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц