![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Управо сам недавно ставио стицк 1ГБ РАМ-а на мој ПЦ и Уиндоус се чини да желите показати га. ЦПУ-з каже да је тамо и функционална, али и даље Уиндоус каже 1.00Гб РАМ-а (уместо 2). Управо сам купио РАМ од трговина која је прилично поуздани тако да се надам да није покварио .. У РАМ порт 1 Имам нови 1ГБ стицк, лука 2 Имам стицк 512МБ, портови 3 и 4 имају 256МБ стицк у свакој од њих. Било каква помоћ је стварно на овај цењени момци! Разер |
|
| |||
| |||
| мај бити ваше меморије није компатибилан или ваша заједница није као меморијске |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Покушајте да уклоните све РАМ штаповима и убаците само нови штап, покушавајући разним местима ..... ако то не функционише, онда је вероватно да ни штапа је лоше или неспојиво, као торјанцолин саид.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| нема дискете боот можете се и ви можете да урадите меморијске Сцан и то ће вам рећи ако ако имате неисправан РАМ-палицама. хттп://ууу.ултиматебоотцд.цом/ преузети и спали са (чаробну ИСО) Фрее Доунлоад Гоогле претраге. спали на најспорији брзине могуће
|
| |||
| |||
| Да, на то ставити на сопствене радове, заједно са својим осталим штаповима не. Ухатевер комбинација стицк ли ставити у, могу само добити макс од 1ГБ РАМ-а. Знам моја матична плоча може подржати више цос ЈА навикнут имати 1,25 пре последњег штапа разбила на мене. Нових дела и ставити је у добром стању, БИОС и ЦПУ-З ми рећи да је у реду, али постоји и Таск манагер и систем икону у Цонтрол Панел рећи Имам само 1ГБ .. |
|
| |||
| |||
| Шта је то Маке / Модел Вашег мобо? |
|
| |||
| |||
| МСИ је направити, модел је МС-7041. Одлучујуће говори макс капацитет РАМ-а на матичној плочи је 4Тб али то није тачно подударање, тако да сам га претпостављив значило 4ГБ. РАМ је израдио "тим" и је 1ГБ ДДР ПЦ-3200 модула (400 ако желите) |
|
| |||
| |||
| Ок .... није доста инфо да је на располагању за мобо .... било да је реч о Медион Пц или нешто .... ако је тако он мај бити прилагођени за њих. У сваком случају изгледа да се може носити као 4ГБ вам рећи и то би требало да буде у реду са Рам имате. Покушај одласка ионто БИОС-и проверите поставке за Рам детекција и ако је потребно, поставите га у ауто .... види је ли ово помаже. |
|
| |||
| |||
| Брзина детекције била је постављена на ауто, а да није 'помоћ. БИОС казе да је тамо и раде, то је систем Уиндоус који је рекао: није тамо .. БИОС је врло врло ограничене, но Оверцлоцкинг алате или било шта слично. ПЦ је давно (У почетку .. = П) бы ЕИ системи који изгледа да је погрешно своје уеб странице .. Тхе мобо старе и срање је, с једне 96Мб цхипсет Интел (82865Г), те је дошао са 2 256МБ Самсунг палицама на 400 МХз, ја додао ВалуеРАМ 512МБ годишње или тако да пре одем и као да бисте додали овај нови стицк то чини само да се игнорише чињеницу да је тамо, осим ако сам ставио нови стицк на својим сопственим. |
|
| |||
| |||
| Хмммм. једина ствар коју други је могао пробати .... инсталирате 1ГБ у Слот 1. и 512МБ на Слот 3 .... тј наизменично слот. Не бисте требали да имају, али изгледа као Рам уаннна не играју лијепо једни са другима. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Длл, а недостаје | моыра | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 22 | 16 јануар 2008 06:01 |
| 4ГБ али недостаје 1ГБ | биу31230 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 5 | 6 децембар 2007 16:31 |
| Недостаје управљачки програм | мистамоцопгреен | Мултимедија и кодеци | 9 | 28 новембар 2007 06:46 |
| Недостаје ДВД / ЦД-РУ Дриве (К) | цонваир | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 14 новембар 2007 07:20 |
| Недостаје нешто ... | бисцуитман | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 23 октобар 2007 09:23 |
| Тхреад Тоолс | |
| |