az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > CPU'lar Anakartlar & RAM

Register

1GB RAM Eksik!

Reply

Konu Araçları
Old Mar 2009, 09:53 16.
Üye Grubu

Default 1GB RAM Eksik!

Sadece son benim PC ve Windows doesnt onu algılamak istediğiniz gibi RAM bir 1GB çubuk koydular. CPU-Z orada ve işlevsel ancak Windows hala 1.00Gb RAM 2 (yerine) diyor's söylüyor.

Ben de .. kırık değil umut Sadece bu oldukça güvenilir bir alışveriş kimden RAM satın

RAM noktası 1 I yeni 1GB sopa, port 2 Bir 512Mb sopa, liman 3 ve 4 have her biri bir 256MB sopa var. Bu çocuklar gerçekten takdir konusunda herhangi bir yardım et!

Razer
Old Mart 2009, 22:51 16
Yeni Üye Grubu

Default 1GB RAM Eksik!

Bellek ya da tahta uyumlu değildir olabilir hafıza gibi değildir
Old Mart 2009, 04:27 17
Bağış Grubu

Default 1GB RAM Eksik!

Tüm RAM sopalarla çıkarmadan ve sadece yeni çubuk, insert, çeşitli yuva ..... çalışıyor deneyin Bu işe yaramazsa, o zaman ya dayak kötü veya uyumsuz olarak torjancolin söyledi olabilir.

Benim Sistemi: Ev Yapı

İşlemci (ler):
AMD 64 x 2 Çift Çekirdekli 5200 + 2.60GHz
Anakart:
Asus M2V Rev 1.
RAM hafıza:
4GB (3.25gb görünür)
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Ses Kartı:
5,1 Reatek On-Board
Sabit Disk (ler):
250 GB SATA ve 400gb SATA
Optik Sürücü (ler):
Pioneer, 110 x 2
Case / PSU:
Stok / 550w Sessiz
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate 7 x64 x32/Windows
Old Mart 2009, 06:34 17
Bağış Grubu

Default 1GB RAM Eksik!

bir önyükleme disketi ile boot edebilir ve bir bellek tarama yapabiliyor ve eğer varsa hatalı koç sopalarla size söyleyecektir. http://www.ultimatebootcd.com/
indirmek ve yanık (sihirli ISO) google arama ücretsiz indirmek ile. en yavaş hzda yakmak

Benim Sistemi: P * L * A * Z * M * A

İşlemci (ler):
2.3GhZ AMD
Anakart:
Asus
RAM hafıza:
1 gig DDR
Grafik Kartı (ler):
256MB G-Force
Ses Kartı:
Sound Blaster 5,1
Sabit Disk (ler):
1-80GB 1-120gb batı dijital
Optik Sürücü (ler):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
özel durum ve 650w PSU
Soğutma:
DIY watercooling
Ağ Bağlantısı / İnternet:
bakire 50MB
Monitör (ler):
Acer 23 "(X233HB)
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate
Old Mart 2009, 10:05 17
Üye Grubu

Default 1GB RAM Eksik!

Evet, kendi çalıştığını Değneğin birlikte diğer sopalarla değil. I koymak sopa ve ne kombinasyon, sadece 1GB RAM bir maksimum alabilirsiniz. Ben anakart bana kırdı ben son sopa önce 1,25 için kullanılan daha marul destek biliyorum.

Yeni sopa çalışır ve iyi durumda olduğunu, BIOS ve CPU-Z orada ve hassas ama Görev yöneticisi ve kontrolü Sistem simgesini masası var demek's söyle 1GB .. sadece
Old Mart 2009, 10:09 17
Bağış Grubu

Default 1GB RAM Eksik!

Ne yapın's / Modeli için mobo mi?
Old Mart 2009, 14:01 17
Üye Grubu

Default 1GB RAM Eksik!

MSI için, MS-7041 modeli bir hale getirilmesidir.

En önemli etken anakart için maksimum RAM kapasitesi 4Tb ama tam eşleme ben bunu varsayarak yaşıyorum 4GB anlamı olmadığını söyledi.

RAM Takımı "tarafından" yapılır ve 1GB DDR PC-3200 modülü (400MHz eğer tercih edilir)
Old Mart 2009, 14:28 17
Bağış Grubu

Default 1GB RAM Eksik!

Tamam .... değil bilgi bu mobo .... için bir çok bu bir Medion PC veya şey .... Eğer onlar için özel olabilir.

Olarak söylemek gibi 4GB kullanabilir ve ince RAM ile olmalıdır Neyse aslında var.

BIOS ionto gidiyor ve Ram Algılama için ayarları kontrol edin ve eğer Otomatik .... ayarlamış gerekli deneyin Bu göreceğiz.
Old Mart 2009, 14:48 17
Üye Grubu

Default 1GB RAM Eksik!

Hız algılama Otomatik ayarlı ve yardımcı olmadı.

BIOS orada ve çalışma, Windows bu değil .. olduğunu söyleyerek's söylüyor BIOS da çok çok sınırlı olduğunu hiç overclock araçları ya da böyle bir şey.

PC uzun zaman önce yapılmış (başında .. = P) Ei Sistemleri kendi web sitesi .. mislaid olmalısınız tarafından

Bu mobo eski ve berbat bir 96Mb Intel yongaseti (82865G) içeren ve 400 MHz 2 256MB Samsung sopalarla geldi, ben ve ValueRAM 512Mb bir yıl kadar önce eklendi gibi bu sadece görmezden gibi fahiş eklemek gitmek sürece Bunu kendi içinde yeni bir sopa koyun da burada aslında.
Old Mart 2009 14:53, 17
Bağış Grubu

Default 1GB RAM Eksik!

Hmmmm. çalıştığınızda edebileceği tek bir şey .... ve 1GB Slot 1 ve 512MB Slot 3 .... yani alternatif bir yuva kurmak. Size olmamalıdır, ancak Ram gibi güzel birbirleriyle oyun wannna değil görünüyor.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından