менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Зниклі без вести 1 Гб оперативної пам'яті!

Reply

Різьба Інструменти
Old 16 2009 березень, 09:53
Член групи

Default Зниклі без вести 1 Гб оперативної пам'яті!

Я тільки нещодавно висловився Stick 1Gb оперативної пам'яті в моєму комп'ютері і Windows doesn't здається, хочуть, щоб виявити його. CPU-Z говорить, що існують і функціональної, але Windows все одно говорить 1.00Gb ОЗП (замість 2).

Я тільки що купила ОЗУ від магазину це дуже надійний і я сподіваюся, що він не зламався ..

У порту ОЗУ 1 Маю Новий 1GB Stick, Порт-2 у мене є палиця 512Mb, портів 3 & 4 мають 256Mb палиці в кожній з них. Будь-яка допомога на це дійсно оцінили хлопці!

Razer
Old 16 березня 2009, 22:51
Нові члени групи

може бути вашій пам'яті не сумісні, або ваш рада не подобається ваша пам'ять
Old 17 2009 березня, 04:27
Донор групи

Спробуйте видалити всі палиці пам'яті і вставити тільки нові палицю, намагаючись різними слотами ..... Якщо це не спрацює, то цілком імовірно, що або Stick погано це чи несумісними, як сказав torjancolin.

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 17 2009 березня, 06:34
Донор групи

є завантажувальний диск, який ви можете завантажити до, і ви можете робити сканування пам'яті і він покаже вам, якщо є якісь палички несправний RAM. http://www.ultimatebootcd.com/
скачати і записати з (Magic ISO) безкоштовно завантажити в пошуку Google. спалити на повільній швидкості можливо

Моя система: P * L * A * Z * M *

Процесор (и):
2.3ГГц AMD
Материнська плата:
Asus
ОЗУ:
1 концерт DDR
Графічна карта (и):
256mb G-сила
Звукова карта:
Sound Blaster 5.1
Жорсткий диск (и):
1-80gb 1-120GB Western Digital,
Оптичний привід (и):
Pioneer, DVD-RW
Діло / PSU:
справа користувацької & 650W PSU
Охолодження:
DIY watercooling
Мережі / Інтернет:
Virgin 50mb
Монітор (и):
Acer 23 "(X233HB)
Операційна система (и):
Vista Ultimate
Old 17 березня 2009, 10:05
Член групи

Так, це палиця на власних роботах, поряд з іншими моїми палицями це не так. Яке б поєднання палиці я ставлю в, я можу тільки отримати максимальну 1 Гб оперативної пам'яті. Я знаю, моя материнська плата може підтримувати більш COS Раніше в мене 1,25 до останньої палиці зламали на мене.

Новий Stick роботи і знаходиться в хорошому стані, BIOS і CPU-Z скажи мені, що існує і нормально, але диспетчер завдань і системну іконку в панелі керування я кажу тільки 1Gb ..
Old 17 березня 2009, 10:09
Донор групи

Що Марке / моделі вашого плат?
Old 17 березня 2009, 14:01
Член групи

MSI це зробити, модель MS-7041.

Crucial говорить максимальна місткість пам'яті для материнської плати є 4TB але це було не таким точним відповідністю Я припускаю, це означає, 4Gb.

ОЗП проводиться "Команда" і 1Gb DDR PC-3200 Модуль (400MHz, якщо хочете)
Old 17 березня 2009, 14:28
Донор групи

Ok .... не так багато інформації, доступної для системних плат, що .... було Medion комп'ютер або щось .... У цьому випадку воно може бути індивідуально для них.

У будь-якому випадку це виглядає як він може працювати з 4gb як ви кажете, і вона повинна бути добре з оперативної пам'яті.

Спробуйте збираюся Ionto BIOS і перевірити налаштування для виявлення Рам і, якщо необхідно встановити його на Авто .... см. Якщо це допомагає.
Old 17 березня 2009, 14:48
Член групи

Визначення швидкості був встановлений на Авто і це не допомогло.

BIOS каже, що це є і працює, це Windows це що його там немає .. BIOS теж дуже дуже обмежені, немає розгону або що-небудь подібне.

PC було зроблено давним-давно (на початку .. = Р) Е. И. системам, які, схоже, загубилися їхній сайт ..

Плат старого і лайно, Featuring 96Mb Intel чіпсеті (82865G) і вступив з 2 паличками 256Mb Samsung на 400 МГц, я додав ValueRAM 512Mb рік тому назад, і, як я йду, щоб додати цю нову палицю це тільки здається, ігнорувати Фактично, це є, якщо я поставив нові палиці в на нього самого.
Old 17 березня 2009, 14:53
Донор групи

Хммм. тільки інші речі ви могли б спробувати це .... Встановити 1gb в слот 1 і слот 512mb в 3 .... тобто альтернативних слотів. Ви не повинні, але це виглядає як баран, НЕ wannna грайте один з одним.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
DLL, з відсутніми Moyra Операційні системи Windows 22 16 січня 2008 06:01
4GB, але 1GB відсутній biw31230 Процесори, материнські плати RAM & 5 6 грудня 2007 16:31
Відсутність драйверів mistamocopgreen Мультимедіа & кодеки 9 28 листопада 2007 06:46
Зниклі без вести DVD / CD-RW (Q:) Convair Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 14 листопада 2007 07:20
Зниклі без вести что-то ... biscuitman Операційні системи Windows 4 23 жовтня 2007 09:23
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.