![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я тільки нещодавно висловився Stick 1Gb оперативної пам'яті в моєму комп'ютері і Windows doesn't здається, хочуть, щоб виявити його. CPU-Z говорить, що існують і функціональної, але Windows все одно говорить 1.00Gb ОЗП (замість 2). Я тільки що купила ОЗУ від магазину це дуже надійний і я сподіваюся, що він не зламався .. У порту ОЗУ 1 Маю Новий 1GB Stick, Порт-2 у мене є палиця 512Mb, портів 3 & 4 мають 256Mb палиці в кожній з них. Будь-яка допомога на це дійсно оцінили хлопці! Razer |
|
| |||
| |||
| може бути вашій пам'яті не сумісні, або ваш рада не подобається ваша пам'ять |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спробуйте видалити всі палиці пам'яті і вставити тільки нові палицю, намагаючись різними слотами ..... Якщо це не спрацює, то цілком імовірно, що або Stick погано це чи несумісними, як сказав torjancolin.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| є завантажувальний диск, який ви можете завантажити до, і ви можете робити сканування пам'яті і він покаже вам, якщо є якісь палички несправний RAM. http://www.ultimatebootcd.com/ скачати і записати з (Magic ISO) безкоштовно завантажити в пошуку Google. спалити на повільній швидкості можливо
|
| |||
| |||
| Так, це палиця на власних роботах, поряд з іншими моїми палицями це не так. Яке б поєднання палиці я ставлю в, я можу тільки отримати максимальну 1 Гб оперативної пам'яті. Я знаю, моя материнська плата може підтримувати більш COS Раніше в мене 1,25 до останньої палиці зламали на мене. Новий Stick роботи і знаходиться в хорошому стані, BIOS і CPU-Z скажи мені, що існує і нормально, але диспетчер завдань і системну іконку в панелі керування я кажу тільки 1Gb .. |
|
| |||
| |||
| Що Марке / моделі вашого плат? |
|
| |||
| |||
| MSI це зробити, модель MS-7041. Crucial говорить максимальна місткість пам'яті для материнської плати є 4TB але це було не таким точним відповідністю Я припускаю, це означає, 4Gb. ОЗП проводиться "Команда" і 1Gb DDR PC-3200 Модуль (400MHz, якщо хочете) |
|
| |||
| |||
| Ok .... не так багато інформації, доступної для системних плат, що .... було Medion комп'ютер або щось .... У цьому випадку воно може бути індивідуально для них. У будь-якому випадку це виглядає як він може працювати з 4gb як ви кажете, і вона повинна бути добре з оперативної пам'яті. Спробуйте збираюся Ionto BIOS і перевірити налаштування для виявлення Рам і, якщо необхідно встановити його на Авто .... см. Якщо це допомагає. |
|
| |||
| |||
| Визначення швидкості був встановлений на Авто і це не допомогло. BIOS каже, що це є і працює, це Windows це що його там немає .. BIOS теж дуже дуже обмежені, немає розгону або що-небудь подібне. PC було зроблено давним-давно (на початку .. = Р) Е. И. системам, які, схоже, загубилися їхній сайт .. Плат старого і лайно, Featuring 96Mb Intel чіпсеті (82865G) і вступив з 2 паличками 256Mb Samsung на 400 МГц, я додав ValueRAM 512Mb рік тому назад, і, як я йду, щоб додати цю нову палицю це тільки здається, ігнорувати Фактично, це є, якщо я поставив нові палиці в на нього самого. |
|
| |||
| |||
| Хммм. тільки інші речі ви могли б спробувати це .... Встановити 1gb в слот 1 і слот 512mb в 3 .... тобто альтернативних слотів. Ви не повинні, але це виглядає як баран, НЕ wannna грайте один з одним. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| DLL, з відсутніми | Moyra | Операційні системи Windows | 22 | 16 січня 2008 06:01 |
| 4GB, але 1GB відсутній | biw31230 | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 6 грудня 2007 16:31 |
| Відсутність драйверів | mistamocopgreen | Мультимедіа & кодеки | 9 | 28 листопада 2007 06:46 |
| Зниклі без вести DVD / CD-RW (Q:) | Convair | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 14 листопада 2007 07:20 |
| Зниклі без вести что-то ... | biscuitman | Операційні системи Windows | 4 | 23 жовтня 2007 09:23 |
| Різьба Інструменти | |
| |