по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Процесори, дънни платки & RAM

Register

Мобилни CPU мощност

Reply

Нишка Инструменти
Old 13 юли 2007, 10:55
Новите държави Група

Default Мобилни CPU мощност

Toms Хардуер за мобилни процесори е доста жалко. Така че ако някой има някаква идея за мощност от следните процесори, моля да ме уведомите.

Платил съм £ 299,99 за този лаптоп

Intel Dual Core T2060 1MB кеш, 1.60GHz
1GB RAM, 80GB HDD, Vista Premium. Intel 950 графична

В онлайн магазин тогава ме изпрати това като това, което първоначално е била подредени от склад.

Intel Dual Core T2050, 2MB кеш, 1.60GHz
1GB RAM, 120GB HDD, XP Media Center. Intel 950 графична

Вторият лаптоп е £ 50 повече, но аз не се таксуват допълнително стотинка, но които лаптоп е по-добре? Освен това, моят личен лаптоп е Core 2 Duo T5200@1.60GHz. Как достойни е, че в сравнение с десктоп процесор използвах за използване Един Athlon 64bit 3000 +? И е много по-зле, отколкото T5500?

Аз съм честна компютъра знаете всичко, но оттогава насам Pentiums Трябва имена като Pentium D 530 и т.н., съм загубил способността да разпознават добрите от лошите.

PS. Всеки търси за лаптоп, не освобождава лаптопи с Intel 945/950 GMA графики процесор, това е малко нещо фантастично! Той удари на GeForce 6150 Отидете ръцете.
Old 13 юли 2007, 11:31
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от Zathura View Post
Toms Хардуер за мобилни процесори е доста жалко. Така че ако някой има някаква идея за мощност от следните процесори, моля да ме уведомите.

Платил съм £ 299,99 за този лаптоп

Intel Dual Core T2060 1MB кеш, 1.60GHz
1GB RAM, 80GB HDD, Vista Premium. Intel 950 графична

В онлайн магазин тогава ме изпрати това като това, което първоначално е била подредени от склад.

Intel Dual Core T2050, 2MB кеш, 1.60GHz
1GB RAM, 120GB HDD, XP Media Center. Intel 950 графична

Вторият лаптоп е £ 50 повече, но аз не се таксуват допълнително стотинка, но които лаптоп е по-добре? Освен това, моят личен лаптоп е Core 2 Duo T5200@1.60GHz. Как достойни е, че в сравнение с десктоп процесор използвах за използване Един Athlon 64bit 3000 +? И е много по-зле, отколкото T5500?

Аз съм честна компютъра знаете всичко, но оттогава насам Pentiums Трябва имена като Pentium D 530 и т.н., съм загубил способността да разпознават добрите от лошите.

PS. Всеки търси за лаптоп, не освобождава лаптопи с Intel 945/950 GMA графики процесор, това е малко нещо фантастично! Той удари на GeForce 6150 Отидете ръцете.
Моето мнение?

Вторият lappy, че не биха искали да се пускат Vista с интегрирана графика разтвор краде система овен напускащи по-малко от концерта, че да тече на 1GB на овен е сладко място за XP, това е 2GB за Vista като много повече ресурс гладен .

Плюс ви спечелят по-голям HDD. Аз моята lappy преустроени за Vista Premium, но отиде направо към Медия център.

В T2060 е Core Duo 1.6ghz, 533mhz FSB, 1MB кеш.
В T2050 е Core Duo 1.6ghz, 533mhz FSB, 2MB кеш памет.

Този хубав много казва, че всички приятел, тъй като няма да бъде много игри за lappy допълнителните 1MB на кеша ще дойде по-удобен за приложения. Също така, те и двете изискват същото количество мощност (31 вата).

В T5200 е много по-бързо на процесора в сравнение с Athlon. Също така, вие няма да загубите много над T5500. Нейната-бавно за да се уверите, FSB (533mhz, вместо да 667MHz), но наистина няма да забележите това в реалния свят Apps, най-забележимата разлика ще е скоростта на процесора, 1.6ghz за разлика 1.83ghz. Имайки предвид колко превъзходно на Core 2 архитектурата 230mhz Разликата е, че ще направя малко от разликата.

-Kanoakavirus

Моята система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Дънната платка:
Asus P5K Premium
RAM памет:
2GB Dominator 8500
Графична карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (и):
3.35TB вътр съхранение. 2TB INT багаж
Оптично устройство (а):
LG GGC H20L
Дело / PSU:
Enermax 720 вата
Охлаждане:
AC7
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операционна система (и):
Изглед 32P
Old 13 юли 2007, 11:42
Новите държави Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Алекс View Post
Моето мнение?

Вторият lappy, че не биха искали да се пускат Vista с интегрирана графика разтвор краде система овен напускащи по-малко от концерта, че да тече на 1GB на овен е сладко място за XP, това е 2GB за Vista като много повече ресурс гладен .

Плюс ви спечелят по-голям HDD. Аз моята lappy преустроени за Vista Premium, но отиде направо към Медия център.

В T2060 е Core Duo 1.6ghz, 533mhz FSB, 1MB кеш.
В T2050 е Core Duo 1.6ghz, 533mhz FSB, 2MB кеш памет.

Този хубав много казва, че всички приятел, тъй като няма да бъде много игри за lappy допълнителните 1MB на кеша ще дойде по-удобен за приложения. Също така, те и двете изискват същото количество мощност (31 вата).
Ами някои игри ще се играят на лаптопи. Те могат да (както и моя собствен лаптоп със същите графики), могат да играят гробница Raider-годишнина на highish настройки, зората на войната в началото настройки и ФИА GTR2 на високи настройки, всички игри се 25fps поне. Всички 3 в пълна резолюция от 1280x800. Аз ще бъда модернизация двете лаптопи с 2GB DDR2-533MHz все пак. Също така, единствената причина аз исках да отида Vista е Vista, само за някои игри.
Old 31 юли 2007, 11:55
Член Група

T серията Pentium двойна ядра са infact C2Ds само с 1MB вместо 2MB L2 кеш. Аз има един t2080@1.73ghz и аз cpuz, тя показва, core2duo yonah ядро. нейното възстановяване е, че нейните FSB е само 533, така с теб да остана до по-ниски FSB овни, когато би могло да има такива 667MHz на почти същата цена. Опитах NFS въглероден @ моя лаптоп t2080 1,73 и 1 гиг RAM. Той сукал голям време, аз EVN трябваше графики dediated да го 224MB.
Old 1 август 2007, 12:53
Новите държави Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от GeForce View Post
T серията Pentium двойна ядра са infact C2Ds само с 1MB вместо 2MB L2 кеш. Аз има един t2080@1.73ghz и аз cpuz, тя показва, core2duo yonah ядро. нейното възстановяване е, че нейните FSB е само 533, така с теб да остана до по-ниски FSB овни, когато би могло да има такива 667MHz на почти същата цена. Опитах NFS въглероден @ моя лаптоп t2080 1,73 и 1 гиг RAM. Той сукал голям време, аз EVN трябваше графики dediated да го 224MB.
T серия се различават по протежение на пътя. Моята лична T5200 е 2MB кеш памет, за T2050 е 2MB кеш също. Скоростта на RAM наистина isn't голям проблем, особено след като личният ми лаптоп е ъпгрейд от Athlon 64 3000 + използвайки DDR266 (1.5GB).

Мога да играя NFS MW, на моя лаптоп на ниско-MED настройките на моя лаптоп (общо 128MB Intel GMA 950) най-1280x800. Тогава пак като споделен графики не боли на RAM, когато има 2GB от него LOL.

С раса игри, никога не е голям проблем, ако DONT имат най графика, защото woosh толкова бързо, че да не забележите информация, че се вижда само когато сте arent движи. Допълнителни специални ефекти, като топлината мътност, дълбочина на полето (размива неща далеч) и това изглежда хубаво, но да го направим малко трудно да се съсредоточи върху пътя.
Old 1 август 2007, 20:10
Член Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Zathura View Post
T серия се различават по протежение на пътя. Моята лична T5200 е 2MB кеш памет, за T2050 е 2MB кеш също. Скоростта на RAM наистина isn't голям проблем, особено след като личният ми лаптоп е ъпгрейд от Athlon 64 3000 + използвайки DDR266 (1.5GB).

Мога да играя NFS MW, на моя лаптоп на ниско-MED настройките на моя лаптоп (общо 128MB Intel GMA 950) най-1280x800. Тогава пак като споделен графики не боли на RAM, когато има 2GB от него LOL.

С раса игри, никога не е голям проблем, ако DONT имат най графика, защото woosh толкова бързо, че да не забележите информация, че се вижда само когато сте arent движи. Допълнителни специални ефекти, като топлината мътност, дълбочина на полето (размива неща далеч) и това изглежда хубаво, но да го направим малко трудно да се съсредоточи върху пътя.

Аз лично премахнете почти всички специални ефекти, като мъгла и vsync, мъгла, сянката др, защото те са силно подлудяващ шофиране и прави трудно.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc