![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Toms Hardware u mobilních procesorů je trochu ubohé. Takže jestli někdo má nějakou představu o výkon těchto procesorů, prosím dejte mi vědět. Zaplatil jsem 299,99 liber pro tento notebook Duální Intel Core T2060 1Mb cache, 1.60GHz 1GB RAM, 80GB HDD, Vista Premium. Intel 950 grafikou Online shop pak poslal mi to co jsem původně objednal byla z parku. Duální Intel Core T2050, 2MB cache, 1.60GHz 1GB RAM, HDD 120gigabajt, XP Media Center. Intel 950 grafikou Druhý notebook se 50 liber více, ale já nebyl účtován příplatek penny, ale notebook je lepší? Také můj vlastní notebook s Core 2 Duo T5200@1.60GHz. Jak je slušné, že v porovnání se stolním procesorem I používali je Athlon 64bit 3000 +? A je to mnohem horší než T5500? Jsem spravedlivý počítače vědět všechno, ale od té doby Pentiums dostala jména jako Pentium D 530, atd., jsem ztratil schopnost rozpoznat dobré od špatného. PS. Každý, kdo hledá pro notebook, neoznačujte zamítl notebooky s Intel GMA 945/950 grafický procesor, je to trochu fantastická věc! Je poráží GeForce Go 6150 vynese. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Druhý lappy, já bych nechtěl být spuštěn Vista s integrovanou grafikou řešení krádež systém ram odchodu méně než jeden koncert pro spuštění OS, že 1GB RAM je sladká místě pro systém Windows XP, je to 2GB pro Vista jako jeho mnohem více zdrojů hlad . Plus získáte větší hdd. I moje lappy upgradovat na Vista Premium, ale šli rovnou zpátky do Media Centra. V T2060 je Core Duo 1.6GHz, 533MHz FSB, 1 MB cache. V T2050 je Core Duo 1.6GHz, 533MHz FSB, 2MB cache. Říká, že skoro všechno chlápek, jak nebudete skutečně hra o lappy extra 1 MB cache ze bude přijít vhod pro podávání žádostí. Také oba vyžadují stejné množství elektrické energie (31 wattů). V T5200 je mnohem rychlejší CPU v porovnání s Athlon. Také nebudete ztrácet moc nad T5500. Jeho pomalejší FSB být jisti (533MHz oproti 667MHz), ale nebudete opravdu upozornění v reálném světě apps, nejvíce patrný rozdíl bude cpu rychlost, 1.6GHz oproti 1.83ghz. Vzhledem k tom, jak vynikající Core 2 architektuře 230mhz rozdíl je v tom, že bude trochu rozdíl.
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| T řady Pentium dvěma jádry jsou infact C2Ds pouze 1MB místo 2mb L2 cache. Mám jednu t2080@1.73ghz a když jsem ji cpuz, ukazuje core2duo yonah jádra. jeho nevýhodou je, že jeho FSB 533 je jen tak se dostanete přilepená na nižší FSB skopců když by mohl mít tu 667MHz jsou na téměř stejné náklady. Zkoušel jsem NFS Carbon @ mého notebooku t2080 1,73 a 1 koncert RAM. Je nasáta velký čas, musel jsem EVN grafika dediated na to, aby 224megabajt |
|
| |||
| |||
| Citace:
Můžu hrát NFS MW, na mém notebooku na nízké-med nastavení na mém notebooku (sdílené 128megabajt Intel GMA 950) na 1280x800. Tedy opět s sdílená grafika není zraněný RAM, když je to 2GB. Lol. Se závodem hry, je to nikdy velký problém, pokud si Nemáte top grafiky, protože jste woosh tak rychle, že nemáte upozornění detaily, které viděl jen získat, když arent pohybu. Extra speciální efekty, jako je teplo opar, hloubka ostrosti (rozostření věcí daleko) a takový pěkný vzhled, ale je trochu těžší se soustředit na silnici. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Já osobně se odstraní téměř všechny speciální efekty, jako je rozostření a vsync, mlha, stín atd., neboť jsou velmi rušivé a činí jízdu tvrdá. |