![]() |
|
| |||
| |||
| Toms Hardware για κινητά επεξεργαστές είναι λίγο θλιβερό. Έτσι, αν κάποιος έχει την παραμικρή ιδέα για τη δύναμη των ακόλουθων μεταποιητών, παρακαλώ ενημερώστε με. Πλήρωσα £ 299,99 για αυτό το laptop Intel Dual Core T2060 1Mb cache, 1.60GHz 1GB RAM, 80GB HDD, Vista Premium. Intel 950 graphics Το online κατάστημα στη συνέχεια, μου έστειλε αυτό, όπως αυτό που αρχικά είχε καταδικαστεί από το απόθεμα. Intel Dual Core T2050, 2Mb cache, 1.60GHz 1GB RAM, 120GB HDD, XP Media Center. Intel 950 graphics Το δεύτερο laptop ήταν £ 50 περισσότερο, αλλά δεν ήμουν χρεώνονται επιπλέον πένα, οι οποίες όμως laptop είναι καλύτερα; Επίσης, το προσωπικό φορητό υπολογιστή μου έχει Core 2 Duo T5200@1.60GHz. Πόσο αξιοπρεπείς είναι ότι, σε σύγκριση με το πρόγραμμα επεξεργασίας που χρησιμοποίησα για να χρησιμοποιήσει, έναν Athlon 64bit 3000 +? Και είναι πολύ χειρότερη από ό, τι το T5500; Είμαι μια δίκαιη υπολογιστή το ξέρουν όλοι, αλλά από τότε που πήρε Pentiums ονόματα όπως Pentium D 530 κτλ, έχω χάσει την ικανότητα να αναγνωρίζει καλό από το κακό. PS. Όποιος ψάχνει για ένα φορητό υπολογιστή, μην απορρίψει φορητούς υπολογιστές με τον επεξεργαστή Intel GMA 945/950 επεξεργαστή γραφικών, είναι μια φανταστική μικρό πράγμα! Κτυπά την GeForce Go 6150 τα χέρια κάτω. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Το δεύτερο lappy, δεν θα ήθελα να τρέχει Vista με μια ολοκληρωμένη λύση γραφικών κλέβει RAM συστήματος αφήνοντας λιγότερο από μια συναυλία για να τρέξει το os 1GB μνήμης RAM είναι το γλυκό σημείο για XP, είναι 2GB για τα Vista, όπως πολύ περισσότερο των πόρων του πεινασμένος . Συν σας κερδίσει ένα μεγαλύτερο hdd. Η αναβάθμιση lappy μου σε Vista Premium, αλλά πήγε κατευθείαν πίσω στο Media Centre. Το T2060 είναι Core Duo 1.6GHz, 533MHz FSB, 1MB cache. Το T2050 είναι Core Duo 1.6GHz, 533MHz FSB, 2MB μνήμη cache. Ότι λίγο πολύ τα λέει όλα φίλε μου, γιατί δεν θα είναι πραγματικά τυχερών παιχνιδιών στην lappy το πρόσθετο 1MB της μνήμης cache, θα έρθει σε πρακτικό για τις εφαρμογές. Επίσης, και οι δύο απαιτούν την ίδια ποσότητα ενέργειας (31w). Το T5200 είναι πολύ την ταχύτερη CPU σε σύγκριση με τον Athlon. Επίσης, δεν θα χάσει μεγάλο μέρος κατά τη διάρκεια της T5500. Του ένα βραδύτερο FSB για να είστε σίγουροι (533MHz σε αντίθεση με 667MHz), αλλά δεν θα παρατηρήσετε πραγματικά αυτό σε πραγματικές εφαρμογές κόσμο, η πλέον αξιοσημείωτη διαφορά θα είναι ταχύτητας της CPU, 1.6GHz σε αντίθεση με 1.83GHz. Λαμβάνοντας υπόψη το πώς η υπέροχη αρχιτεκτονική Core 2 είναι ότι 230MHz διαφορά θα κάνει λίγη διαφορά.
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Τ Pentium σειρά διπλή πυρήνες infact C2Ds μόνο με 1MB αντί για 2MB μνήμης L2 cache. Έχω κι εγώ ένα t2080@1.73ghz και όταν το cpuz, δείχνει Core2Duo πυρήνα Yonah. μειονέκτημα της είναι ότι το FSB του είναι μόνο 533, ώστε με έχετε κολλήσει σε χαμηλότερα FSB κριάρια, όταν θα μπορούσε να έχεις 667MHz υφισταμένων, σε περίπου ίδιο κόστος. Προσπάθησα NFS άνθρακα @ lap-top μου t2080 1,73 και 1 gig RAM. Είναι αναρροφείται μεγάλο χρονικό διάστημα, θα EVN είχε γραφικά dediated για να 224MB. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Μπορώ να παίξω NFS MW, στο lap-top μου σχετικά χαμηλό-MED, τις ρυθμίσεις για φορητό υπολογιστή μου (shared 128MB Intel GMA 950) σε 1280x800. Στη συνέχεια, έχοντας και πάλι από κοινού τα γραφικά δεν βλάπτει την μνήμη RAM όταν υπάρχει 2GB αυτής lol. Με τα παιχνίδια φυλή, δεν είναι ποτέ ένα μεγάλο ζήτημα, εάν εσείς dont πρέπει κορυφή γραφικών, γιατί woosh τόσο γρήγορα ώστε να μην παρατηρήσετε τις λεπτομέρειες που μόνο να το δει όταν arent μετακίνηση. Extra ειδικά εφέ όπως θολότητα θερμότητας, το βάθος πεδίου (δυσδιάκριτα τα πράγματα μακριά) και όπως φαίνεται συμπαθητικό, αλλά να είναι λίγο πιο δύσκολο να συγκεντρωθεί στο δρόμο. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Προσωπικά, μπορώ να αφαιρέσετε όλα σχεδόν τα ειδικά εφέ όπως θάμπωμα και vsync, ομίχλη κ.λπ. σκιά επειδή είναι εξαιρετικά αποσπούν την προσοχή και κάνει την οδήγηση σκληρά. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Linux Μάιο εξουσία νέα κινητά τηλέφωνα Nokia | Mike0001 | Linux & Εναλλακτικές OS | 1 | 8 Ιουν 2008 04:49 |
| Είναι σαν PDA κινητό; | CrazyComputerMan | Laptops, Κινητά & PDA | 2 | 17η Μαΐου 2008 03:54 |
| Σύνδεση κινητού με τον υπολογιστή μου | dfr200764 | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 18 Φεβ 2008 11:59 |
| 8e6 Κινητά πελάτη; | AwesomePossum | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 5 | 25η Σεπ 2007 08:21 |
| Κινητά Τηλέφωνα | BlueEew | Off Topic Συζήτηση | 5 | 18 Μαρ 2007 05:16 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |