manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > CPU, Matične ploče i RAM

Register

Mobile CPU snage

Reply

Thread Tools
Old 13. srpnja 2007, 10:55
Novi član grupe

Default Mobile CPU snage

Toms Hardware za mobilne Registriranih je malo patetičan. Na taj način ako bilo tko je bilo koji ideja na snagu nakon procesora, javite mi znamo.

Sam platio £ 299,99 za ovaj laptop

Intel Dual Core T2060 1Mb cache, 1.60GHz
1GB RAM, 80GB HDD, Vista Premium. Intel 950 grafički

Online shop onda me poslao ovo kao što sam prvotno naručio bio rasprodan.

Intel Dual Core T2050, 2Mb cache, 1.60GHz
1GB RAM, 120GB HDD, XP Media Center. Intel 950 grafički

Drugi laptop je £ 50 i više, ali sam se ne naplaćuje dodatno penny, ali koji je laptop bolji? Također, svoje osobne laptop ima Core 2 Duo T5200@1.60GHz. Kako pristojan je da u odnosu na desktop procesor JA naviknut iskoristiti, Athlon 64bit 3000 +? I da li je mnogo gori od T5500?

Ja sam fer računalo to znaju svi, ali od tada Pentiums dobio imena kao što su Pentium D 530 i sl., ja sam izgubio sposobnost da prepoznaju dobre od loših.

PS. Bilo tko obličje za laptop, ne odbacuju prijenosna računala s Intel GMA 945/950 grafički procesor, to je fantastičan mala stvar! On tuče GeForce Go 6.150 ruke dolje.
Old 13 srp 2007, 11:31
Donatorska Grupa

Default Mobile CPU snage

Quote:
Originally Posted by Zathura View Post
Toms Hardware za mobilne Registriranih je malo patetičan. Na taj način ako bilo tko je bilo koji ideja na snagu nakon procesora, javite mi znamo.

Sam platio £ 299,99 za ovaj laptop

Intel Dual Core T2060 1Mb cache, 1.60GHz
1GB RAM, 80GB HDD, Vista Premium. Intel 950 grafički

Online shop onda me poslao ovo kao što sam prvotno naručio bio rasprodan.

Intel Dual Core T2050, 2Mb cache, 1.60GHz
1GB RAM, 120GB HDD, XP Media Center. Intel 950 grafički

Drugi laptop je £ 50 i više, ali sam se ne naplaćuje dodatno penny, ali koji je laptop bolji? Također, svoje osobne laptop ima Core 2 Duo T5200@1.60GHz. Kako pristojan je da u odnosu na desktop procesor JA naviknut iskoristiti, Athlon 64bit 3000 +? I da li je mnogo gori od T5500?

Ja sam fer računalo to znaju svi, ali od tada Pentiums dobio imena kao što su Pentium D 530 i sl., ja sam izgubio sposobnost da prepoznaju dobre od loših.

PS. Bilo tko obličje za laptop, ne odbacuju prijenosna računala s Intel GMA 945/950 grafički procesor, to je fantastičan mala stvar! On tuče GeForce Go 6.150 ruke dolje.
Moje mišljenje?

Druga lappy, ja ne bih htjela biti trčanje Vidik sa integriranom grafikom rješenje sustava krađa ovna ostavljajući manje od koncert na trčanje da os 1GB od OVAN je slatko mjesto za XP, to je 2GB for Vista kao mnogo više resursa gladan .

Plus dobiješ veći hdd. JA ažurirati na moj lappy za Vista Premium, ali je otišao ravno natrag u Media Centar.

T2060 je Core Duo 1.6GHz, 533MHz FSB, 1MB cache.
T2050 je Core Duo 1.6GHz, 533MHz FSB, 2MB cache.

Taj prilično mnogo govori sve izbrisati, kao što ti ne doista biti igre na lappy dodatni od 1mb cache će doći u ruci za aplikacije. Također, oni oboje zahtijevaju jednak iznos od snage (31W).

T5200 je puno brži u odnosu na CPU Athlon. Također, nećete izgubiti mnogo više od T5500. Njegova sporije FSB biti sigurni (533MHz za razliku od 667MHz), ali ne stvarno neće primijetiti ove aplikacije u stvarnom svijetu, većina zamjetljiv razlika će biti centralna procesorska jedinica za brzinu, 1.6GHz za razliku od 1,83 GHz. S obzirom kako divan Core 2 arhitekture 230mhz razlika je u tome što će malo razlika.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (i):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Matične ploče:
Asus P5K Premium
RAM memorija:
2GB Dominator 8500
Grafička kartica (e):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Tvrdi disk (i):
3.35TB ext čuvanja. 2TB int skladištenje
Optički pogon (e):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Hlađenje:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Operacijski sustav (e):
Vista 32P
Old 13. srpnja 2007, 11:42
Novi član grupe

Default Mobile CPU snage

Quote:
Originally Posted by alex View Post
Moje mišljenje?

Druga lappy, ja ne bih htjela biti trčanje Vidik sa integriranom grafikom rješenje sustava krađa ovna ostavljajući manje od koncert na trčanje da os 1GB od OVAN je slatko mjesto za XP, to je 2GB for Vista kao mnogo više resursa gladan .

Plus dobiješ veći hdd. JA ažurirati na moj lappy za Vista Premium, ali je otišao ravno natrag u Media Centar.

T2060 je Core Duo 1.6GHz, 533MHz FSB, 1MB cache.
T2050 je Core Duo 1.6GHz, 533MHz FSB, 2MB cache.

Taj prilično mnogo govori sve izbrisati, kao što ti ne doista biti igre na lappy dodatni od 1mb cache će doći u ruci za aplikacije. Također, oni oboje zahtijevaju jednak iznos od snage (31W).
Pa neke igre će se igrati na laptop. Oni mogu (kao i moj vlastiti laptop s istim grafike) može igrati Tomb Raider Anniversary na highish postavkama, Dawn of War na vrhu postavke i FIA GTR2 na visokim postavkama, sve igre dobiti barem 25fps. Sve 3 u punom rezolucijom od 1280x800. JA htijenje biti ažurirati na oba laptopa do 2GB DDR2-533MHz ionako. Također, jedini razlog JA ištanje da biste dobili Vidik je Vista samo za neke igre.
Old 31. srpnja 2007, 11:55
Member Group

Default Mobile CPU snage

T serije Pentium dual jezgri samo su infact C2Ds sa 1MB umjesto 2MB L2 cache. Imam jednu t2080@1.73ghz i kad sam ga cpuz, pokazuje Core2Duo Yonah jezgra. njegov nedostatak je da je njezin FSB je samo 533 na taj način dobili ste zapeli s nižim FSB ovnova kad možete imati je dobio 667MHz one gotovo istu cijenu. Pokušao sam NFS carbon @ moj laptop t2080 1,73 i 1. koncert RAM-a. To isisan veliki put, imao sam EVN grafike dediated to do 224MB.
Old 1. kolovoz 2007, 12:53
Novi član grupe

Default Mobile CPU snage

Quote:
Originally Posted by geforce View Post
T serije Pentium dual jezgri samo su infact C2Ds sa 1MB umjesto 2MB L2 cache. Imam jednu t2080@1.73ghz i kad sam ga cpuz, pokazuje Core2Duo Yonah jezgra. njegov nedostatak je da je njezin FSB je samo 533 na taj način dobili ste zapeli s nižim FSB ovnova kad možete imati je dobio 667MHz one gotovo istu cijenu. Pokušao sam NFS carbon @ moj laptop t2080 1,73 i 1. koncert RAM-a. To isisan veliki put, imao sam EVN grafike dediated to do 224MB.
T serije se razlikuju na putu. Moja osobna T5200 ima 2Mb cache, T2050 ima 2Mb cache previše. Brzina RAM stvarno isnt ogroman problem, pogotovo jer moj osobni laptop je nadogradnja iz AMD Athlon 64 3000 + koristeći DDR266 (1.5GB).

Ja mogu igrati NFS MW, na temelju moj laptop na low-med postavke na moj laptop (shared 128MB Intel GMA 950) at 1280x800. Onda opet imaju zajedničku grafika ne boli kada postoji RAM 2GB it lol.

Sa utrka igre, to nikada nije veliki problem ukoliko dont imati vrhunske grafike, jer ste woosh tako brzo da se ne primijetiti detalje koji se vide samo kada arena kreće. Extra specijalne efekte kao što su toplina sumaglica, dubine polja (zamućenje stvari daleko) i takvi izgledaju lijepo, ali čine malo teže da se koncentriraju na cesti.
Old 1. kolovoz 2007, 20:10
Member Group

Default Mobile CPU snage

Quote:
Originally Posted by Zathura View Post
T serije se razlikuju na putu. Moja osobna T5200 ima 2Mb cache, T2050 ima 2Mb cache previše. Brzina RAM stvarno isnt ogroman problem, pogotovo jer moj osobni laptop je nadogradnja iz AMD Athlon 64 3000 + koristeći DDR266 (1.5GB).

Ja mogu igrati NFS MW, na temelju moj laptop na low-med postavke na moj laptop (shared 128MB Intel GMA 950) at 1280x800. Onda opet imaju zajedničku grafika ne boli kada postoji RAM 2GB it lol.

Sa utrka igre, to nikada nije veliki problem ukoliko dont imati vrhunske grafike, jer ste woosh tako brzo da se ne primijetiti detalje koji se vide samo kada arena kreće. Extra specijalne efekte kao što su toplina sumaglica, dubine polja (zamućenje stvari daleko) i takvi izgledaju lijepo, ali čine malo teže da se koncentriraju na cesti.

Ja osobno ukloniti gotovo sve specijalne efekte kao što su zamućivanje i vsync, magla, hladovina itd. jer su vrlo zbunjujući i čini vožnju teško.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Linux svibanj moć nove Nokia mobitele Mike0001 Linux OS i alternativna 1 8. lipnja 2008 04:49
PDA kao što je mobitel? CrazyComputerMan Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 2 17. svibanj 2008 03:54
Povezivanje to moj PC Mobile dfr200764 Općenito Software Chat 1 18. veljača 2008 11:59
8e6 Mobile Client? AwesomePossum Web Browsers & FTP Klijenti 5 25. Ruj 2007 08:21
Mobile Phones BlueEew Off Topic Discussion 5 18. ožujak 2007 05:16
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.