![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Toms Hardware mobil CPU-k egy kicsit szánalmas. Szóval, ha bárkinek bármilyen ötlete az erő a következő processzorok, please let me know. Fizettem 299,99 £ erre laptop Az Intel Dual Core T2060 1MB cache, 1,60 GHz 1GB RAM, 80GB HDD, Vista Premium. Intel 950 grafika Az online boltban, majd elküldi ezt nekem, mint amit eredetileg megrendelt kint volt raktáron. Intel Dual Core T2050, 2Mb cache, 1,60 GHz 1GB RAM, 120GB HDD, XP Media Center. Intel 950 grafika A második laptop volt £ 50, de nem voltam felszámolásra egy extra penny, de laptop a jobb? Is, amit az ember egy laptop Core 2 Duo T5200@1.60GHz. Tisztességes az, hogy összehasonlítva az asztali processzor szoktam használni, egy 64 bites Athlon 3000 +? És ez sokkal rosszabb, mint a T5500? Én vagyok a tisztességes számítógép mindent tud, de azóta Pentiumok vannak nevek, mint a Pentium D 530 stb, és elveszett a képes felismerni jó és a rossz. PS. Bárki, aki keres egy laptop, ne utasítsa el a laptopok Intel GMA 945/950 grafikus processzor, ez egy fantasztikus kis dolog! Ez jobb, mint a GeForce Go 6150 kezét. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
A második lappy, nem szeretném, hogy fut Vista integrált grafikus megoldást lopás RAM hagyva kevesebb, mint egy koncert futtatni, hogy 1GB-os ram van a kedves kis hely az XP, ez 2GB for Vista, mint a sokkal több forrás éhes . Plusz itt szerzett egy nagyobb hdd. Frissítettem én lappy a Vista Premium, hanem egyenesen vissza a Media Center. A T2060 az Core Duo 1.6GHz, 533MHz FSB, 1MB cache. A T2050 az Core Duo 1.6GHz, 533MHz FSB, 2MB cache. , Hogy nagyjából azt mondja, minden pasi, mint te nem igazán lehet játék a lappy extra 1MB cache majd jöhet a pályázatokat. Is, mindkettő megköveteli az azonos mennyiségű teljesítmény (31W). A T5200 sokkal gyorsabb a cpu-hoz képest az Athlon. Is, akkor nem sokat veszít át a T5500. Ez egy lassabb FSB-vel, biztosan (533 szemben a 667 MHz-es), de akkor nem igazán vette észre, a valóságban is apps, a leginkább észrevehető különbség lesz a processzor sebessége, 1.6GHz, szemben az 1,83 GHz-es. Figyelembe véve, milyen remek a Core 2 architektúrája, hogy 230MHz különbség, hogy egy kis különbség.
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| T sorozat Pentium Dual magok infact C2Ds csak 1MB helyett 2MB L2 cache. Nekem van egy t2080@1.73ghz és mikor cpuz ez, ez azt mutatja, Core2Duo Yonah magra. a hátránya, hogy az FSB csak 533 igaz az ön kap megragadt az alacsonyabb FSB kosok, ha volna, kapott egy 667 MHz-es is majdnem ugyanakkora költség. Próbáltam NFS Carbon @ my laptop t2080 1,73 és 1 gig RAM. Ez szar volt nagy idő, én már EVN grafikus dediated rá, hogy 224MB. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Le tudom játszani a NFS MW, az én-m laptop az alacsony-med beállításokat én-m laptop (megosztva 128 MB Intel GMA 950) at 1280x800. Aztán megint megosztott grafikával rendelkező, nem árt, ha a RAM van 2GB-ból ez lol. A verseny játék, ez nem nagy probléma, ha ön dont volna tetejére grafika, mert woosh olyan gyorsan, hogy nem veszi észre, hogy csak részleteket láttam, ha kap arent mozog. Extra különleges effektusok, mint a meleg pára, a mélységélesség (összemosódnak a dolgok messze van), és az ilyen kinézni, de hogy ez egy kicsit jobban koncentrálni az útra. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Én személy szerint távolítsa el szinte minden speciális effektek, mint a blur és vsync, köd, árnyék, stb, mert nagyon zavaróak, és teszi a vezetést kemény. |