![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Toms Hardware mobiliųjų procesorių yra šiek tiek apgailėtina. Taigi, jei kas nors turi kokių nors dėl šių procesorių galia idėja, Please let me know. Aš sumokėta £ 299,99 šį nešiojamas Intel Dual Core T2060 1Mb cache, 1.60GHz 1GB RAM, 80GB HDD, Vista Premium. Intel 950 graphics Internetinė parduotuvė pasiuntė mane tai kaip tai, ką aš iš pradžių užsakytas buvo out of stock. Intel Dual Core T2050, 2MB cache, 1.60GHz 1GB RAM, 120GB HDD, XP Media Center. Intel 950 graphics Antra nešiojamas buvo 50 £ daugiau, bet aš ne mokėti papildomai bulvarinis, tačiau nešiojamas kompiuteris yra geresnis? Be to, mano asmeninis nešiojamas kompiuteris turi Intel Core 2 Duo T5200@1.60GHz. Padoriam tai, kad lyginant su desktop procesorius aš naudotis, Athlon 64bit 3000 +? Ir tai daug blogiau nei T5500? Esu sąžininga kompiuterio žinau viską, bet kada nuo Pentiums gavo vardai Pentium D 530 ir tt, aš pamečiau gebėjimą atpažinti gerą nuo blogo. PS. Tas, kas ieško nešiojamojo kompiuterio, nereikia atmesti 945/950 nešiojamieji kompiuteriai su "Intel GMA grafikos procesorių, tai fantastinis Little Thing! Tai pranoksta GeForce Go 6.150 rankas žemyn. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Lappy antra, aš nenoriu būti įdiegta Vista integruotas grafinis sprendimas vagystė RAM palieka mažiau nei koncertą važiuoti, kad OS 1 GB RAM yra saldus vietoje Windows XP, tai 2GB Vista, kaip jos daug daugiau išteklių, badas . Plius jūs gaunate didesnį HDD. Aš atnaujinau savo lappy su Vista Premium, bet iškart grįžti į Media Center. T2060 yra Core Duo 1.6GHz, 533MHz FSB, 1MB cache. T2050 yra Core Duo 1.6GHz, 533MHz FSB, 2MB cache. Tai labai daug pasako viską Fella, kaip jums nebus tikrai lošimams lappy extra 1MB talpyklos bus naudinga teikti paraiškas. Be to, jie abu reikalauja tokio paties dydžio galia (31W). T5200 yra daug greitesnis CPU, palyginti su Athlon. Be to, jūs neteksite daug daugiau T5500. Jos lėčiau FSB turi būti tikras (533MHz, o ne 667mhz), bet jums nelabai pranešimas šioje realaus pasaulio Apps, labiausiai pastebimas skirtumas bus procesoriaus greitis, 1.6GHz, palyginti su 1,83 GHz. Atsižvelgiant į tai, kaip puikiai Core 2 architektūroje kad 230MHz skirtumas bus skirtumas truputį.
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| T serijos Pentium Dual ritiniai infact C2Ds tik su 1MB vietoj 2MB L2 cache. Turiu t2080@1.73ghz ir kai aš cpuz, ji rodo, Core2Duo yonah esmė. jos trūkumas yra tas, kad jos yra tik 533 FSB, tai su jumis įstrigti mažesnės FSB avinai, kai galėjo gavome 667MHz tuos beveik pačią kainą. Bandžiau NFS Carbon @ mano nešiojamas T2080 1,73 ir 1 koncertą RAM. Jis čiulpti didelis laiko, aš EVN turėjo grafika dediated į jį 224MB. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Galiu žaisti NFS MW, mano nešiojamas mažas med parametrai mano nešiojamojo kompiuterio (bendras 128MB Intel GMA 950) at 1280x800. Tada vėl Lyriškos grafika negadina RAM, kai yra 2 GB tai lol. Su lenktynių žaidimus, tai niekada nebuvo didelė problema, jei jūs neturite viršų grafika, nes tu woosh taip greitai, kad tu nepastebi, kad duomenys gauti tik matyti, kai jūs ARENT juda. Papildomi specialieji efektai, pavyzdžiui, šilumos migla, gylio (nyksta dalykų toli) ir atrodo toks gražus, bet kad jis šiek tiek sunkiau sutelkti dėmesį į kelias. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Aš asmeniškai pašalinti beveik visi specialieji efektai, kaip ir VSYNC migla, rūkas, šešėliai ir tt, nes jie yra labai blaško dėmesį ir todėl sunku vairuoti. |