mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

Mobilo CPU jauda

Reply

Thread Tools
Old Jūlijs 13, 2007, 10:55
New Member Group

Default Mobilo CPU jauda

Toms Hardware mobilo CPU ir mazliet patētisks. Tātad, ja kāds ir kāda ideja par spēku šādiem pārstrādātājiem, lūdzu, ļaujiet man zināt.

I izmaksā 299,99 £ šīs klēpjdators

Intel Dual Core T2060 1Mb cache, 1.60GHz
1GB RAM, 80GB HDD, Vista Premium. Intel 950 grafika

Interneta veikalu tad man atsūtīja to par ko es sākotnēji pasūtīto ārpus krājumiem.

Intel Dual Core T2050, 2Mb cache, 1.60GHz
1GB RAM, 120GB HDD, XP Media Center. Intel 950 grafika

Otrais klēpjdators bija £ 50 vairāk, bet man nebija jāmaksā papildus santīma, bet kuru klēpjdators ir labāks? Arī manu personīgo klēpjdators ir Core 2 Duo T5200@1.60GHz. Kā pienācīgas kvalitātes ir tas, ka salīdzinājumā ar galddatoru procesoru es mēdzu izmantot, Athlon 64bit 3000 +? Un tas ir daudz sliktāk, nekā T5500?

Es esmu godīga dators zināt visiem, bet kopš Pentiums got nosaukumiem, piemēram, 530 Pentium D, utt, es esmu zaudējis spēju atpazīt labo no sliktā.

PS. Ikviens, kas meklē klēpjdators, ne noraidīt klēpjdatorus ar 945/950 Intel GMA grafikas procesors, tas ir fantastisks maza lieta! Tas pārspēj GeForce Go 6.150 roku uz leju.
Old Jūlijs 13, 2007, 11:31
Donors Group

Default Mobilo CPU jauda

Quote:
Originally Posted by Zathura View Post
Toms Hardware mobilo CPU ir mazliet patētisks. Tātad, ja kāds ir kāda ideja par spēku šādiem pārstrādātājiem, lūdzu, ļaujiet man zināt.

I izmaksā 299,99 £ šīs klēpjdators

Intel Dual Core T2060 1Mb cache, 1.60GHz
1GB RAM, 80GB HDD, Vista Premium. Intel 950 grafika

Interneta veikalu tad man atsūtīja to par ko es sākotnēji pasūtīto ārpus krājumiem.

Intel Dual Core T2050, 2Mb cache, 1.60GHz
1GB RAM, 120GB HDD, XP Media Center. Intel 950 grafika

Otrais klēpjdators bija £ 50 vairāk, bet man nebija jāmaksā papildus santīma, bet kuru klēpjdators ir labāks? Arī manu personīgo klēpjdators ir Core 2 Duo T5200@1.60GHz. Kā pienācīgas kvalitātes ir tas, ka salīdzinājumā ar galddatoru procesoru es mēdzu izmantot, Athlon 64bit 3000 +? Un tas ir daudz sliktāk, nekā T5500?

Es esmu godīga dators zināt visiem, bet kopš Pentiums got nosaukumiem, piemēram, 530 Pentium D, utt, es esmu zaudējis spēju atpazīt labo no sliktā.

PS. Ikviens, kas meklē klēpjdators, ne noraidīt klēpjdatorus ar 945/950 Intel GMA grafikas procesors, tas ir fantastisks maza lieta! Tas pārspēj GeForce Go 6.150 roku uz leju.
Mans viedoklis?

Otrajā lappy, es negribētu darbināt Vista ar integrēto grafikas risinājumu zagt sistēmas ram atstājot mazāk nekā kabriolets, lai palaistu, ka os 1GB RAM ir salds vietas uz XP, tas 2GB Vista, jo tā daudz vairāk resursu izsalcis .

Plus, var gūt lielāku hdd. Es modernizētas manu lappy Vista Premium bet devās taisni atpakaļ Preses centra.

T2060 ir Core Duo 1.6GHz, 533MHz FSB, 1MB cache.
T2050 ir Core Duo 1.6GHz, 533MHz FSB, 2MB cache.

Ka diezgan daudz izsaka visu fella, jo jums nebūs īsti ir spēlēšana uz lappy papildu 1MB no kešatmiņas noderēs iesniegt pieteikumus. Arī viņi abi prasa tikpat daudz (31W) power.

T5200 ir daudz ātrāks cpu, salīdzinot ar Athlon. Tāpat jūs zaudējat daudz vairāk T5500. Tā lēnāk FSB, lai pārliecinātos (533MHz pretstatā 667MHz), bet jums nav īsti novērojat tas reālajā pasaulē progr, visvairāk pamanāmas atšķirība būs CPU ātruma, 1.6GHz, nevis 1,83 GHz. Ņemot vērā, cik Superb Core 2 arhitektūras ka 230MHz atšķirība būs mazliet atšķirība.

-Kanoakavirus

Mana sistēma: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Motherboard:
Asus P5K Premium
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (s):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB ext uzglabāšanai. 2TB int uzglabāšana
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Dzesēšana:
AC7
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
245.b, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old Jūlijs 13, 2007, 11:42
New Member Group

Default Mobilo CPU jauda

Quote:
Originally Posted by alex View Post
Mans viedoklis?

Otrajā lappy, es negribētu darbināt Vista ar integrēto grafikas risinājumu zagt sistēmas ram atstājot mazāk nekā kabriolets, lai palaistu, ka os 1GB RAM ir salds vietas uz XP, tas 2GB Vista, jo tā daudz vairāk resursu izsalcis .

Plus, var gūt lielāku hdd. Es modernizētas manu lappy Vista Premium bet devās taisni atpakaļ Preses centra.

T2060 ir Core Duo 1.6GHz, 533MHz FSB, 1MB cache.
T2050 ir Core Duo 1.6GHz, 533MHz FSB, 2MB cache.

Ka diezgan daudz izsaka visu fella, jo jums nebūs īsti ir spēlēšana uz lappy papildu 1MB no kešatmiņas noderēs iesniegt pieteikumus. Arī viņi abi prasa tikpat daudz (31W) power.
Arī dažas spēles tiks aizvadītas no klēpjdatorus. Tās var (kā arī savu klēpjdatoru ar pašu grafika) var būt Tomb Raider Anniversary par highish uzstādījumus, Dawn of War on top uzstādījumus un FIA GTR2 augstas iestatījumiem, visas spēles get 25fps vismaz. Visi 3 pie pilnas izšķirtspēju 1280x800. Es būšu modernizācija gan klēpjdatoru 2GB DDR2-533MHz anyway. Arī vienīgais iemesls, kāpēc es vēlējos iegūt Vista bija daži Vista tikai spēles.
Old Jūlijs 31, 2007, 11:55
Loceklis

Default Mobilo CPU jauda

T sērijas Pentium Dual serdeņi ir infact C2Ds tikai ar 1MB vietā 2MB L2 kešatmiņu. Man ir viens t2080@1.73ghz un kad es cpuz, tā parāda, Core2Duo yonah kodols. tā trūkums ir tas, ka FSB ir tikai 533, lai ar jums palika pie zemāka FSB auni, ja jūs varētu būt ieguvuši 667MHz tiem gandrīz tādas pašas izmaksas. Es mēģināju NFS oglekļa @ savu klēpjdatoru t2080 1,73 un 1 GIG RAM. Tas iesūc liels laiks, man EVN bija grafikas dediated lai to 224MB.
Old Augusts 1, 2007, 12:53
New Member Group

Default Mobilo CPU jauda

Quote:
Originally Posted by GeForce View Post
T sērijas Pentium Dual serdeņi ir infact C2Ds tikai ar 1MB vietā 2MB L2 kešatmiņu. Man ir viens t2080@1.73ghz un kad es cpuz, tā parāda, Core2Duo yonah kodols. tā trūkums ir tas, ka FSB ir tikai 533, lai ar jums palika pie zemāka FSB auni, ja jūs varētu būt ieguvuši 667MHz tiem gandrīz tādas pašas izmaksas. Es mēģināju NFS oglekļa @ savu klēpjdatoru t2080 1,73 un 1 GIG RAM. Tas iesūc liels laiks, man EVN bija grafikas dediated lai to 224MB.
T sērija atšķiras pa ceļu. Mana personīgā T5200 ir 2Mb cache, T2050 ir 2Mb cache too. RAM ātrums tiešām isn't samilzušo problēmu, jo īpaši tāpēc mans personīgais klēpjdators ir paaugstināt no 64 Athlon 3000 +, izmantojot DDR266 (1.5GB).

Es varu spēlēt NFS MW, par manu portatīvo datoru ar zemu med uzstādījumi manā klēpjdators (shared 128MB Intel GMA 950) pie 1280x800. Tad atkal ar kopēju grafiku nav ievainots RAM, ja ir 2GB to lol.

Ar rasi spēlēm, tas nekad nav liels jautājums, ja jūs dont ir top grafikām, jo jūs woosh tik ātri, ka jums nav paziņojuma informāciju, kas saņem tikai reizi, kad jūs arent kustībā. Papildus specefekti, piemēram, siltuma plīvurā, dziļumu laukā (izplūšanai lietām tālu) un šādi izskatās jauki, bet padarīt to mazliet grūtāk koncentrēties uz ceļu.
Old Augusts 1, 2007, 20:10
Loceklis

Default Mobilo CPU jauda

Quote:
Originally Posted by Zathura View Post
T sērija atšķiras pa ceļu. Mana personīgā T5200 ir 2Mb cache, T2050 ir 2Mb cache too. RAM ātrums tiešām isn't samilzušo problēmu, jo īpaši tāpēc mans personīgais klēpjdators ir paaugstināt no 64 Athlon 3000 +, izmantojot DDR266 (1.5GB).

Es varu spēlēt NFS MW, par manu portatīvo datoru ar zemu med uzstādījumi manā klēpjdators (shared 128MB Intel GMA 950) pie 1280x800. Tad atkal ar kopēju grafiku nav ievainots RAM, ja ir 2GB to lol.

Ar rasi spēlēm, tas nekad nav liels jautājums, ja jūs dont ir top grafikām, jo jūs woosh tik ātri, ka jums nav paziņojuma informāciju, kas saņem tikai reizi, kad jūs arent kustībā. Papildus specefekti, piemēram, siltuma plīvurā, dziļumu laukā (izplūšanai lietām tālu) un šādi izskatās jauki, bet padarīt to mazliet grūtāk koncentrēties uz ceļu.

Es personīgi noņemt gandrīz visiem specefektiem kā izplūdumu un vsync, migla, ēnā utt, jo tie ir ļoti kaitinošas un padara braukšanu grūti.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.