mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

Mobile CPU putere

Reply

Thread Tools
Old 13 iulie 2007, 10:55
Noile state Group

Default Mobile CPU putere

Toms Hardware pentru procesoare mobile este un pic patetic. Deci, dacă nimeni nu are nici o idee cu privire la putere din următoarele procesoare, vă rog să-mi spuneţi.

Am plătit £ 299.99 pentru acest laptop

Intel Dual Core T2060 1Mb cache, 1.60GHz
1GB RAM, 80GB HDD, Vista Premium. Intel 950 grafica

Magazin online de atunci mi-a trimis acest lucru ca pe ceea ce am comandat iniţial a fost epuizat.

Intel Dual Core T2050, 2Mb cache, 1.60GHz
1GB RAM, HDD 120GB, XP Media Center. Intel 950 grafica

Cea de-a doua laptop-ul a fost de £ 50 mai mult, dar eu nu am fost taxat un bănuţ în plus, dar care laptop-ul este mai bine? De asemenea, propriul meu personal are un laptop Core 2 Duo T5200@1.60GHz. Cum decentă este că, în comparaţie cu procesor de desktop am utilizat pentru a utiliza, un 64bit Athlon 3000 +? Şi este mult mai rău decât în T5500?

Sunt un targ computer ştiu pe toate, dar de atunci Pentiums luat nume ca Pentium D 530, etc, l-am pierdut abilitatea de a recunoaşte bun de la rau.

PS. Oricine cauta un laptop, laptop-uri nu respingerea cu 945/950 Intel GMA grafică procesor, acesta este un lucru mic fantastic! Se bate la GeForce Go 6150 mâinile jos.
Old 13 iulie 2007, 11:31
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Zathura View Post
Toms Hardware pentru procesoare mobile este un pic patetic. Deci, dacă nimeni nu are nici o idee cu privire la putere din următoarele procesoare, vă rog să-mi spuneţi.

Am plătit £ 299.99 pentru acest laptop

Intel Dual Core T2060 1Mb cache, 1.60GHz
1GB RAM, 80GB HDD, Vista Premium. Intel 950 grafica

Magazin online de atunci mi-a trimis acest lucru ca pe ceea ce am comandat iniţial a fost epuizat.

Intel Dual Core T2050, 2Mb cache, 1.60GHz
1GB RAM, HDD 120GB, XP Media Center. Intel 950 grafica

Cea de-a doua laptop-ul a fost de £ 50 mai mult, dar eu nu am fost taxat un bănuţ în plus, dar care laptop-ul este mai bine? De asemenea, propriul meu personal are un laptop Core 2 Duo T5200@1.60GHz. Cum decentă este că, în comparaţie cu procesor de desktop am utilizat pentru a utiliza, un 64bit Athlon 3000 +? Şi este mult mai rău decât în T5500?

Sunt un targ computer ştiu pe toate, dar de atunci Pentiums luat nume ca Pentium D 530, etc, l-am pierdut abilitatea de a recunoaşte bun de la rau.

PS. Oricine cauta un laptop, laptop-uri nu respingerea cu 945/950 Intel GMA grafică procesor, acesta este un lucru mic fantastic! Se bate la GeForce Go 6150 mâinile jos.
Opinia mea?

Cel de-al doilea lappy, nu aş vrea să fie difuzate Vista cu o soluţie grafică integrată fura sistem RAM lăsând mai puţin de un angajament pentru a rula acest OS 1GB de RAM este dulce la faţa locului pentru XP, este 2GB Vista pentru ca mult mai multe resurse de foame .

Plus va obţine o mai mare hdd. Am actualizat pentru a-mi lappy Vista Premium, dar a mers direct înapoi la Centrul Media.

În T2060 este un Core Duo 1.6ghz, 533mhz FSB, 1MB cache.
În T2050 este un Core Duo 1.6ghz, 533mhz FSB, 2MB cache.

Asta cam spune totul amice, ca nu va fi cu adevărat de jocuri pe lappy suplimentare de 1MB cache-ul va veni la îndemână pentru aplicaţii. De asemenea, ambele au nevoie de aceeaşi cantitate de putere (31w).

În T5200 este cu mult mai repede în comparaţie cu procesor de Athlon. De asemenea, nu veţi pierde mult peste T5500. Are un FSB mai lent pentru a fi sigur (533mhz, spre deosebire de 667MHz), dar nu va fi cu adevărat acest anunţ în lumea reală apps, cele mai notabile vor fi diferenta de viteza procesorului, 1.6ghz, spre deosebire de 1.83ghz. Având în vedere modul superb de Core 2 arhitectura 230mhz diferenţă este că va face un pic de diferenta.

-Kanoakavirus

Sistemul meu: Zoomy

Procesor (e):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Plăci de bază:
Asus P5K Premium
Memorie RAM:
2GB stăpânitor 8500
Placă grafică (e):
BFG 8800GT
Placă de sunet:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (e):
3.35TB int depozitare. 2TB int stocare
Optical Drive (e):
LG GGC H20L
Cauza / PSU:
Enermax 720w
Răcire:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Sistem de operare (e):
Vista 32P
Old 13 iulie 2007, 11:42
Noile state Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de alex View Post
Opinia mea?

Cel de-al doilea lappy, nu aş vrea să fie difuzate Vista cu o soluţie grafică integrată fura sistem RAM lăsând mai puţin de un angajament pentru a rula acest OS 1GB de RAM este dulce la faţa locului pentru XP, este 2GB Vista pentru ca mult mai multe resurse de foame .

Plus va obţine o mai mare hdd. Am actualizat pentru a-mi lappy Vista Premium, dar a mers direct înapoi la Centrul Media.

În T2060 este un Core Duo 1.6ghz, 533mhz FSB, 1MB cache.
În T2050 este un Core Duo 1.6ghz, 533mhz FSB, 2MB cache.

Asta cam spune totul amice, ca nu va fi cu adevărat de jocuri pe lappy suplimentare de 1MB cache-ul va veni la îndemână pentru aplicaţii. De asemenea, ambele au nevoie de aceeaşi cantitate de putere (31w).
Pai unele jocuri va fi jucat pe laptop-uri. Ele pot (ca şi propria mea laptop cu acelaşi grafic) pot juca Tomb Raider Anniversary highish pe setări, Dawn of War pe sus setările GTR2 FIA şi setările de pe mare, toate jocurile obţine cel puţin 25fps. Toate 3 la rezoluţie completă de 1280x800. Îmi va fi modernizarea ambele laptop-uri pentru a 2GB DDR2-533MHz, oricum. De asemenea, singurul motiv pentru care am vrut să ne Vista a fost pentru unii Vista numai jocuri.
Old 31 iulie 2007, 11:55
Grupul de stat

T seria Pentium dual miezuri sunt fapt C2Ds numai cu 1MB în loc de 2 MB L2 cache. Am o t2080@1.73ghz şi când am cpuz-l, acesta afişează core2duo yonah de bază. Dezavantajul este că ei îşi FSB este de doar 533 astfel cu tine să mă blochez berbeci FSB mai mic, atunci când ar fi putut să am o 667MHz cele aproape la acelaşi preţ. Am incercat NFS carbon @ meu laptop t2080 1,73 şi 1 gig de RAM. Este supt mare de timp, am avut evn grafică dediated să-l la 224MB.
Old 1 august 2007, 12:53
Noile state Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de GeForce View Post
T seria Pentium dual miezuri sunt fapt C2Ds numai cu 1MB în loc de 2 MB L2 cache. Am o t2080@1.73ghz şi când am cpuz-l, acesta afişează core2duo yonah de bază. Dezavantajul este că ei îşi FSB este de doar 533 astfel cu tine să mă blochez berbeci FSB mai mic, atunci când ar fi putut să am o 667MHz cele aproape la acelaşi preţ. Am incercat NFS carbon @ meu laptop t2080 1,73 şi 1 gig de RAM. Este supt mare de timp, am avut evn grafică dediated să-l la 224MB.
T serie diferă de-a lungul drum. Meu personal T5200 a 2Mb cache, în T2050 a 2Mb cache prea. Viteza de RAM isnt-adevăr o mare problemă, mai ales că laptopul meu personal este un upgrade de la un Athlon 64 3000 +, folosind DDR266 (1.5GB).

Nu pot juca NFS MW, pe sistemul meu laptop pe low-med setările de pe sistemul meu laptop (shared 128MB Intel GMA 950), la 1280x800. Apoi, din nou, având în comun grafică nu doare de RAM, atunci când există 2GB de aceasta lol.

Cu cursa jocuri, nu este o mare problemă, dacă au început dont grafica, pentru ca ai woosh atât de repede că nu observa detalii obţine văzut că doar atunci când se deplasează arent. Extra efecte speciale ca căldură ceata, adâncimea de câmp (blurring de lucruri departe) şi astfel arati bine, dar fac un pic mai greu să se concentreze la drum.
Old 1 august 2007, 20:10
Grupul de stat

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Zathura View Post
T serie diferă de-a lungul drum. Meu personal T5200 a 2Mb cache, în T2050 a 2Mb cache prea. Viteza de RAM isnt-adevăr o mare problemă, mai ales că laptopul meu personal este un upgrade de la un Athlon 64 3000 +, folosind DDR266 (1.5GB).

Nu pot juca NFS MW, pe sistemul meu laptop pe low-med setările de pe sistemul meu laptop (shared 128MB Intel GMA 950), la 1280x800. Apoi, din nou, având în comun grafică nu doare de RAM, atunci când există 2GB de aceasta lol.

Cu cursa jocuri, nu este o mare problemă, dacă au început dont grafica, pentru ca ai woosh atât de repede că nu observa detalii obţine văzut că doar atunci când se deplasează arent. Extra efecte speciale ca căldură ceata, adâncimea de câmp (blurring de lucruri departe) şi astfel arati bine, dar fac un pic mai greu să se concentreze la drum.

Eu personal am elimina aproape toate efectele speciale precum şi a estompa vsync, ceaţă, umbră etc, deoarece acestea sunt foarte distrag şi face greu de conducere.
Reply

Register

Marcaje