menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základné dosky & RAM

Register

Mobilný CPU moc

Reply

Thread Tools
Old 13 júla 2007, 10:55
Nový člen skupiny

Default Mobilný CPU moc

Toms Hardware pre mobilné procesory je trochu úbohé. Takže ak niekto má nejakú predstavu o výkone týchto procesorov, dajte mi prosím vedieť.

Zaplatil som za 299,99 libry za tento laptop

Intel Dual Core T2060 1Mb cache, 1,60 GHz
1GB RAM, 80GB HDD, Vista Premium. Intel 950 grafikou

Online shop potom poslal mi to za to, čo som si pôvodne objednal bol na sklade.

Intel Dual Core T2050, 2MB cache, 1,60 GHz
1GB RAM, 120GB HDD, XP Media Center. Intel 950 grafikou

Druhý laptop bol 50 libier viac, ale ja som nebol účtovaný extra peniaz, ale ktorý notebook je lepší? Aj môj osobný laptop má Core 2 Duo T5200@1.60GHz. Ako je slušné, že v porovnaní s procesorom počítača som používali, Athlon 64bit 3000 +? A je to oveľa horšie, ako T5500?

Som spravodlivý počítač vedieť všetko, ale od tej doby Pentium dostala mená ako Pentium D 530, atď, som stratil schopnosť rozoznať dobré od zlého.

PS. Každého, kto hľadá pre laptopy, nie prepustiť notebooky s Intel grafikou GMA 945/950 procesor, to je fantastický maličkosť! To poráža GeForce Go 6150 ruky nadol.
Old 13. júla 2007, 11:31
Darcu Skupina

Default Mobilný CPU moc

Citácia:
Pôvodne Poslal Zathura View Post
Toms Hardware pre mobilné procesory je trochu úbohé. Takže ak niekto má nejakú predstavu o výkone týchto procesorov, dajte mi prosím vedieť.

Zaplatil som za 299,99 libry za tento laptop

Intel Dual Core T2060 1Mb cache, 1,60 GHz
1GB RAM, 80GB HDD, Vista Premium. Intel 950 grafikou

Online shop potom poslal mi to za to, čo som si pôvodne objednal bol na sklade.

Intel Dual Core T2050, 2MB cache, 1,60 GHz
1GB RAM, 120GB HDD, XP Media Center. Intel 950 grafikou

Druhý laptop bol 50 libier viac, ale ja som nebol účtovaný extra peniaz, ale ktorý notebook je lepší? Aj môj osobný laptop má Core 2 Duo T5200@1.60GHz. Ako je slušné, že v porovnaní s procesorom počítača som používali, Athlon 64bit 3000 +? A je to oveľa horšie, ako T5500?

Som spravodlivý počítač vedieť všetko, ale od tej doby Pentium dostala mená ako Pentium D 530, atď, som stratil schopnosť rozoznať dobré od zlého.

PS. Každého, kto hľadá pre laptopy, nie prepustiť notebooky s Intel grafikou GMA 945/950 procesor, to je fantastický maličkosť! To poráža GeForce Go 6150 ruky nadol.
Môj názor?

Lappy druhej, ja by som nechcel byť running Vista s integrovaným grafickým riešením kradnúť RAM odchode menej ako koncert na spustenie os že 1GB RAM je sweet spot pre Windows XP, je to 2 GB pre Vista ako jeho oveľa kratochvíle hladný .

Navyše získate väčšiu hdd. I upgraded my Lappy pre Windows Vista Premium, ale šiel rovno do Media Center.

T2060 je Core Duo 1,6 GHz, 533MHz FSB, 1 MB cache.
T2050 je Core Duo 1,6 GHz, 533MHz FSB, 2MB cache.

To v podstate hovorí, že to všetko chlapec, pretože budete v skutočnosti je hranie na Lappy naviac 1 MB cache sa bude hodiť pre aplikácie. Tiež, obaja vyžadujú rovnaké množstvo energie (31 wattov).

T5200 je oveľa rýchlejší v porovnaní s CPU Athlon. Taktiež budete nestrácajú nad T5500. Jeho pomalší FSB, aby ste sa uistili (533MHz oproti 667MHz), ale nebudete naozaj nevšimol aplikácií v reálnom svete, najviac zrejmý rozdiel bude cpu rýchlosť, 1,6 GHz oproti 1,83 GHz. Vzhľadom k tomu, ako skvelé architektúry Core 2 je to, že 230MHz rozdiel bude trochu rozdiel.

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Old 13 júla 2007, 11:42
Nový člen skupiny

Default Mobilný CPU moc

Citácia:
Pôvodne Poslal alex View Post
Môj názor?

Lappy druhej, ja by som nechcel byť running Vista s integrovaným grafickým riešením kradnúť RAM odchode menej ako koncert na spustenie os že 1GB RAM je sweet spot pre Windows XP, je to 2 GB pre Vista ako jeho oveľa kratochvíle hladný .

Navyše získate väčšiu hdd. I upgraded my Lappy pre Windows Vista Premium, ale šiel rovno do Media Center.

T2060 je Core Duo 1,6 GHz, 533MHz FSB, 1 MB cache.
T2050 je Core Duo 1,6 GHz, 533MHz FSB, 2MB cache.

To v podstate hovorí, že to všetko chlapec, pretože budete v skutočnosti je hranie na Lappy naviac 1 MB cache sa bude hodiť pre aplikácie. Tiež, obaja vyžadujú rovnaké množstvo energie (31 wattov).
Aj niektoré hry sa budú hrať na notebooky. Môžu (rovnako ako môj vlastný notebook s rovnakou grafikou), môžu hrať Tomb Raider Anniversary na povětší nastavenia, Dawn of War hore nastavenia a FIA GTR2 na vysokej nastavenia, všetky hry získať aspoň 25 snímok za sekundu. Všetky 3 v plnom rozlíšení 1280x800. Budem modernizáciu oboch laptopov až 2GB DDR2-533MHz rovnako. Aj jediný dôvod, prečo som chcel získať Vista bol u niektorých hier Vista.
Old 31 júla 2007, 11:55
Člen Skupina

Default Mobilný CPU moc

T jadra rady Pentium Dual sú infact C2Ds len s 1MB miesto 2MB L2 cache. Mám jednu t2080@1.73ghz a keď som ho CPUz ukazuje Core2Duo jadrom Yonah. jeho nevýhodou je, že jeho FSB je len 533, takže s narazíte na nižšej FSB baranov, keď by dostali 667 z nich takmer rovnakú cenu. Zkoušel jsem NFS Carbon @ má laptop T2080 1,73 a 1 gig RAM. Je veľká sála čas, musel som EVN grafiky dediated na to, aby 224megabajt
Old 1. augusta 2007, 12:53
Nový člen skupiny

Default Mobilný CPU moc

Citácia:
Pôvodne Poslal GeForce View Post
T jadra rady Pentium Dual sú infact C2Ds len s 1MB miesto 2MB L2 cache. Mám jednu t2080@1.73ghz a keď som ho CPUz ukazuje Core2Duo jadrom Yonah. jeho nevýhodou je, že jeho FSB je len 533, takže s narazíte na nižšej FSB baranov, keď by dostali 667 z nich takmer rovnakú cenu. Zkoušel jsem NFS Carbon @ má laptop T2080 1,73 a 1 gig RAM. Je veľká sála čas, musel som EVN grafiky dediated na to, aby 224megabajt
T séria sa líšia pozdĺž cesty. Môj osobný T5200 má 2MB cache, T2050 má 2MB cache taky. Rýchlosť pamäte RAM, v skutočnosti isnt obrovský problém, najmä preto, že môj osobný laptop je upgrade z Athlon 64 3000 + s použitím DDR266 (1,5 gigabajt).

Môžem hrať NFS MW, na mojom notebooku na low-med nastavenia na mojom notebooku (zdieľané 128megabajt Intel GMA 950), na 1280x800. Potom sa opäť po zdieľanej grafickej nebolí RAM, keď je 2GB to lol.

S rasou hry, nikdy to nie je veľký problém, ak nemáte najlepšiu grafiku, pretože ste woosh tak rýchlo, že si nevšimnete, že informácie len dostať vidieť, keď aréna pohybe. Extra špeciálne efekty, ako je teplo oparu, hĺbka ostrosti (rozostrenia o veciach ďaleko) a tak vyzerať pekne, ale aby bolo trochu ťažšie sa sústrediť na ceste.
Old 1. augusta 2007, 20:10
Člen Skupina

Default Mobilný CPU moc

Citácia:
Pôvodne Poslal Zathura View Post
T séria sa líšia pozdĺž cesty. Môj osobný T5200 má 2MB cache, T2050 má 2MB cache taky. Rýchlosť pamäte RAM, v skutočnosti isnt obrovský problém, najmä preto, že môj osobný laptop je upgrade z Athlon 64 3000 + s použitím DDR266 (1,5 gigabajt).

Môžem hrať NFS MW, na mojom notebooku na low-med nastavenia na mojom notebooku (zdieľané 128megabajt Intel GMA 950), na 1280x800. Potom sa opäť po zdieľanej grafickej nebolí RAM, keď je 2GB to lol.

S rasou hry, nikdy to nie je veľký problém, ak nemáte najlepšiu grafiku, pretože ste woosh tak rýchlo, že si nevšimnete, že informácie len dostať vidieť, keď aréna pohybe. Extra špeciálne efekty, ako je teplo oparu, hĺbka ostrosti (rozostrenia o veciach ďaleko) a tak vyzerať pekne, ale aby bolo trochu ťažšie sa sústrediť na ceste.

Ja osobne odstrániť takmer všetky špeciálne efekty, ako je rozmazanie a Vsync, hmla, tieň atď, pretože sú veľmi rušivo a umožňuje riadenie tvrdé.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Linux mája moc nové telefóny Nokia Mike0001 Linux & Alternatívne OS 1 8. júna 2008 04:49
PDA, ako je mobil? CrazyComputerMan Notebooky, Mobily a PDA 2 17. mája 2008 03:54
Mobilné pripojenie k počítaču dfr200764 Všeobecné Software Chat 1 18. februára 2008 11:59
8e6 mobilného klienta? AwesomePossum Webových prehliadačov & FTP Klienti 5 25. September 2007 08:21
Mobilné telefóny BlueEew Vypnúť Téma diskusie 5 18. marca 2007 05:16
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.