мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

Мобиле ЦПУ снаге

Reply

Тхреад Тоолс
Old 13. Сеп 2007, 10:55
Нови члан групе

Симптома хардвера за мобилне процесора је мало патетичан. Дакле, ако неко има неку идеју на снагу следеће процесора, молим вас јавите ми.

Платио сам 299,99 РСД за овај лаптоп рачунара

Интел ® Дуал-Цоре Т2060 1МБ кеш меморије, 1.60ГХз
1ГБ РАМ-а, ХДД-80ГБ, Виста ™ Премиум. Интел 950 графиком

Онлине продавница онда ми је послао ово као што сам првобитно наредио је распродато.

Интел ® Дуал-Цоре Т2050, 2МБ кеш меморије, 1.60ГХз
1ГБ РАМ-а, ХДД-120ГБ, КСП-Медија Центру. Интел 950 графиком

Други лаптопа је 50 фунти више, али сам био не наплаћује додатно пени, али који лаптоп је боље? Такође, мој лични лаптопа има Цоре ™ 2 Дуо Т5200@1.60ГХз. Како пристојно је да се у односу на десктоп процесором сам користио за употребу, АМД Атхлон 64бит 3000 +? И да ли је много гори од Т5500?

Ја сам фер компјутер то знају сви, али откад Пентиумс добили имена као што су Пентиум ® Д 530 и сл, ја сам изгубио способност да препозна добро од лошег.

ПС. Свима који траже лаптоп, не одбаци лаптоп са Интел 945/950 Српско процесор графику, то је фантастично мала ствар! Она туче ГеФорце 6150 Иди доле руке.
Old 13 срп 2007, 11:31
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Затхура View Post
Симптома хардвера за мобилне процесора је мало патетичан. Дакле, ако неко има неку идеју на снагу следеће процесора, молим вас јавите ми.

Платио сам 299,99 РСД за овај лаптоп рачунара

Интел ® Дуал-Цоре Т2060 1МБ кеш меморије, 1.60ГХз
1ГБ РАМ-а, ХДД-80ГБ, Виста ™ Премиум. Интел 950 графиком

Онлине продавница онда ми је послао ово као што сам првобитно наредио је распродато.

Интел ® Дуал-Цоре Т2050, 2МБ кеш меморије, 1.60ГХз
1ГБ РАМ-а, ХДД-120ГБ, КСП-Медија Центру. Интел 950 графиком

Други лаптопа је 50 фунти више, али сам био не наплаћује додатно пени, али који лаптоп је боље? Такође, мој лични лаптопа има Цоре ™ 2 Дуо Т5200@1.60ГХз. Како пристојно је да се у односу на десктоп процесором сам користио за употребу, АМД Атхлон 64бит 3000 +? И да ли је много гори од Т5500?

Ја сам фер компјутер то знају сви, али откад Пентиумс добили имена као што су Пентиум ® Д 530 и сл, ја сам изгубио способност да препозна добро од лошег.

ПС. Свима који траже лаптоп, не одбаци лаптоп са Интел 945/950 Српско процесор графику, то је фантастично мала ствар! Она туче ГеФорце 6150 Иди доле руке.
Моје мишљење?

Други лаппы, ја не би желео да буде покренут Виста интегрисано графичко решење крађе систем остављајући овна мање од харпун да је за покретање ОС 1ГБ РАМ-а је слатко место за КСП је 2ГБ за Виста као много више ресурса гладна .

Плус сте добили већи ХДД. Ја надоградити моје лаппы да Виста ™ Премиум, али је одмах назад у Медија Центру.

Т2060 је Цоре Дуо 1.6ГХз, 533МХз ФСБ, 1МБ цацхе-а.
Т2050 је Цоре Дуо 1.6ГХз, 533МХз ФСБ, 2МБ цацхе-а.

То прилично говори све фелла, јер нећете заиста бити играње на лаппы додатни 1МБ кеш меморије ће добро доћи за апликације. Такође, они оба захтевају исту количину снаге (31у).

Т5200 је много бржи процесор у односу на Атхлон. Такође, нећете много изгубити преко Т5500. Његова спорији ФСБ како би били сигурни (533МХз наспрам 667МХз), али вам неће баш приметити у реалном свету апликације, најизраженији разлика ће бити процесора брзине 1,6 ГХз за разлику од 1.83ГХз. С обзиром како диван архитектуре Цоре ™ 2 је да ће 230мхз разлике направити мало разлику.

-Каноакавирус

Мы Сыстем: Зоомы

Процесор (и):
Е8400@3.6гхз (400кс9) @ 1.15в
Матичне плоче:
Асус П5К Премиум
РАМ меморија:
2ГБ Доминатор 8500
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТ
Соунд Цард:
Ксфи Екстремегамер
Тврди диск (и):
3.35ТБ екст чувања. 2ТБ инт складиштење
Оптички погон (е):
ЛГ ГГЦ Х20Л
Цасе / псу:
Енермакс 720у
Хлађење:
АЦ7
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
245Б, 931Б (Самсунг)
Оперативни систем (е):
Виста 32П
Old 13. Сеп 2007, 11:42
Нови члан групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы алекс View Post
Моје мишљење?

Други лаппы, ја не би желео да буде покренут Виста интегрисано графичко решење крађе систем остављајући овна мање од харпун да је за покретање ОС 1ГБ РАМ-а је слатко место за КСП је 2ГБ за Виста као много више ресурса гладна .

Плус сте добили већи ХДД. Ја надоградити моје лаппы да Виста ™ Премиум, али је одмах назад у Медија Центру.

Т2060 је Цоре Дуо 1.6ГХз, 533МХз ФСБ, 1МБ цацхе-а.
Т2050 је Цоре Дуо 1.6ГХз, 533МХз ФСБ, 2МБ цацхе-а.

То прилично говори све фелла, јер нећете заиста бити играње на лаппы додатни 1МБ кеш меморије ће добро доћи за апликације. Такође, они оба захтевају исту количину снаге (31у).
Па неке игре ће се играти на лаптоп. Они могу (као мој лаптоп са истом графиком) може да игра Томб Раидер: Годишњица о хигхисх подешавања, зору рата на врху подешавања и возач ГТР2 на високим подешавањима, све игре се бар 25фпс. Сва 3 у пуној резолуцији од 1280кс800. Ја ћу бити надоградње како лаптопови са 2ГБ ДДР2 533МХз свеједно. Такође, једини разлог због кога сам желео да се Видик Видик је био само за неке игре.
Old 31. Сеп 2007, 11:55
Мембер Гроуп

Т серију Пентиум Дуал језгра су инфацт Ц2Дс само 1МБ уместо 2МБ Л2 кеш меморије. Имам један т2080@1.73гхз и када сам га цпуз, показује Цоре2Дуо Ыонах језгру. својих мана је да је само 533 ФСБ-у, тако да се заглави на нижим ФСБ-овнови када би сте добили 667 и оне на готово истој цени. Покушао сам нфс карбон @ мој лаптоп Т2080 1,73 и 1 свирку РАМ-а. Она усисава велики пут, имао сам ЕВН графика дедиатед да је на 224МБ.
Old 1. Јул 2007, 12:53
Нови члан групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы ГеФорце View Post
Т серију Пентиум Дуал језгра су инфацт Ц2Дс само 1МБ уместо 2МБ Л2 кеш меморије. Имам један т2080@1.73гхз и када сам га цпуз, показује Цоре2Дуо Ыонах језгру. својих мана је да је само 533 ФСБ-у, тако да се заглави на нижим ФСБ-овнови када би сте добили 667 и оне на готово истој цени. Покушао сам нфс карбон @ мој лаптоп Т2080 1,73 и 1 свирку РАМ-а. Она усисава велики пут, имао сам ЕВН графика дедиатед да је на 224МБ.
Т серију разликују успут. Мој лични Т5200 има 2Мб кеша, Т2050 има превише 2Мб цацхе-а. Брзина РАМ-иснт заиста огроман проблем, поготово јер моја лична надоградња лаптоп је из АМД Атхлон 64 3000 + користи ДДР 266 (1.5ГБ).

Ја могу да играју НФС-МУ на мој лаптоп на ниске мед поставке на мој лаптоп (који се дели 128МБ Интел ГМА 950) у 1280кс800. Па опет имају заједничку графика не боли РАМ меморије када постоји 2ГБ је ЛОЛ.

Са трке игре, никад није велики проблем ако донт имати врх графику, јер си уоосх тако брзо да не приметите детаље који се виде само када се креће Арент. Екстра специјалне ефекте као што су топлота измаглица, дубине поља (замагљивање ствари далеко) и такве изгледају лепо, али да је мало теже да се концентришу на путу.
Old 1. Јул 2007, 20:10
Мембер Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Затхура View Post
Т серију разликују успут. Мој лични Т5200 има 2Мб кеша, Т2050 има превише 2Мб цацхе-а. Брзина РАМ-иснт заиста огроман проблем, поготово јер моја лична надоградња лаптоп је из АМД Атхлон 64 3000 + користи ДДР 266 (1.5ГБ).

Ја могу да играју НФС-МУ на мој лаптоп на ниске мед поставке на мој лаптоп (који се дели 128МБ Интел ГМА 950) у 1280кс800. Па опет имају заједничку графика не боли РАМ меморије када постоји 2ГБ је ЛОЛ.

Са трке игре, никад није велики проблем ако донт имати врх графику, јер си уоосх тако брзо да не приметите детаље који се виде само када се креће Арент. Екстра специјалне ефекте као што су топлота измаглица, дубине поља (замагљивање ствари далеко) и такве изгледају лепо, али да је мало теже да се концентришу на путу.

Ја лично уклонити скоро све специјалне ефекте као што су замућивања и всынц, магла, итд хлад јер су веома збуњујући и чини тежак за вожњу.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц