az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > CPU'lar Anakartlar & RAM

Register

Mobil CPU gücü

Reply

Konu Araçları
Old 13 Temmuz 2007, 10:55
Yeni Üye Grubu

Default Mobil CPU gücü

Toms Donanım mobil işlemciler için biraz acıklı olduğunu. Yani herkes, bana bildirin lütfen aşağıdaki işlemcilerin güç herhangi bir fikri vardır.

Ben bu laptop için £ 299,99 ödenen

Intel Dual Core T2060 1Mb önbellek, 1.60GHz
1GB RAM, 80GB HDD, Vista Premium. Intel 950 grafik

Online alışveriş sonra bana bu Aslında hisse senedi dışında olduğunu ne emretti olarak gönderilir.

Intel Dual Core T2050, 2Mb cache, 1.60GHz
1GB RAM, 120GB HDD, XP Media Center. Intel 950 grafik

İkinci dizüstü £ 50 daha fazla, ama ekstra bir kuruş ücret değil, ancak hangi dizüstü daha iyi? Ayrıca, kendi kişisel dizüstü Core 2 Duo T5200@1.60GHz vardır. Ne kadar iyi olduğuna, Athlon 64bit 3.000 kullanmak için kullanılan masaüstü işlemci göre +? Olup T5500 bundan çok daha kötü?

Ben adil bir bilgisayar I'm all ama biliyorum beri Pentiumlar Pentium D 530 vs gibi isimleri var, yeteneğini kötü gelen iyi tanıyan kaybettim.

PS. Herkes bir dizüstü bilgisayar arıyorsanız, Intel GMA 945/950 grafik işlemcisi ile dizüstü görevden değil, fantastik bir küçük şey! It GeForce Go 6150 hands down yener.
Old 13 Temmuz 2007, 11:31
Bağış Grubu

Default Mobil CPU gücü

Alıntı:
Originally Posted by Zathura View Post
Toms Donanım mobil işlemciler için biraz acıklı olduğunu. Yani herkes, bana bildirin lütfen aşağıdaki işlemcilerin güç herhangi bir fikri vardır.

Ben bu laptop için £ 299,99 ödenen

Intel Dual Core T2060 1Mb önbellek, 1.60GHz
1GB RAM, 80GB HDD, Vista Premium. Intel 950 grafik

Online alışveriş sonra bana bu Aslında hisse senedi dışında olduğunu ne emretti olarak gönderilir.

Intel Dual Core T2050, 2Mb cache, 1.60GHz
1GB RAM, 120GB HDD, XP Media Center. Intel 950 grafik

İkinci dizüstü £ 50 daha fazla, ama ekstra bir kuruş ücret değil, ancak hangi dizüstü daha iyi? Ayrıca, kendi kişisel dizüstü Core 2 Duo T5200@1.60GHz vardır. Ne kadar iyi olduğuna, Athlon 64bit 3.000 kullanmak için kullanılan masaüstü işlemci göre +? Olup T5500 bundan çok daha kötü?

Ben adil bir bilgisayar I'm all ama biliyorum beri Pentiumlar Pentium D 530 vs gibi isimleri var, yeteneğini kötü gelen iyi tanıyan kaybettim.

PS. Herkes bir dizüstü bilgisayar arıyorsanız, Intel GMA 945/950 grafik işlemcisi ile dizüstü görevden değil, fantastik bir küçük şey! It GeForce Go 6150 hands down yener.
Bence?

İkinci lappy, bir entegre grafik çözümü çalmak sistemi koç o 1GB RAM OS çalıştırmak için bir konser daha az terk ile Vista çalışan olmak istemem XP için tatlı yerinde, bu 2GB Vista için onun daha çok kaynak olarak's aç .

Artı daha büyük bir HDD kazanmak. Ben Vista Premium benim lappy yükseltilmiş ancak düz geri Medya Merkezi gitti.

T2060 bir Core Duo 1.6GHz, 533MHz FSB, 1MB önbellek.
T2050 bir Core Duo 1.6GHz, 533MHz FSB, 2MB önbellek.

Siz gerçekten Oyun ekstra 1mb önbellek lappy kullanışlı uygulamalar için gelecek üzerinde olmayacak That's pretty kadar tüm dostum, diyor. Ayrıca, her ikisi de gücü (31W) aynı miktarda gerektirir.

T5200 Athlon kıyasla çok daha hızlı bir işlemci. Ayrıca, çok T5500 üzerinden kaybetmezsiniz. Onun daha yavaş bir FSB (533MHz olarak 667MHz karşı emin olmak için) ancak 1.83GHz karşı gerçekten gerçek dünya uygulamaları, en belirgin fark olarak işlemci hızını, 1.6GHz olacak bu fark etmeyecektir. Nasıl mükemmel Core 2 mimarisi göz önüne alındığında bu 230MHz fark edecektir farkı biraz.

-Kanoakavirus

Benim Sistemi: Zoomy

İşlemci (ler):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Anakart:
Asus P5K Premium
RAM hafıza:
2GB Dominator 8500
Grafik Kartı (ler):
BFG 8800GT
Ses Kartı:
Xfi Extremegamer
Sabit Disk (ler):
3.35TB dahili depolama. 2TB int depolama
Optik Sürücü (ler):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Soğutma:
AC7
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
245B, 931B (Samsung)
İşletim Sistemi (ler):
Vista 32P
Old 13 Temmuz 2007, 11:42
Yeni Üye Grubu

Default Mobil CPU gücü

Alıntı:
Originally Posted by Alex View Post
Bence?

İkinci lappy, bir entegre grafik çözümü çalmak sistemi koç o 1GB RAM OS çalıştırmak için bir konser daha az terk ile Vista çalışan olmak istemem XP için tatlı yerinde, bu 2GB Vista için onun daha çok kaynak olarak's aç .

Artı daha büyük bir HDD kazanmak. Ben Vista Premium benim lappy yükseltilmiş ancak düz geri Medya Merkezi gitti.

T2060 bir Core Duo 1.6GHz, 533MHz FSB, 1MB önbellek.
T2050 bir Core Duo 1.6GHz, 533MHz FSB, 2MB önbellek.

Siz gerçekten Oyun ekstra 1mb önbellek lappy kullanışlı uygulamalar için gelecek üzerinde olmayacak That's pretty kadar tüm dostum, diyor. Ayrıca, her ikisi de gücü (31W) aynı miktarda gerektirir.
De bazı oyunlar dizüstü bilgisayarlarda çalınabilir. Aynı grafik ile kendi dizüstü Onlar için (de) highish ayarları, Dawn of War yüksek ayarlarına üst ayarları ve FIA GTR2 üzerinde Tomb Raider Anniversary oynayabilir olarak, tüm oyunları en az 25fps olsun. Tüm 3 1280x800 tam çözünürlükte. Ben 2GB DDR2-533MHz zaten her iki dizüstü yükseltme olacaktır. Ayrıca, Vista'nın bazı Vista yalnızca oyunlar için olduğunu olsun istedim tek nedeni.
Old 31 Temmuz 2007, 11:55
Üye Grubu

Default Mobil CPU gücü

1MB 2MB L2 önbellek yerine T serisi Pentium çift çekirdek infact C2Ds vardır sadece. Ben ve bir t2080@1.73ghz var ben bunu cpuz, o Core2Duo Yonah çekirdekli gösterir. dezavantajları da kendi FSB sadece 533 kadar size FSB koç alt yapışmış olsun zaman hemen hemen aynı maliyetle bir 667MHz olanlar var olabilir olmasıdır. Benim laptop T2080 1,73 ve 1 @ gig RAM NFS karbon çalıştı. Çok büyük zaman emdi, ben EVN grafik buna 224MB için dediated vardı.
Old 1 Ağustos 2007, 12:53
Yeni Üye Grubu

Default Mobil CPU gücü

Alıntı:
Originally Posted by GeForce View Post
1MB 2MB L2 önbellek yerine T serisi Pentium çift çekirdek infact C2Ds vardır sadece. Ben ve bir t2080@1.73ghz var ben bunu cpuz, o Core2Duo Yonah çekirdekli gösterir. dezavantajları da kendi FSB sadece 533 kadar size FSB koç alt yapışmış olsun zaman hemen hemen aynı maliyetle bir 667MHz olanlar var olabilir olmasıdır. Benim laptop T2080 1,73 ve 1 @ gig RAM NFS karbon çalıştı. Çok büyük zaman emdi, ben EVN grafik buna 224MB için dediated vardı.
T serisi yol boyunca farklı. Kişisel T5200, T2050 çok 2Mb önbelleği vardır 2Mb önbellek bulunmaktadır. RAM hızı gerçekten, benim kişisel dizüstü özellikle de büyük bir sorun isnt Athlon 64 3000 yükseltme + DDR266 (1.5GB) kullanıyor.

Ben düşük benim laptop ayarları arası Doğum benim laptop (128MB Intel GMA 950) 1280x800 paylaşılan NFS MW oynayabilirsiniz. Sonra grafik paylaşılan tekrar sahip olduğunda 2GB of it lol RAM zarar vermez.

Çünkü çok hızlı ve detaylar sadece zaman hareketli arent görülme olsun fark yoktur Woosh yarış oyunları ile, büyük bir sorun yoksa üst grafik var, asla. Heat Haze, alan derinliği gibi ekstra özel efektler (şeylerden uzak bulanık) ve bu güzel görünüyorsun, ama biraz yol konsantre etmek güçleşebilir.
Old 1 Ağustos 2007, 20:10
Üye Grubu

Default Mobil CPU gücü

Alıntı:
Originally Posted by Zathura View Post
T serisi yol boyunca farklı. Kişisel T5200, T2050 çok 2Mb önbelleği vardır 2Mb önbellek bulunmaktadır. RAM hızı gerçekten, benim kişisel dizüstü özellikle de büyük bir sorun isnt Athlon 64 3000 yükseltme + DDR266 (1.5GB) kullanıyor.

Ben düşük benim laptop ayarları arası Doğum benim laptop (128MB Intel GMA 950) 1280x800 paylaşılan NFS MW oynayabilirsiniz. Sonra grafik paylaşılan tekrar sahip olduğunda 2GB of it lol RAM zarar vermez.

Çünkü çok hızlı ve detaylar sadece zaman hareketli arent görülme olsun fark yoktur Woosh yarış oyunları ile, büyük bir sorun yoksa üst grafik var, asla. Heat Haze, alan derinliği gibi ekstra özel efektler (şeylerden uzak bulanık) ve bu güzel görünüyorsun, ama biraz yol konsantre etmek güçleşebilir.

Şahsen bulanıklık ve vsync, sis, gölge vb çünkü çok dikkat dağıtan ve sabit sürüş yapar gibi hemen hemen tüm özel efektler kaldırın.
Reply

Register

Bookmarks