![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Томс устаткування для мобільних процесорів трохи шкода. Так що якщо хто-небудь має жодного уявлення про владу з наступних процесорів, будь ласка, дайте мені знати. Я заплатив £ 299,99 за цей ноутбук Intel Dual Core T2060 1MB Cache, 1.60GHz 1GB RAM, 80GB HDD, Vista Premium. Графіка Intel 950 Інтернет-магазин Потім послав мене це як те, що я спочатку наказано було в наявності. Intel Dual Core T2050, 2MB Cache, 1.60GHz 1GB RAM, 120GB HDD, XP Media Center. Графіка Intel 950 Другий ноутбук був більш £ 50, але мені не було пред'явлено додаткове копійки, але ноутбук лучше? Крім того, мій особистий ноутбук Core 2 Duo T5200@1.60GHz. Яким гідною те, що у порівнянні з настільного процесора Раніше я користувався, Athlon 3000 + 64bit? І це набагато гірше, ніж T5500? Я справедливий комп'ютера все знаю, але з тих пір Pentiums отримали імена, як Pentium D 530 і т.д., я втратив здатність розпізнавати хороше від поганого. PS. Хто шукає для ноутбука, не звільняє ноутбуки з процесором Intel GMA 945/950 графіку, це трохи фантастичні речі! Він б'є GeForce Go 6150 руки вниз. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Lappy друге, я не хотів би бути встановлена Vista з інтегрованим графічним рішенням крадіжку ОЗУ системи залишається менше концерт для запуску цієї ОС 1GB оперативної пам'яті солодкі місця для XP, то 2 Гб для Vista як її набагато більше ресурсів голодними . Плюс ви отримаєте більший жорсткий диск. Я зробив оновлення мого lappy для Vista Premium, а пішли прямо в Прес-центрі. T2060 це Core Duo 1.6GHz, 533MHz FSB, 1MB кеш. T2050 це Core Duo 1.6GHz, 533MHz FSB, 2MB Cache. Це значною мірою все це говорить хлопцю, як ти не буде робити гру на lappy додатковий 1 Мбайт кеш стати в нагоді для додатків. Крім того, обидві вони вимагають такої ж кількості енергії (31W). T5200 набагато більш швидкий процесор в порівнянні з Athlon. Крім того, ви не втратите багато за T5500. Її повільний ФСБ, щоб переконатися (533MHz, а не до 667 МГц), але ви не помітите це насправді в реальних додатках світу, найбільш помітна різниця буде швидкість процесора, 1.6ghz на відміну від 1.83GHz. З огляду на, як чудову архітектуру Core 2 є те, що 230MHz різницю зробить кілька відмінностей.
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| T Series Pentium Dual ядер Infact C2Ds тільки з 1 Мб замість 2 Мб L2 кеш. У мене є t2080@1.73ghz і коли я cpuz, воно показує основні Core2Duo Yonah. її недолік у тому, що своєю ФСБ тільки 533 з таким ти застряг в нижній ФСБ РАМН, коли ви могли б отримати на них 667MHz майже такої ж вартості. Я спробував NFS Carbon @ моєму ноутбуці T2080 1,73 і 1 концерт пам'яті. Вона смоктала великий час, я був EVN графіка dediated на його думку, 224MB. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Я можу грати NFS MW, на моєму ноутбуці на низьких-Med налаштування на моєму ноутбуці (спільно 128MB Intel GMA 950) на 1280x800. Потім знову розділяючи графіка не боляче пам'яті, коли є 2 Гб це LOL. Ігри з расою, це ніколи не великий питання, якщо ви не маєте верхньому графіку, тому що ви Woosh так швидко, що ви не помічаєте деталі, які отримують тільки бачив, коли ви Arent русі. Додаткові спеціальні ефекти, такі як марево, глибина різкості (розмивання речей далеко), і такі добре виглядати, але зробити його трохи важче зосередитися на дорозі. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Особисто я видалити майже всі спеціальні ефекти, такі як Blur і VSync, туман, тіні і т.д. Оскільки вони дуже відволікає і робить водіння важко. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Linux може влада нових мобільних телефонів Nokia | Mike0001 | Linux & альтернативних ОС | 1 | 8 червня 2008 04:49 |
| Є КПК як мобільний? | CrazyComputerMan | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 17 травня 2008 03:54 |
| Підключення мобільного до комп'ютера | dfr200764 | General Software чат | 1 | 18 лютого 2008 11:59 |
| 8e6 мобільних клієнтів? | AwesomePossum | Веб-браузери & FTP-клієнти | 5 | 25 вересня 2007 08:21 |
| Мобільні телефони | BlueEew | Off Topic Discussion | 5 | 18 березня 2007 05:16 |
| Різьба Інструменти | |
| |