менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Мобільні живлення процесора

Reply

Різьба Інструменти
Old 13 липня 2007, 10:55
Нові члени групи

Default Мобільні живлення процесора

Томс устаткування для мобільних процесорів трохи шкода. Так що якщо хто-небудь має жодного уявлення про владу з наступних процесорів, будь ласка, дайте мені знати.

Я заплатив £ 299,99 за цей ноутбук

Intel Dual Core T2060 1MB Cache, 1.60GHz
1GB RAM, 80GB HDD, Vista Premium. Графіка Intel 950

Інтернет-магазин Потім послав мене це як те, що я спочатку наказано було в наявності.

Intel Dual Core T2050, 2MB Cache, 1.60GHz
1GB RAM, 120GB HDD, XP Media Center. Графіка Intel 950

Другий ноутбук був більш £ 50, але мені не було пред'явлено додаткове копійки, але ноутбук лучше? Крім того, мій особистий ноутбук Core 2 Duo T5200@1.60GHz. Яким гідною те, що у порівнянні з настільного процесора Раніше я користувався, Athlon 3000 + 64bit? І це набагато гірше, ніж T5500?

Я справедливий комп'ютера все знаю, але з тих пір Pentiums отримали імена, як Pentium D 530 і т.д., я втратив здатність розпізнавати хороше від поганого.

PS. Хто шукає для ноутбука, не звільняє ноутбуки з процесором Intel GMA 945/950 графіку, це трохи фантастичні речі! Він б'є GeForce Go 6150 руки вниз.
Old 13 липня 2007, 11:31
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Zathura View Post
Томс устаткування для мобільних процесорів трохи шкода. Так що якщо хто-небудь має жодного уявлення про владу з наступних процесорів, будь ласка, дайте мені знати.

Я заплатив £ 299,99 за цей ноутбук

Intel Dual Core T2060 1MB Cache, 1.60GHz
1GB RAM, 80GB HDD, Vista Premium. Графіка Intel 950

Інтернет-магазин Потім послав мене це як те, що я спочатку наказано було в наявності.

Intel Dual Core T2050, 2MB Cache, 1.60GHz
1GB RAM, 120GB HDD, XP Media Center. Графіка Intel 950

Другий ноутбук був більш £ 50, але мені не було пред'явлено додаткове копійки, але ноутбук лучше? Крім того, мій особистий ноутбук Core 2 Duo T5200@1.60GHz. Яким гідною те, що у порівнянні з настільного процесора Раніше я користувався, Athlon 3000 + 64bit? І це набагато гірше, ніж T5500?

Я справедливий комп'ютера все знаю, але з тих пір Pentiums отримали імена, як Pentium D 530 і т.д., я втратив здатність розпізнавати хороше від поганого.

PS. Хто шукає для ноутбука, не звільняє ноутбуки з процесором Intel GMA 945/950 графіку, це трохи фантастичні речі! Він б'є GeForce Go 6150 руки вниз.
Моя думка?

Lappy друге, я не хотів би бути встановлена Vista з інтегрованим графічним рішенням крадіжку ОЗУ системи залишається менше концерт для запуску цієї ОС 1GB оперативної пам'яті солодкі місця для XP, то 2 Гб для Vista як її набагато більше ресурсів голодними .

Плюс ви отримаєте більший жорсткий диск. Я зробив оновлення мого lappy для Vista Premium, а пішли прямо в Прес-центрі.

T2060 це Core Duo 1.6GHz, 533MHz FSB, 1MB кеш.
T2050 це Core Duo 1.6GHz, 533MHz FSB, 2MB Cache.

Це значною мірою все це говорить хлопцю, як ти не буде робити гру на lappy додатковий 1 Мбайт кеш стати в нагоді для додатків. Крім того, обидві вони вимагають такої ж кількості енергії (31W).

T5200 набагато більш швидкий процесор в порівнянні з Athlon. Крім того, ви не втратите багато за T5500. Її повільний ФСБ, щоб переконатися (533MHz, а не до 667 МГц), але ви не помітите це насправді в реальних додатках світу, найбільш помітна різниця буде швидкість процесора, 1.6ghz на відміну від 1.83GHz. З огляду на, як чудову архітектуру Core 2 є те, що 230MHz різницю зробить кілька відмінностей.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 13 липня 2007, 11:42
Нові члени групи

Цитата:
Спочатку Написав Alex View Post
Моя думка?

Lappy друге, я не хотів би бути встановлена Vista з інтегрованим графічним рішенням крадіжку ОЗУ системи залишається менше концерт для запуску цієї ОС 1GB оперативної пам'яті солодкі місця для XP, то 2 Гб для Vista як її набагато більше ресурсів голодними .

Плюс ви отримаєте більший жорсткий диск. Я зробив оновлення мого lappy для Vista Premium, а пішли прямо в Прес-центрі.

T2060 це Core Duo 1.6GHz, 533MHz FSB, 1MB кеш.
T2050 це Core Duo 1.6GHz, 533MHz FSB, 2MB Cache.

Це значною мірою все це говорить хлопцю, як ти не буде робити гру на lappy додатковий 1 Мбайт кеш стати в нагоді для додатків. Крім того, обидві вони вимагають такої ж кількості енергії (31W).
Ну деякі ігри будуть грати на ноутбуках. Вони можуть (а також мій власний ноутбук з такою ж графікою) можуть зіграти Tomb Raider Anniversary на highish параметрів Рассвет війна з максимальними налаштуваннями і ФІА GTR2 на високих настройках, всі ігри 25fps отримати принаймні. Все 3 в повному дозволі 1280x800. Я буду оновлення обох ноутбуков до 2GB DDR2-533MHz в будь-якому випадку. Крім того, єдиною причиною, я хотів отримати Vista була для деяких Vista тільки ігри.
Old 31 липня 2007, 11:55
Член групи

T Series Pentium Dual ядер Infact C2Ds тільки з 1 Мб замість 2 Мб L2 кеш. У мене є t2080@1.73ghz і коли я cpuz, воно показує основні Core2Duo Yonah. її недолік у тому, що своєю ФСБ тільки 533 з таким ти застряг в нижній ФСБ РАМН, коли ви могли б отримати на них 667MHz майже такої ж вартості. Я спробував NFS Carbon @ моєму ноутбуці T2080 1,73 і 1 концерт пам'яті. Вона смоктала великий час, я був EVN графіка dediated на його думку, 224MB.
Old 1 серпня 2007, 12:53
Нові члени групи

Цитата:
Спочатку Написав GeForce View Post
T Series Pentium Dual ядер Infact C2Ds тільки з 1 Мб замість 2 Мб L2 кеш. У мене є t2080@1.73ghz і коли я cpuz, воно показує основні Core2Duo Yonah. її недолік у тому, що своєю ФСБ тільки 533 з таким ти застряг в нижній ФСБ РАМН, коли ви могли б отримати на них 667MHz майже такої ж вартості. Я спробував NFS Carbon @ моєму ноутбуці T2080 1,73 і 1 концерт пам'яті. Вона смоктала великий час, я був EVN графіка dediated на його думку, 224MB.
T Series відрізняються по дорозі. Моя особиста T5200 має кеш 2Mb, T2050 має кеш 2Mb теж. Швидкість ОЗУ хіба дійсно величезні проблеми, особливо після мого особистого ноутбука оновлення з Athlon 64 3000 + з використанням DDR266 (1.5GB).

Я можу грати NFS MW, на моєму ноутбуці на низьких-Med налаштування на моєму ноутбуці (спільно 128MB Intel GMA 950) на 1280x800. Потім знову розділяючи графіка не боляче пам'яті, коли є 2 Гб це LOL.

Ігри з расою, це ніколи не великий питання, якщо ви не маєте верхньому графіку, тому що ви Woosh так швидко, що ви не помічаєте деталі, які отримують тільки бачив, коли ви Arent русі. Додаткові спеціальні ефекти, такі як марево, глибина різкості (розмивання речей далеко), і такі добре виглядати, але зробити його трохи важче зосередитися на дорозі.
Old 1 серпня 2007, 20:10
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав Zathura View Post
T Series відрізняються по дорозі. Моя особиста T5200 має кеш 2Mb, T2050 має кеш 2Mb теж. Швидкість ОЗУ хіба дійсно величезні проблеми, особливо після мого особистого ноутбука оновлення з Athlon 64 3000 + з використанням DDR266 (1.5GB).

Я можу грати NFS MW, на моєму ноутбуці на низьких-Med налаштування на моєму ноутбуці (спільно 128MB Intel GMA 950) на 1280x800. Потім знову розділяючи графіка не боляче пам'яті, коли є 2 Гб це LOL.

Ігри з расою, це ніколи не великий питання, якщо ви не маєте верхньому графіку, тому що ви Woosh так швидко, що ви не помічаєте деталі, які отримують тільки бачив, коли ви Arent русі. Додаткові спеціальні ефекти, такі як марево, глибина різкості (розмивання речей далеко), і такі добре виглядати, але зробити його трохи важче зосередитися на дорозі.

Особисто я видалити майже всі спеціальні ефекти, такі як Blur і VSync, туман, тіні і т.д. Оскільки вони дуже відволікає і робить водіння важко.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Linux може влада нових мобільних телефонів Nokia Mike0001 Linux & альтернативних ОС 1 8 червня 2008 04:49
Є КПК як мобільний? CrazyComputerMan Ноутбуки, КПК & Mobiles 2 17 травня 2008 03:54
Підключення мобільного до комп'ютера dfr200764 General Software чат 1 18 лютого 2008 11:59
8e6 мобільних клієнтів? AwesomePossum Веб-браузери & FTP-клієнти 5 25 вересня 2007 08:21
Мобільні телефони BlueEew Off Topic Discussion 5 18 березня 2007 05:16
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.