по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Процесори, дънни платки & RAM

Register

А mobo ми харесва

Reply

Нишка Инструменти
Old 11-ти Декември, 2008, 14:48
Член Група

Поради факта, компютърните компоненти списък имам поставени заедно за новия ми компютър поддържа променя заради високите коледни продажби и неща излизат на фондовите ми дънната платка е променена.

Тя излезе на фондовите и погледнах за нов един на същото място и дойде в който приличаше на котки пижама. Неговата, направени от компанията не съм чувал, но изглежда е доста добро, добавят към факта, че има IDE порт на моя трансфер на данни цял куп лесно.

Прекрасната дънната въпросните може да се намери Тук

Всякакви коментари и мислех, преди да си купя себе си безполезна дънната платка?
Old 11-ти Декември, 2008, 20:56
Номер на групата

Почти всички дънни платки сега (все още) са IDE.

В Lanparty дъски са наистина много хубаво, един мой приятел, че имам точно борда, интегрирани функции като голяма мощност / нулиране бутони.

Аз ще видя дали имат нещо по-P43 или P45 все пак, по-добро overclock.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 12-ти декември 2008 г, 11:50
Член Група

Имах търсите друга DFI дънната платка и е установено, че всички да си бюджет, което е жалко. Аз не съм гледам за двоен моя часовник скорости или нещо подобно, просто отнеме около 600MHz процесор, който предполагам е лесно да направи на този съвет?
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc