![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Поради факта, компютърните компоненти списък имам поставени заедно за новия ми компютър поддържа променя заради високите коледни продажби и неща излизат на фондовите ми дънната платка е променена. Тя излезе на фондовите и погледнах за нов един на същото място и дойде в който приличаше на котки пижама. Неговата, направени от компанията не съм чувал, но изглежда е доста добро, добавят към факта, че има IDE порт на моя трансфер на данни цял куп лесно. Прекрасната дънната въпросните може да се намери Тук Всякакви коментари и мислех, преди да си купя себе си безполезна дънната платка? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Почти всички дънни платки сега (все още) са IDE. В Lanparty дъски са наистина много хубаво, един мой приятел, че имам точно борда, интегрирани функции като голяма мощност / нулиране бутони. Аз ще видя дали имат нещо по-P43 или P45 все пак, по-добро overclock.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Имах търсите друга DFI дънната платка и е установено, че всички да си бюджет, което е жалко. Аз не съм гледам за двоен моя часовник скорости или нещо подобно, просто отнеме около 600MHz процесор, който предполагам е лесно да направи на този съвет? |