![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Vzhledem k tomu, že počítačové komponenty seznamu jsem sestavil pro moje nové PC neustále měnící se kvůli vysokým vánoční prodej a máš z vozidel, moje deska má změnit. Je vyšel z parku a podíval jsem se na novou na stejné stránce, a přišel přes jednu, která vypadala jako kočky pyžama. Jeho provedené společností jsem nikdy neslyšela, ale zdá se být dost dobrý, dodal k tomu, že má IDE aby můj přenos dat spoustu jednodušší. Krásná desce v otázce lze nalézt Tady Jakékoliv připomínky či myšlení, než si koupit sobě ničemu desce? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Téměř všechny základní desky nyní (stále ještě) mají IDE. V Lanparty desek jsou opravdu docela pěkný, můj přítel, který dostal přesnou palubě skvělé vlastnosti, jako je integrované napájení / reset tlačítka. Chtěl bych zjistit, jestli mají něco v P43 nebo P45 však lepší přetaktování.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Musel jsem si pro další desku DFI a zjistil, všichni moji rozpočet, což je škoda. Nejsem hledáte zdvojnásobit mé hodiny rychlostí nebo cokoliv, jen se asi 600MHz procesor, který i převzít je snadno provést na této desce? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| MOBO krátký na CPU, CPU doesnt krátké jiné MOBO | dhonwenz | Procesory, základní desky & RAM | 0 | 17. června 2009 23:13 |
| Nové Mobo | xactly | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 12. března 2008 09:41 |
| Nové Mobo, New OS? | MaxWilson | Procesory, základní desky & RAM | 6 | 13. ledna 2008 04:18 |
| Řekl jsem potěr Mobo můj? | Polkigtry | Obecné Hardware Chat | 2 | 8. leden 2008 21:51 |
| MOBO, CPU názory prosím | BATNeo | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 29. listopad 2007 09:01 |
| Thread Nástroje | |
| |