![]() |
|
| |||
| |||
| Λόγω του γεγονότος του υπολογιστή κατάλογο συστατικών που έχω μαζί μου για το νέο PC διατηρεί την αλλαγή λόγω των υψηλών πωλήσεων των Χριστουγέννων και τα πράγματα θα εξαντληθεί το απόθεμα, μητρική μου έχει αλλάξει. Στη συνέχεια από τα αποθέματα και κοίταξα για ένα νέο σχετικά με την ίδια την ίδια θέση και τέθηκε σε όλη αυτή που έμοιαζαν με τις γάτες πιτζάμες. Η από εταιρία Δεν έχω ακούσει, αλλά φαίνεται να είναι πολύ καλή, για να προστεθεί το γεγονός ότι έχει IDE λιμάνι μου, καθιστώντας τη μεταφορά δεδομένων σύνολό τσαμπί ευκολότερη. Η υπέροχη εν λόγω μητρική πλακέτα μπορεί να βρεθεί σε Εδώ Οποιαδήποτε σχόλια ή σκέψης πριν από τον εαυτό μου να αγοράσω ένα άχρηστο μητρική πλακέτα; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Σχεδόν όλες οι μητρικές πλακέτες τώρα (ακόμη) να έχουν IDE. Το Lanparty συμβουλίων είναι πράγματι πολύ ωραία, ένας φίλος μου ότι έχεις ακριβή σκάφους, μεγάλες δυνατότητες όπως ολοκληρωμένη ισχύος / reset κουμπιά. Θα δούμε αν έχουν κάτι το P43 ή P45 όμως, καλύτερα overclock.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Έριξα μια ματιά για άλλη DFI μητρική πλακέτα και διαπίστωσε ότι όλα λαμβάνουν μου προϋπολογισμό πάνω από τα οποία είναι μια ντροπή. Δεν είμαι αναζητούν σε διπλή μου ρολόι ταχύτητες ή οτιδήποτε, απλά συνεχίστε μέχρι περίπου έναν επεξεργαστή 600MHz που υποθέτω ότι είναι εύκολο να γίνει σε αυτό το πλοίο; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| MOBO σύντομη για CPU, CPU doesn't σύντομο άλλες MOBO | dhonwenz | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 0 | 17 Ιουν 2009 23:13 |
| Νέα Mobo | xactly | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 12 Μαρ 2008 09:41 |
| Νέα Mobo, Νέα OS; | MaxWilson | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 6 | 13 Ιαν 2008 04:18 |
| Σου γόνου Mobo μου; | Polkigtry | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 8 Ιαν 2008 21:51 |
| MOBO, CPU γνώμες παρακαλώ | BATNeo | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 29 Νοε 2007 09:01 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |