![]() |
|
| |||
| |||
| בשל העובדה את רשימת רכיבי המחשב יש לי להרכיב על המחשב החדש שלי בגלל שינוי שומר גבוה המולד ומכירות דברים יוצא של מלאי, לוח האם שלי השתנה. הוא יצא במלאי ו חיפשתי חדשה על אותו מאוד הגיע דרך אתר זה נראה כמו פיג 'מה חתולים. בין שבוצעו על ידי חברה, אני כבר לא שמעתי, אבל נראה די טוב, נוספה העובדה יש לו יציאת IDE עושה את העברת נתונים שלם חבורה קלה יותר. נחמד את לוח האם ניתן למצוא את השאלה כאן הערות או כל מחשבה לפני שאני קונה את עצמי על לוח האם חסר תועלת? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כמעט כל motherboards עכשיו (עדיין) יש IDE. Lanparty את הלוחות הם אכן די נחמד, חבר שלי יש את זה בדיוק Board, נהדר תכונות משולבות כמו כוח / לחצנים לאפס. אני מעוניין לראות אם יש להם משהו P43 או P45 אם כי, טוב יותר overclock.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| היה לי לחפש אחר לוח האם DFI ומצאתי שהם לוקחים את כל התקציב שלי, שנמצא מעל חבל. אני לא מסתכל על השעון שלי במהירויות כפול או כלום, רק לקחת מעבד 600MHz כ אשר אני מניח בקלות הוא עשה את זה על לוח? |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| MOBO קצר על CPU, CPU doesn't קצר אחר MOBO | dhonwenz | CPUs, Motherboards & RAM | 0 | -17 יוני 2009 23:13 |
| חדש Mobo | xactly | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | 12th מרץ 2008 09:41 |
| Mobo חדשה, מערכת הפעלה חדשה? | MaxWilson | CPUs, Motherboards & RAM | 6 | 13 ינואר 2008 04:18 |
| האם לטגן Mobo שלי? | Polkigtry | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 8 ינואר 2008 21:51 |
| MOBO, CPU דעות בבקשה | BATNeo | CPUs, Motherboards & RAM | 5 | 29 נובמבר 2007 09:01 |
| שרשרת כלים | |
| |